31

Анонимен

преди 9 години

ei sega kato mi se zavie boi s dzixadistite ot kvartal isto pazardzik male male ,kato iskarat oniami laptopi i telefoni takava prestilka shte ima 4e ne mi se misli ,celia resyrs na balgarskata armia shte se vkly4i, samo da mogat da zapalat i litnat istrebitelite i xilekopterite.

30

rom pz.

преди 9 години

nerazbiram kak izvednash reshixa niakoi xora 4e imame radikalen islam ,ami kade e granicata ot radikalen i normalen, koi shte mi kaze i imali dokazatelstva .sada bi triabvalo da raboti s dokazatelstva a ne s shteli da stanat ,

29

ROM PZ.

преди 9 години

abe za dokolkoto razbrax : gi obviniavat 4e zamalko i da sa stanali dixadisti .xybavo ama to i vie giayrite zamalko da ste po tyrsko robstvo oshte 500 godini ama neste !!!!!!

28

Илиян Боянов

преди 9 години

Дреме ми, аз преди месец приех исляма. Да му мислят неверниците от тук нататък.

27

FBI

преди 9 години

Всички обвиняеми са с български произход - Ангел Симов, Стефан Александров, Светослав Манчев, Ерджан Смаил, Стефан Димитров и Александрина Ангелова, а водач им е бил ходжата Ахмед Муса.

26

История на България

преди 9 години

Не е ясно от кога Дасикане Рома са християни а Хорахане Рома мюслумани в България , вероятно в История на България нещо липсва

25

Анонимен

преди 9 години

Ima grajdani ot pazarjik koito sa bili vav siria a daje nyakoi oshte sam tam koto se srajavat sreshtu kyurdskite Grupirovki .

24

Анонимен

преди 9 години

Abe i moyta jena nqkoga shte zabremenee ,ama koga nqmam i prestava zashtoto e yalova

23

бухал рисърч

преди 9 години

Да възстановим ли затвора в Белене?Да +Не -

22

до Фен

преди 9 години

аз съм живял и по времето на т.н. комунизъм/тъй като в бг никога не е имало комунизъм а социализъм/ и това което си спомням почти няма общо с това което се опитваш да ни втълпиш,от което си вадя изводите:а/ никога не си живял в това време ; б/ умишлено изопъчаваш нещата. Впрочем,по това време такива ,,ислямисти'' нямаше и помен да има от тях ,преди брадите им да са станали 1 см.А ходжата в Паз-к каза,че нямат нищо общо с исляма и тяхната джамия била като частна фирма

21

да, сигурно

преди 9 години

днес не е клетка, утре - да.

20

Анонимен

преди 9 години

Много меко са казани нещата. Говорим точно за клетки на ИДИЛ. И ако местни политици скачат в защита на "накърнената религия", трябва спешно да се проследи дали не са на хранилка към същата ИДИЛ, макар и индиректно! Този път чашата преля! Това е резултатът от срещите в Правец със "прогресивни" арабски дейци!

19

Часовника

преди 9 години

Хубаво е да се критикува,но само да е в правилната посока - може би много от пишещите по-долу не са на ясно в какви мащаби и с колко бързи крачки ИСЛЯМЪТ мощно настъпва по Близ кия Изток и Европа ?! И това не е продиктувано само от търсенето на работа-корените са мно го по-дълбоки.А ИДИЛ никак не са за подценяване-напротив,необходимо е обединяване на доста сили-не само да се чака на САЩ,за да бъдат ликвидирани.Който желае да прочете малко по въпроса.На първо време " Глобални заплахи"-Д.Х.Попов

18

Райна

преди 9 години

Хич не ми харесват скритите послания в декларацията на Мюфтийството.Агитират да не се отзовават на призиви за джихад и халифат, понеже "Те са несъстоятелни, тъй като самопровъгласилите се за това нямат тази компетенция." (Когато ви съобщим, че призивите са от компетентни особи, тогава се отзовавайте)Вярват във върховенството на закона и всеки който го престъпва,в следсвие своите персонални амбиции, трябва да понесе отговорност. (В името на аллах може да се престъпва)Гади ми се от всичко това!

17

...

преди 9 години

Странно защо във фейсбук профила на този Ахмед Муса в приятели е добавен и Хюсеин Хафъзов,според мен ще е някакво съвпадение..при положение,че цялата махала гласува за ДПС и по точно за Пеевски...това да имат нещо общо според мен е "невъзможно".Странна работа-туко виж парите идват от другаде,не от Саудитска Арабия..

16

Маркс

преди 9 години

Нищо не съм казал срещу нормалните мюсюлмани и Мюфтийството.

15

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ФИНАНСИРА ТИЯ ХОРА?ХРИСТО БИСЕРОВ ЛИ ПАК,СЕГА ВЕЧЕ НЕ Е ДЕПУТАТ И НЕ Е ПОД ПРОЖЕКТОРИ ?

14

Кирил

преди 9 години

До Фен.Това не са мюсулмани бе хора, това са секта, Салафити които подклаждат към война с Християните и Мюсулманите. Просто се опитват да заблудят хората че са мюсулмани. За тях всеки който не им се подчинява е неверник, четат някакви текстове от Корана и Хадитите, без да ги осмислят, без да ги разбират, единствено за лично облагодетелстване.Не трябва в България Мюсулманите да им се връзват на глупостите, тук хората си живят мирно и спокойно, трябва да направим така че и за децата ни да е.

13

Маркс

преди 9 години

Дано не е само пиар, трябва да се стигне до тези дето ги финансират, защото *** го правят исляма само заради пари и дано тези дето им плащат, да не са в парламента и да имат имунитет! Говоря за една партия, дето народът я кръсти Фирмата. Не се ли разчопли този цирей ще се пръкнат нови ходжи и имами дето ще учат малките деца как да режат главите на ***, тоест нашите глави, а ние няма да смеем да шукнем, щото етническият мир зависел от нашето овчедушие и пълен наивитет. Моето мнение и дълбоко убеждение е, че зад тези ислямисти стои Фирмата и е крайно време тя да бъде закрита!

12

Анонимен

преди 9 години

Каде сте сега мишоци? Защо не излезнете на притести? Явно никои не ви плаща за това! Добре ,че се махнах от тази псевдо държава. И Румънците ни задминаха, вижте колко политициносъдиха. А къде е Христо Бисеров? На някои остров си почива изморен от държавните дела.