45

Бг

преди 9 години

Тази статия е пълна лъжа. Точно преди две седмици по новините казаха обратното. Всъщност първо хората гледат да си покрият сметките и кредитите. Да казаха че има и леко увеличение на лошите кредити но в никакъв случай не е заради празници и тем подобни глупаоти. Истината е че сме бедни с МНОГО НИСКИ ДОХОДИ. Но така ще е. Имаме си управляващи който постоянно повтарят пари няма, нвма и да има.

44

Даола

преди 9 години

До ЕвроатлантикДемокрацията и либералния капитализъм са на друго място - тук е мутрокрация, без свободен пазар и конкуренция, не се спазват никакви закони, властта служи да си пълнят гушките. Затова тъпчем ... назад.

43

Аз

преди 9 години

Общински служител съм, 400 лв. ми е нетото - ст. експерт с 15 години стаж. Ще взема заплата на 5-ти, 85 лв. детски, когато решат - това ми е за Коледа , за Нова година, следващите 400 - 2015год. - живот и здраве. И те ми обясняват какво ще стане след празниците - ама аз "празници" не виждам, за мен е ад. Две седмици децата няма да са на училище - топло, светло,печки, подаръци, 3 манджи на ден, ай стига глупости.

42

Изпитан Софраджия

преди 9 години

Аз съм на много старо уиски с подкиселени моркови,като след това ме чакат руска водка и препечени филийки с масло и сьомга+органик сладолед с бейлис за десерт-да сме живи и здрави все така рахат да теглим

41

До 38

преди 9 години

Сарказма ти е толкова силен, че направо и аз повярвах на бойко.

40

Анонимен

преди 9 години

да им имам логиката на икономистите. Не бил проблема ниските заплати. Проблема бил лошото планиране...

39

Анонимен

преди 9 години

"Харчим повече по празниците, не остават пари за сметките"Ахахахах това някоя търговска верига с коледни намаления ли ви плати да го внушите? Щото аз докато не заделя пари, с които да си оправя сметките, не вдигам никакви празници. Чак след като си изчистя задълженията, започвам да си правя сметки за празниците.

38

Анонимен

преди 9 години

И като харчиш изразходваш енергия,и като гушкаш пак изразходваш енергия,но не може нито без едното,нито без другото,за това харчете,гушкайте,щом ви е кеф!

37

Анонимен

преди 9 години

До ЕвроатлантикПри демокрацията всеки получава според заслугата. При комунизма и великия ни 20 годишен преход преход, който знае и може - работи, който незнае и неможе - получава. Комунистическия дивиз " от всеки според възможностите, на всеки според потребностите" Оказа се че тези с потребностите знаят и могат само едно - да се развъждат като въшки. Е, до кога ?!! Балона се пукна

36

Бузко до ХАХАХА

преди 9 години

Веднага спри с ракиите!Аз съм написал точно това,което ти повтаряш като чистокръвно персийско жако

35

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До ЧервенобузкоПич, ти, не знаеш ли, че децата на бившите комунисти днес са най-големите защитници на евроатлантизма и Новия световен ред ?!Днес внуците им се кланят в друга посока - противоположна на онази, в която се кланяха дядовците им ... :)

34

Анонимен

преди 9 години

До КОШМАРА - АТАКААко го мислиш - за сефте да се съглася с батакист. Ако е някакъв псевдо-сарказъм - много си *** Саше.

33

Анонимен

преди 9 години

До дaмммДа бе, те са се скъсали банановите републики от български емигранти. А какво да каже Германия, Франция, Испания, Англия и Италия....

32

Червенобузко

преди 9 години

Алоуууу,Евроатлантика,ти най-вероятно си потомък на вуйчо владика или комунистически род,затова така розово ти изглежда всичко,ми не може всики да сме внуци на комунисти

31

Анонимен

преди 9 години

Много ли харчим или малко получаваме.

30

Евроатлантик

преди 9 години

Демокрацията и либералния капитализъм са най-висшите постижения на човечеството. При демокрацията всеки получава колкото заслужава, а не както при социализма всички да получават по равно. Сега ако си кадърен и предприемчив и знаеш да правиш пари си богат и живееше дорбе, а който е смотан, некадърен и мързелив си брои стотинките да си плати сметките - така е справедливо.

29

Анонимен

преди 9 години

Че кога не се е харчило повече по празниците?Кво се правят на дръж ми шапката?

28

дaммм

преди 9 години

Сидеров е нaпълно несъстоятелн щом си е помислил, че днешния Бългaрин имa нещо общо с предците си!Зaплaтите ни сa по-ниски от колкото в Боснa, Хондурaс, Мaвaли, Тринидaт и Тобaго, Пaпуa Новa Гвинея и други стрaни от третия свяъ.Бългaринът е един рaдикaлен простaк и мисловен дегрaдиент зa съжaление

27

КОШМАРА - АТАКА

преди 9 години

До АНТИКакъв глад? Бойко каза че народа никога не е бил толкова богат от 25 год. насам. Като е видял депозитите в КТБ и скътаните пари на населението се хванал за главата. То бива богатство,но надминало всичките му очаквания. Така че няма какво да се оплаквате ,както каза Бойко "Всеки с влогче 50- 100 хил. лв,всяко семейство с плазмичка,модерен хладилник,климатик,имат по 2-3 лъскави коли,плащат на тях всички данъци и застраховки,каква бедност говорите".Мисля че е прав,и то на 100%.

26

Анонимен

преди 9 години

Ами дотукт ни докарахте...