12

Анонимен

преди 9 години

До МарксPRAVILNO.NIE DAVAME PARI,A TE OTIVAT DA MIAT TOALETNI.

11

Анонимен

преди 9 години

До Стар студентDA POCISTVAT TOALETNITE NA ZAPAD

10

Анонимен

преди 9 години

ILCEV-NEKADARNIK ABSOLUTEN.SAMO KOLKO ZAPLATI E VZEL NEZASLUGENO.BOG DA PROSTI KRADZITE I BALGARSKIAT NAROD.

9

Стар студент

преди 9 години

До МарксКой се дипломира на гърба на народа бе, ***? Ти ли си гърба?По-скоро си една педя под гърба!Че е зле училищното ни образование - в това спор няма, Но ако видиш в какви условия учат студентите от хуманитарните специалности, ще разбереш, че и това, което излиза, е много.А сравнението на точните науки с университетите в западните страни е направо смазващо. Затова искат студентите да отидат там - за да РАБОТЯТ като нормални хора в нормални условия. Да работят, а не да спят!

8

Hahaha

преди 9 години

I tam problema e sushtiq - lipsva kontrol ot vas(obshtestvoto)!

7

Анонимен

преди 9 години

Пълна девалвация на образованието и познанието. Университетите са като поликлиники- доктор до доктора. И тук не става дума за комунизъм или капитализъм, а за липса на всякакви критерии, правила и морал. Куцо и сакато с връзки има титла.Но само титла! Учат се някакви смешни "евродисциплини" , а фундаменталното познание е пратено на бунището. Свещена неграмотност се шири!

6

ebb

преди 9 години

да махнат всички отрочета на комунизма и даже ще ви и остава по някой лев.Я кажи къде е оня шампиона по пиене д.драганов???като се разкарат всичките лапачи начело с тебе( илчеф) тогава ще има и ще остава

5

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ финансира и изнася евтина работна ръка за ЕС и САЩ.

4

111

преди 9 години

А каква работа свършихте ? Колко студенти изучихте - ама такива , които работят това , което са учили при Вас ? При вас на входа има неграмотни ученици , а на изхода неграмотни студенти ? Защо така ? Кой носи отговорност за некачествената Ви работа ?Засега работите - касичка !

3

Анонимен

преди 9 години

До L.Означава много маймуни на един клон,означава преподаватели, на които не им се събира и един час истинска работа на ден, ама си получават цяла заплатка. Означава разхищение на държавни средства и лош мениджмънт,нищо че се тупат в гърдите, че са елита на България. Като сте елит защо сте на това дередже? Толкова научен потенциал,толкова гениални професори, доценти, главни и други асистенти, корифеи на науката и прогреса. Да е здрава гърбината на данъкоплатеца!

2

Маркс

преди 9 години

Да се дадат 100 милиона за умните и красиви, ранобудни студенти, мечтаещи след дипломирането си на гърба на народа, да се реализират на запад!

1

L.

преди 9 години

Как ви звучи "недофинансиран" ?