21

ИВАНОВ

преди 9 години

До Анонимен: КАКТО ПРОСТИ СДС ЛИ ? ДА , АМА НЕ ! БСП НЕ Е БИЛА ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ И ЗАТОВА НЕ Е ПРАЩАНА ОТ НАРОДА СИ НА СМЕТИЩЕТО ! НЯМА И ДА БЪДЕ ПРАТЕНА ! А ,ВИЕ ГОСПОДА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРИ , СИ ПРИГОТВЕТЕ ПРОТИВОГАЗИ ,ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ ПОРЕДНОТО ВИ ЗАХВЪРЛЯНЕ НА СМЕТИЩЕТО !

20

ЛЮБО

преди 9 години

До един брой НЕгласувал: ПРАВ СИ ЗА ЧЕРНОМОРИЕТО ,НО ЩЕ ДОПЪЛНЯ ОЩЕ И ТОВА ,ЧЕ ТОЧНО ТАМ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТИ НА БСП ,СЕ КЛАНЯТ НА ГЕРБ И КАРАТ ХОРАТА СИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ! ИМА СЛУЧАИ В ОТДЕЛНИ ОБЩИНИ ,КЪДЕТО ПОРАДИ РОДНИНСКИ И БРАТОВЧЕДСКИ ПРИЧИНИ ,ЦЕЛИ ОБЩИНСКИ ПАРТИНИ ОРГАНИЗАЦИИ СА ПРИНУДЕНИ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ СИ ,ДА ГЛАСУВАТ ЗА КМЕТ ОТ ГЕРБ ,КОЕТО ЗНАЧИ И ЗА БЮЛЕТИНАТА НА ГЕРБ ! МИКОВ ,НЕ СЕ ЧУДИ ,А ОТИВАЙ НА МЕСТО И УДРЯЙ ТЕЗИ ВЕЛМОЖИ !

19

jhoto

преди 9 години

Така да ви стегнат за гушките,че един жив от вас гадове мръсни да не остане!Червени ***.

18

БСП и ДПС

преди 9 години

"чак толкова драматизъм за един зам.-министър", каза Миков. Миков продължава да си харесва протежетата на двете етнически партии,въпреки че една от причините БСП да загуби толкова много гласове е назначаването на кадри на ДПС за обл.управители, министри,зам .министри и т. н. Миков изобщо не е разбрал защото БСП загуби властта. Бо рисов ако продължава да действа по същия начин поддръжниците на ГЕРБ драстично ще намалеят.

17

един брой НЕгласувал

преди 9 години

На Черноморието борбата за местния вот е на живот и смърт! ! Много милиони се наливат и още повече милиони се присвояват!

16

Анонимен

преди 9 години

Миков, свърши се вече, това беше. Бабите умряха, а и продължават да умират. На следващите избори и толкова няма да има. Бог да прости БСП!

15

Бадемов

преди 9 години

Точно така, щом става въпрос за пари и власт, всички ще се споразумеят, за да не изпуснат кокала. Видяхте колко струват националистите от Атака и Патриотичен фронт - и двете партии са участвали във властта и то не с кой да е, а с турците от РБ и ДПС, които така плюха.

14

vesko02

преди 9 години

Другари ,предлагам за начало да нападнем няколко мандри за да си набавим сирене и кашкавал че цената в последно време отиде нагоре.

13

Анонимен

преди 9 години

След 25г. демокрация много внимателно, и в много редки случай използвам думата комунист,но тоя сайт ми къса нервите! Какво и да напиша, ако не е с виждането на *** ме трие!Да те *** и свободата на словото.................

12

Анонимен

преди 9 години

Стягай мишо добитъка докато още мърда.

11

Анонимен

преди 9 години

сипете му бързо едно на тоя, много жадно гледа

10

Михаил е умен

преди 9 години

Тактиката на Миков е убийствена! Човека не иска избори през март- април защото макар рейтинга на Герб да се е сринал ако има избори ще имат около 60 депутата,не 84 като сега,а БСП пак 40. Михаил желае да управляват поне до местните избори за да се сринат тотално и Герб след като следващата есен бъде свален предсрочно да е на границата за влизане в парламента от 4%. 4% са 150 хил. гласа,за Герб ще останат да гласуват само клиентелистите облажили се от тяхната власт и на държавна хранилка.

9

..I

преди 9 години

До L.Самокритиката не е позволена в редиците на червените кхмери.

8

L.

преди 9 години

Нито един анализ не чух в посока "Защо изгубихме изборите и кога най-сетне ще разкараме остатъците от номенклатурата от бай тошово време още?" В смисъл, не чух смислен анализ. Оттук насетне БСП ще отиде в канала. Само чудо може да ги спаси.

7

Прав си

преди 9 години

До Васко ПетевТактиката на Миката е страхотна,изпипана,брилянтна. Ето този на снимката ще погребе партия Герб и ще я заличи от лицето на земята.........

6

Васко Петев

преди 9 години

Михаил Миков в сравнение с Буда Борисов е айнщайн!Разликата е огромна!Мишо,разбий ги тотално. Ти сега чакаш своя час,искаш да не пада правителството,да се разберат за да може съвсем да си сринат рейтинга и след това да се върнете на бял кон. Хитър си Мише,с вас сме. Убий ги завинаги!

5

До Стойко

преди 9 години

*** си ти! Кого ще смажат! Теб ли? *** комунист, повече от 14 % няма да вземат!

4

анонимен

преди 9 години

кои редици стягаш др миков на склерозиралите старци я виж ил йотова и г пиринскиколко добре се наредиха в редичката срещу 20000 евро на месец ами ев узунов и дъбовте не могат да си закопчаят ризите вече

3

Стойко Пеев

преди 9 години

На местния вот ще ги смажете Мишо,и след него ще поискате и предсрочни парламентарни избори защото нагласите в обществото ще бъдат променени. Герб тогава ще бъде мразен тотално след като прие- 4.5 млрд. заем/3 млрд. външен и 1 млрд. и 500 млн. вътрешен/,отново облагане с 10% лихвата на влоговете на хорицата,вчера приеха отпадане на необлагаемия минимум и вдигане на детските за над 3-то дете/разбирай ромите/,след като замразяват отново доходите/заплати и пенсии/. Времето е ваше Мишо,размажи ги.

2

нана

преди 9 години

Щял да се кандидатира за президент .Втори Елцин.