12

Патриот

преди 9 години

Що никой не се усеща, че Перуката ако си тръгне, нещата ще се оправят!

11

изчезващ вид

преди 9 години

Разбърка Любо корясалото *** с клечка,но то отвътре си е рядко и на Боби му замириса и ги призова да си играят с говното в затворено помещение само между тях си, въпреки че добре знае,че така няма ефект и тези тримцата никога не биха се дрънкали по тези нелицеприятни теми без публика,защото и да се избистри в една караница истината,няма да я чуе обществото.

10

Анонимен

преди 9 години

Перуката е виновен.

9

Анонимен

преди 9 години

Нищо не разбирам от футбол. И нищо не искам да разбирам де...Просто ума ми не може да побере как може един ритнитопковец да взима стотици пъти повече пари от един хирург който ежедневно спасява човешки животи. Е, не мога, вервайте ми

8

ставри

преди 9 години

Цирк БФС отваря врати(не че ги е затварял последните години).Какво ли ще видим и чуем още?

7

сащ94

преди 9 години

когато започнаха квалификациите писах ЧЕ ЧИЧОВОТО ПЕНЕВ НЯМА НИЩО КАТО УСПЕХИ ЗА ДА БЪДЕ НАЦ.ТРЕНЕР платените ми натряскаха минуси.а искам да попитам и ПЕРУКАТА КАТО ШЕФ НА БФС КАКВИ УСПЕХИ Е ПОСТИГНАЛ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР,а не личните му успехи.рибата мирише от към главата МАЙ......но да не забравяме че сме в България.

6

сащ

преди 9 години

всичките сте един дол дренки!!!

5

Анонимен

преди 9 години

перуката пръв трябва да бъде обесен ..колко $ открадна ...мръсника

4

5

преди 9 години

на снимката перуката май щрака с пръсти??

3

Анонимен

преди 9 години

Целта е кой ще изпапа повече от държавата.

2

Анонимен

преди 9 години

Аа,Лоби Михайлов рита една седмица във Рединг ,Мюлуз,Ботев,Левски,също така едни от най силните му изяви е на песните на Преслава.ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ СИНА МУ НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ БЛЪСНА И УБИ ЧОВЕК А ПОСЛЕ СЕ ПОКРИ ДОКАТО ТАТИ МУ ГО ОТЪРВЕ ОТ СЪД???

1

ЙЙ

преди 9 години

Перукане, ти си виновен за всичко!!!Излез и обясни пред българите защо не сме се класирали на голям форум от 10 години, обясни и откъде ти и синчето ти имате средства за джипове и Ладборджини, при положение, че нито той, нито ти сте били футболисти в големи отбори!