35

Д

преди 9 години

До ukrainecНа теб, скъпи, не знам какво ти е духовното и културното равнище, но да кажеш, че русия изостава в тези сфери, е признак на безкрайна безхаберност.

34

рубладжия

преди 9 години

*** работа, това че не харесвам руският тип управление как се връзва с кравари като нито ги защитавам, нито им симпатизирам, пиша чисто и просто като българин, странно

33

Анонимен

преди 9 години

Нато е терористична организация за държавен тероризъм, която защитава интересите на малка банда дърти психопати и военнопрестъпници банкери и шефове на корпорации, до един ционисти. На съвестта на тези кръвопиици лежи смъртта на милиони жени, деца и невинни хора. Нато се използва за окупация на дадена държава, когато тя трябва да се демократизира и бъдат ограбени ресурсите и без значение на жертвите. Авганистанм, Ирак, Либия, Украйна, Сирия и други. Това се нарича ционистки неофашизъм.

32

Леле че народ

преди 9 години

До *** Също и практикуването от твоя страна на безразборен секс с мъже без презерватив е мноого рисково за заразяване със Спин Но пък ,нали се кефиш,продължавай в същия дух

31

Анонимен

преди 9 години

Дженеръл Брийдлъв сплюл камъчето цело:разполагат крилати и противовъздушни ракети,покриващи цялото Ч.Море!Разбирай-не са вече много безопасни нахални разходки на НАТО-ски кораби из него.Навремето когато Хрушчов беше готов да разположи ракети в Куба-света беше на ръба на ядрена катастрофа,щото на американците това имсе видя прекалено.А сега какво искат?Не могат да преглътнат факта,че от позиция на сила никой на може да говори с РУСИЯ!!

30

рубладжия

преди 9 години

болшевизма е много тежка психическо заболяване

29

мръсен циганин

преди 9 години

до 44 мисля че точно защото русофилството е заболяване сега си развявате байрака, защото ако беше демокрация по американски или английски сега щяхте да пеете ставай страна огромная, погледни в близкото минало и виж бившия президент как не даде заповед да се мачка народът , а сега ? И още нещо бъди сигурен че европа и сащ не ви мислят добро справка всички балкански държави !!!

28

Константин

преди 9 години

Крим е руска територия. Русия има суверенно право да разместява какво угодно и къде угодно!

27

До 44 украинеца

преди 9 години

Погледни плюсовете и минусите, и ще разбереш кой е психично болен. Но ти сигурно тази вечер си забравил да вземеш хапчето или хапчетата.

26

Анонимен

преди 9 години

И аз какво да направя, че НАТО се притеснили, да отида до щабквартирата и да им сменя памперсите ли?

25

сова

преди 9 години

Каква милитаризация ? какви пет лева? Крим си е руска територия и каквото си искат ще правят там. А янките кому ..... търсят в Черно море и България даже сега се готвят и да на окупират да не би да станем съюзник на Русия, Сърбия вече стана вч тя винаги е била по добре с Русия отколкото България Ние сме продажен народ винаги сме били на страната на губещия. Ще припомня едни думи на цар Борис lll - не винаги с Русия но никога срещу Русия. Нашите политици трябва да го помнят тези думи.

24

Барабанчик

преди 9 години

Ей 41 натовец - вчера поднесе ли цветя на паметника на американските летци , нали се навършват 71 години от бомбардировките над София - *** мръсен , и къде е протестна мрежа да им боядиса паметника , патроити такива?

23

Анонимен

преди 9 години

КОЙТО НЕМОЖЕ ДА СЕ БИЕ ГО БИЯТ. СТАРА ПРИКАЗКА ИЗДЪРЖАЛА ИЗПИТАНИЕТО НА ВЕКОВЕТЕ. ЗАТОВА БИИТЕ ЗА ДА ВИ УВАЖАВАТ. ИНАЧЕ ХЕМ ЩЕ ВИ БИЯТ ХЕМ И ЩЕ ВИ ЕБ.Т.

22

Леле че народ

преди 9 години

До рубладжияВерно имаш познати,Валуев те ползва в качество на боксова круша Инак НАТО ,големи крокодилски сълзи,още не са се примирили,че нема да имат бази в Крим

21

Putin

преди 9 години

НАТО е обезпокоена...duhaite....supata...

20

Румбо

преди 9 години

Разбрахте ли сега защо им беше на американците Крим!?Щяха да контролират половин европейска Русия от там!Благодарение на бързата реакция на Москва обаче се получи точно обратното-пълен контрол над Черноморския басейн!При конфликт всеки натовски кораб в Черно море е 100% загинал!Ама сори,кой ги кара да правят цветна революция в Украйна!?Сега да си гледат ***.те,че много ги изтърваха напоследък!

19

рубладжия

преди 9 години

знам че за руския ръководител хората нямат значение, човешкия живот не се цени, но за мен има, все пак имам и лични познати там

18

рубладжия

преди 9 години

няма лошо, ама точно в един от малкото морски курорти с голям потенциал, местните хора там гранати ли ще ядат, след като цял живот с туристи са се занимавали сега ще ги милитаризират

17

Анонимен

преди 9 години

Малеее Русия е разположила 14 изтребителя на своя територия... това е, краят е близо. Всеки да търси дупка да се скрие от злата мечка...

16

ЦК на либерастите

преди 9 години

До БАЧКАТОРЕ нали в Украйна особено в Крим и Новорусия всички военни поделения се предадоха без бой и даже минаха на страната на опълченците!За това и хунтата в Киев праща башибозука Десен Сектор и частните главорези Блекуотър !