102

ей големи бандити

преди 9 години

Значи големи серсеми. Ама не искам да ме пазят - искам да си седят в своята страна. Все се бутат тия. Нема оправия.

101

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе гледайте Паси имаме си премиер и президент. Те могат да променят всичко

100

читател

преди 9 години

Къде е Пасито да проплаче от радост?Ще ги посрещне ли на Орлов мост с хляб и сол и китка?А президенто наш с треперещ от вълнение глас ще заяви:още като бях пионерче и комсомолче мечтаех за танковете на САЩ;а генерал-майорът ББ ще изпъчи гърди в униформата и ще тропне:и аз съм генерал!Ех,родна картинока!Пък после ще питат как така има Народен съд за "честните" родолюбци, забравили че България е над всичко!

99

Айде бе

преди 9 години

А що се отнася до плащането, в света няма достатъчно пари за да ми плати някой за да правя подобно нещо, ненавиждам манипулациите на които сме подложени от доста време и не обичам лъжите. Много би ми било интересно да продължа да следя будната ти мисъл, но няма да има кой да ми поема разходите за това, вече се задържах прекалено дълго и писах повече коментари отколкото във всички статии досега. Лек и спокоен ден.

98

БОМБИ ВМЕСТО ПАРИ

преди 9 години

е това беше най-голямата мечта на *** ПАСИ и приятели

97

Айде бе

преди 9 години

До АнонименИ ето навлезе в следващия стадии - обиди, защото говориш неща които дори не разбираш. Да всичко се диктува от частния капитал, но това не са американците, тези които го правят са наднационални те са космополити. Относно нещата които съм казал, съжалявам, че ще те разочаровам, но съм икономист и то не само на хартия и тези теми са ми били интересни, като съответно съм си правил проучвания върху тях. Ако си на възраст над тийнейджърската, това е много жалко за България.

96

Васил Петров

преди 9 години

продължение - Не може по тези въпроси да не се коментира от страна на държавните институций Народно събрание ,Президентство,за пореден се доказва че ние сме зависима и колониална държава нямаща свободна воля и независими държавни органи за управление . Който е на страната на истината той ще победи.Смърт на фашизма свобода на народа.И престанете с анонимноста.

95

Айде бе

преди 9 години

До АнонименТова което получава държавата от тези заводи е нищожно дори и като се отчетат работните места в сравнение с разходите, които имат за воините. Имаш много повърхностно виждане върху нещата, но това си е твой проблем. Когато пишеш с главни букви е неучтиво и събеседника ти не те приема на сериозно, подобен начин на изразяване е неуважение в един спор, за който ти нямаш реални аргументи.

94

Васил Петров

преди 9 години

Уважаеми пишещи анонимници,защо не коментирате как примерно гласуваха резолюцията на Русия в ООН относно героизацията на фашизма и нацизма така наречените демократични държави САЩ,Канада,Украйна-те гласуваха против ,а останалите 55 колониално зависими европейски държави гласуваха въздържал се ,това даваха ли го по централните български уж независими медий.Тук основното правило е врагът на моя враг е мой приятел.Явно американските и канадски войници през 2-та СВ са загинали на празно.

93

Айде бе

преди 9 години

Освен това доларите също не са техни, те са на Федералния резерв, който е частна институция с малко държавно участие. Америка плаща лихва за всеки напечатан долар от федералния резерв. Последния пуснал в обръщение американска национална валута беше Кенеди и дори е планирал да разшири печатането и, поради което е убит и един ден след това неговият заместник отменя печатането на долари различни от тези на федералния резерв и изтегля от объщение вече пуснатите. Както казах, проверявай преди да пише

92

Айде бе

преди 9 години

До АнонименТака ли, ами погледни разходите в бюджета им както ти писах. До сега са отишли трилиони за трите им воини в близкия изток. Не американците печелят от продажбата на оръжия, те ги купуват от оръжейните комплекси, които са предимно частни. Воините им са разход за тях, ако не ги капитализират след това. То е лесно само да пишеш разни неща защото си мислиш, че е така, без да проверяваш фактите или да слагаш само главни букви, защото си изнервен, че някой иска аргументи, вместо голи думи.

91

Анонимен

преди 9 години

Русофилистичната *** газ пикае :)

90

Айде бе

преди 9 години

До АнонименИмам добро зрение, главни букви не са необходими и точно обратното. Войната в момента е огромен разход за Америка, възстановяване след това дава най- много печалба. Виж какви суми се харчат от бюджета им за поддържане на тези войни. Воините са с цел да бъде принуден някой да прави това, което искаш /да ме предоставиш ресурсите си, да използва твои фирми в икономиката си, да ти купува ***, да ти приглася, където трябва/. Войната е средство.

89

Анонимен

преди 9 години

Приемам изтриването на писаното, като израз на свободата на словото.

88

Айде би

преди 9 години

До Анонимен 126Съжалявам, късно е, тя вече започна. Вече единствено могат да се ограничават щетите, защото ако се разгърне, жертвите ще са повече от тези при ВСВ. Проблема е, че една много малка част от хората искат война и дърпат към нея, а именно тези хора имат контрол върху политическите и икономически решения.

87

Анонимен

преди 9 години

Малииии, русофилчетата ще се нас.р.т от яд.Хаха.Дано още и повече техника на НАТО да дойде и да остане в България.На който не му изнася да емигрира в руската си родина.

86

Айде бе

преди 9 години

До АнонименТочно за това казах на коментиращия преди тебе, че не производството на оръжия оправя Германската икономика, а инфраструктурата и научния подем, след което започват масирано въоръжаване, защото знаят ,че ще воюват. Производството на оръжие в такива размери не може да изпревари икономически подем, просто нямат потенциала за него, както и за военен конфликт, защото бързо ще се изчерпят ресурсите ако не са изградили основата за възобновяването им.

85

Айде бе

преди 9 години

... национални валути или казано по просто, нямат да използват долара като медиатор. Русия ще си продава енергоносителите на тези страни в собствената си валута, както и останали ще постъпват със своите стоки. Китай вече се опитва да превърне юана в световна валута, тя вече е регионална. За това са и спекулациите с петрола, опитват се да отслабят една от държавите в БРИКС. Оръжието в момента е само средство за поддържане на долара, а увеличеното производство е защото идва война.

84

Айде би

преди 9 години

... хората вярват, че те ще имат стойност /било то защото тази стойност се защитава и с оръжие/, те ще продължават да имат. Ирак и Либия не бяха атакувани заради оръжия за масово поразяване, а заради това че решиха да не продават петрол в долари. Кадафи дори беше започнал процедурата за създаване на африканска валута, но със златен стандарт, т.е. всяка единица от тази валута да е подкрепена от съответното количество злато в трезор. Същото е и сега, БРИКС започват търговия помежду си в ...

83

Анонимен

преди 9 години

Чудесно!