13

Веселяка

преди 9 години

Ясно с тези пари ГЕРБ за Нова Година добре ще се нагости.

12

Циганин

преди 9 години

Хайде от пуснете този валутен борд малко поне да плува малко в границите 1лв до 5 лева следващата година ,за да видим къде е му место надолу ли нагоре ли -стига това искуствено дишане на този лев ,не виждате ли че икономиката ни ни е живпа ни е умряла с този фиксиран лев и хората става все още по-бедни . Валутният борд е измислен от амреиканците за една държава-аборигени в Африка .....и този борд е за 2-3 години да се стабилизира малко местната валута и да се пре обезцняването й ,рекод-17 годин

11

Росен

преди 9 години

Кой ограби банката пред очите на БНБ, Искров и политиците да носят отговорност за това!

10

Мда

преди 9 години

"Менда Стоянова каза още, че валутният борд е стабилен" Те и БНБ казаха същото за КТБ лятото, но ето до къде се стигна! Лакомията какво ли не прави...

9

Анонимен

преди 9 години

Фонда за гаранция на влоговете остава празен след декември и останалите влогове в другите банки не е ясно как са гарантирани.

8

Владко

преди 9 години

Българите нямат пари да си плащат сметките , а сега е трябва под някаква форма да се занимават и с КТБ

7

Стоян

преди 9 години

Парите ги няма, някои хора се наядоха, сега започва голямото мислене как да се дозамажат нещата леко в полза на хората, инъче политиците ги очакват нови протести, а всички знаем до къде води това!

6

Tanq

преди 9 години

Искам да питам Кадиев кога ще бъде призован? Нали е акционер в КТБ?

5

Анонимен

преди 9 години

Ще напомня една позабравена политическа реплика от миналото с нов глас: "Гечев, кажи си" за партийното другарче Кадиев и за участието му в съсипването на КТБ, както и за връзките на Кадиев и Василев. И без това Кадиев не е пример за лоялност към партията с оглед на огласените от медиите негови намерения да цепи БСП и цялостното му поведение към социалистическата общност досега.

4

Илиан

преди 9 години

Пак ли ще бъдат прикрити престъпниците?

3

Momo

преди 9 години

Стига сте лъгали!Няма закон, който да отменя нещо със задна дата. Който намазал, намазал. Това е!

2

1

преди 9 години

Сега се сетиха, когато масово се цесираха взаимно. Да не би да са *** и не знаят, че има такава възможност? Егати финансистите!!!

1

След дъжд качулка

преди 9 години

КТБ отдавна беше източена и кредитните милионери се договориха с богатите вложители за сметка на държавата.