38

Анонимен

преди 9 години

А-а-а, що плачете бе? Искахте си един много ***, нагъл и крадлив човек и викахте, ела си Баце до ни спасиш. Сега ще ви изпие кръвчицата безмилостно за да нагуши още щото 4 милиарда са му малко. Такива ви гш е намислил, че ще виете като гладни вълци срещу луната. Нищо за икономиката, бизнеса и безроботицата. Народа го е казал, вълка козината си мени но нрава никога. Доно има избори и дойди наистина умен и можещ премиер който да направи необходимото.

37

blabla

преди 9 години

До Иван 39тъпо парче си Иванеее , то и за това сме на това дередже цялата държава, елементарна математика и тълкуване няма, претенции за голяма заплата има

36

Анонимен

преди 9 години

CUDO V BALGARIA SHTE VRASHTAT KRADENITE PARI.ZNAM ,CE SHTE IM VRASHTAT PARITE SLED 14 MESEZA,NO ZASHTO LI?MOGE LI DA SE VRASHTAT PARITE NA KRADZITE OT OBIRITE,KOITO SA IZVARSHILI,NA GARBA NA BALGARSKIAT NAROD.

35

..

преди 9 години

До Анонимен - Нещо ти убягват сметките - не 30 000 души на клон а по 30 000 души на банка а една банка има поне 100 клона (за пример *** има 167 ) в страната така на един клон ще се падне да изплати на около 300 човека което прави по около 37 човека на час при 8 часов работен ден. Това си е нормален човекопоток за едни клон за един ден

34

sever

преди 9 години

ot kadeto doshli tam i otishli za parite de.xaxaxaxaaaaax

33

Анонимен

преди 9 години

15к души по 200к лева и 260к души по 800-1000 лева... ей тва е.

32

Анонимен

преди 9 години

Споко наште изтеглиха 4млрд...дуууупееето да ви е якооо...

31

Анонимен

преди 9 години

Май само аз съм беден в тая държава. Като гледам всеки си е заделил някаква сумчка и си я къта. А аз изплащам само кредити. Няма справедливост и това си е. Трябваше да стана мошеник на времето, като бях по-млад.

30

Анонимен

преди 9 години

Ще падне голяма война пред банките на 4 декември. 255 хиляди пред 9 банки - това прави по около 30 хил.души пред всеки клон. Дупе да ни е яко. Аз смоите 800 лв мисля да не се бутам поне първите дни. Ама знае ли човек, пък ако вземат да свършат парите ?

29

ИСТИНАТА

преди 9 години

Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива.Описан като "Батман" и "Бабаит, изтупан в Армани" [05SOFIA1598], Борисов се представя като убеден про-американец и сипе щедри обещания пред посланика. В същото време той е силно зависим от олигарха Валентин Златев, който е свързан с руското разузнаване и руската организирана престъпност.

28

Анонимен

преди 9 години

Проблема е че няма никакво наказание за вложителите в КТБ както и затягане на дисциплинатав банките. Вложителите си прибраха парите, даже и добра лихва за сметка на бедните и другите хора.

27

Анонимен

преди 9 години

Средно по 15000 на човек. Браво бе. Значи всеки има за по един 2-годишен голф в България. И това е 4-тата по брой клиенти банка. Бребребре.

26

Анонимен

преди 9 години

До КОШМАРА- АТАКАА швефа на комисията по корупция що не провери КТБ при безумните лихви? Или беше много зает да се крие под масата?

25

Анонимен

преди 9 години

Успех!

24

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

ГРОБ на 2-та седмица от своето управление гепва близо 5 МИЛИАРДА.Някой бе писал вчера "не съм го взел аз този заем и няма да го плащам". Бе кой ви пита вас бе хаха? Заема се плаща не като ви вземат парите от джоба,а със замразяване на заплати и пенсии,премахване на необлагаемия минимум както казва Менда Стоянова,вдигане на акцизи на цигари и горива,стоене на 20% ДДС на лекарства и храни.Петрола за 2 месеца поевтиня с 30% за барел а в България нафта и бензин намаляха с 7%. ТОВА Е

23

Анонимен

преди 9 години

Спасяването на КТБ ще докара държавата или до банкрут или до нови по-високи данъци. Герб вече вдигнаха данъка върху вложителите в другите банки.

22

Анонимен

преди 9 години

Кой ще връща този заем..... затова ли замразяват заплатите и пенсиите, затова ли въвеждат задължителните жилищни паспорти.......неееееееееееее няма такъв *** народ като нашияДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГЕРБ

21

джото

преди 9 години

Я сега НАП да ги подпука откъде са тия пари за черни дни?И какво е декларирано от притежателите им!

20

Ало бе,кво става

преди 9 години

Комисията одобрява държавната помощ за Първа инвестиционна банка????????Абе кво става тук бре?Кви са тези помощи,айде КТБ я ограбили извънземните ами тази кой?!

19

Анонимен

преди 9 години

И изпатилите чуят ли банка на годината или банкер на годината да бягат далеч.