20

Анонимен

преди 9 години

IMATE GRESHKA OFISA SE NAMIRA V KV.IZTOK

19

до 22

преди 9 години

Айде да видим ... П.С. Научи се да пишеш на кирилица, нали УЖ си БЪЛГАРИН, а ми пишеш на маймуница (***)!

18

агата

преди 9 години

Днес се разигра поредния фарс в Исперих. Низвергнатия депутат от ДПС Г Х продал се на ГЕРБ по телефона командва Герберистите и ДПС-рите чинно изпълняват всичко само само да не правят впечатление гледат долу. Какво чака ръководството на ДПС. Голям разкол се подготвя. Изключват активисти на ДПС.

17

ФЕС

преди 9 години

"ПАТРИОТИ"... голямо геройство, няма що!

16

бачо

преди 9 години

Има една Българска поговорка:''кой каквото си надроби,това ще сърба" ДПС малко ли агитира към омраза и завладяване на Странджа,Лудогорието,Родопите и т.н. в предизборната си кампания???Сега какво очаква,шарлан и баклава ли?

15

tr

преди 9 години

Немога да разбера, всички сме хора вместо разбирателство, ОМРАЗА е затова нямя да се оправят нещата бати хората, недейта така един ден никой няма да остане, има една казана дума "Всичко се връща един ден " .......................... нямам думи :(

14

турчин

преди 9 години

Лоша новина за българската демокрация. Още малко Орхан Исмаилов е насочил ракетата към офиса. И търпимостта има граници.

13

Анонимен

преди 9 години

Искам мнението на ПЕТЪРЧО/рушан риза/последният мохикан от ДС който постоянно се заключва с доносника ВЕНЕВ/моталеб/в една и съща стая.

12

aaa

преди 9 години

Потурнаците са го направили, за да се говори за "религиозна нетърпимост" и то в ЦЕНТЪРА на ПАЗАРДЖИК... Търсете, кому е изгодно.... ?????

11

опа..

преди 9 години

САМОНАПАДЕНИЕ?Местан, Доган мълчат и не казват нищо ;ХАРЕСВА ли им ИД?Мечтаят ли за такъв ВИЛАЕТ??

10

Анонимен

преди 9 години

Много добре, можело е и още! Даи повече такива добри новини!

9

Фики Фитиля

преди 9 години

Малко му е! Трябвало е да му драснат фитила.

8

Себайтин Ебатин

преди 9 години

Защо само в Пазарджик?

7

Рали1

преди 9 години

Изкуствено насаждана религия в държава,в която беше чужда/8% са етнически турци-2011 г./,различия по религиозен признак..Въпрос на време е да се радикализира обстановката,ако държавата не си е на място. Връщат се мрачните дни на робството,докато ни залъгват с турски сериали и ни насаждат феодалните порядки,а ние спим!Ердоган:"Жените са,за да раждат.Жените не са равни с мъжете".За малко на последните избори тези,дето ни връщат към робските години,да станат ВТОРИ!Търпимост,толерантност-до кога?

6

БРАННИК

преди 9 години

Защо стъклата на офиса, на лични имоти го играйте, боли повече.

5

Ицо

преди 9 години

Браво днес.бг! Писна ми от черна хроника, нека да има и повече добри новини.

4

SILENCE

преди 9 години

Какво "съвпадение" ... Днес сутринта /чух го по радиото около обяд/ някакъв с турско име е подстрекавал към война около 100-тина привърженици в джамията в същия Пазарджик. Арестуван бил, след като излязъл. Не са съобщавали,че нощес са си "подготвили терена".

3

Анонимен

преди 9 години

Костов.

2

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Това е една добра новина за българската демокрация...

1

шоу

преди 9 години

"Свободата и Достойнството са на върха на скалата"Касим Дал.