39

Анонимен

преди 9 години

DPC VODIAT TURSKO DVIGENIE V BG A ZA ID NE SA ZAPOZNATI ....??? .. ZASHTO DECATA NA MUSOLMANITE V BG UCHAT V UCHILUSHTATA NA TURSKI ? DPC SAZDAVAT KADRI CHISTI TURCI NA BG TERITORIA ?

38

Анонимен

преди 9 години

Писанчев,как ще е по-добре,да дойдеш на делото,или да сезирам и ЕК,както и Международен съд*,за това,което причинихте със спътниковият терор на семейството ми и прикриването му от ДАНС-в твое лице ? Това няма да го направя Писанчев.Ела по-добре на делото за да те погледат всичките спътници- теб .Все пак си от службите от 1990г ? Ела да те попитам в коя клиника ще ме настаниш,когато правиш предписания от "трето лице".

37

Маркс

преди 9 години

Това му изказване обяснява доста неща, пфу!

36

Анонимен

преди 9 години

И на този Хафъзов е крайно време да му затворят устата за 20 годинки и после в Анадола.

35

Анонимен

преди 9 години

Нетолерантните от дпс отново се опитват да ги оправдават тези маймуни от Пазарджик,дпс не е никакъв гарант за сигурност,а е фирма живееща на гърба на народа.

34

Анонимен

преди 9 години

TEZI ZIGANI NIAMAT PRAVO NA NIKAKVA RELIGIA,TOVA SA KRIMINALNI PRESTAPNIZI.

33

Анонимен

преди 9 години

Кажете ми, може ри това с тези *** да се случи в Гърция, Сърбия, Хърватска, Русия.....НЯМА НАЧИН! Тия *** ще бъдат изметени така, че помен няма да останефот тях и скапаната им религия! Много ги търпяхме!!!!!

32

ЕЙ БОГУ

преди 9 години

ХАФЪЗОВ ВЕДНАГА В ЗАТВОРА

31

СЕЛЯНКА

преди 9 години

Язък за честните и работливи български турци повярвали на такъв като Хафъза ,като е политическа сделка да сложи на жена си бурка и пусне брада като на Петкан дивака.

30

Анонимен

преди 9 години

това същество хафъзов защо още не е арестуван?

29

Иво

преди 9 години

Я ама това от последователната, проевропейска и проатлантическа партия ли го казват? Тоя серсемин какъв се изживява, че Писанчев трябва лично да му докладва и да не си мисли, че службите трябва първо него да идат да питат преди да направят акция? Самозабравил се фанатик.

28

Мюсюлманин

преди 9 години

Да се опърлят с газова горелка. Тези не са мюсюлмани.

27

ХМ

преди 9 години

Сега ДПС и Атака скачат. Таз игра вече е позната. Българските граждани са единни, и българи и турци, по еднинни от дпс и атака!

26

[[

преди 9 години

тоз ХАФЪЗОВ трябва да бъде привикан в службите и да му се обясни къде се намира и какво говори. сигурно си спомняте как с пяна на уста говори в НС.и след тована предизборен митинг в турция говореше че в някой области наБЪЛГАРИЯ са чакали турците .

25

До Исмаил

преди 9 години

Ако не ви изнася, яхвайте метлите, катърите и др средства и марш у Анадола, да видя там дали ще ви хареса :)

24

Анонимен

преди 9 години

Хюсеине (Що за българско име е това) България е Християнска държава. иСляма е малко по на юг. Всъщност, твоето място трябва да е сред задържаните вчера

23

Анонимен

преди 9 години

ДПС да не се заиграват с този проблем, че не всички са такива слабоумници кот нас да ги търпят.Ще решат американците, че подкрепят ИД и ще ги отупат за нула време в името на демокрацията!

22

Анонимен

преди 9 години

И нека сега Борисов бъде подкрепен от ДПС. И тово ще му е края и заклеймяването като предател на България.

21

Рали1

преди 9 години

До ИсмаилСпоред основния закон на тази държава-единна,правова,с парламентарно управление,официален език-български,неприкосновена териториална цялост,свободни вероизповедания...Това е и според международни и наши закони!Които се спазват от етническите българи,но те важат и за другитеетнически и религиозни групи!От 9 век официално на тази земя,на народа обитавал и ИМАЛ своя ДЪРЖАВА тук,религията е ХРИСТИЯНСКА!Та кой народ 5 века е бил репресиран?/мъчен,изтезаван,унижаван,грабен,гонен,убиван?/

20

?!?

преди 9 години

Истина или не, всеки сам да прецени! За радикалите като дават пари искат доказателства, че парите им отиват за каузата. Преди седмици имаше няколко жестоки убийства на възрасни хора баба и дядо в Хасковско бяха вързани и убити жестоко от роми и в пазарджик също. Така нека да видим тоя Хафъзов кого защитава?