19

край

преди 9 години

Сблъсъка бели - черни тепърва престои в световен мащаб. Черните хора са излишни - функциите които някога са имали са иззети от машините.

18

Анонимен

преди 9 години

според информация от Киев , провокациите там са от 500 войника от специалните служби на Русия , които са се маскирали като *** , а пак според информация от Киев , по убитият е стрелял руски снайперист , а полицаят е размахвал пистолет само за да махне муха кацнала на лицето му , и стрелял по нея , но куршумът рекуширал и уцелил чернокожия американец , но той не го е убил , тъй като вече е бил убит от руския снайперист

17

кур за сащ

преди 9 години

До Анонимен 23По-скоро няма да ми е приятно да живея в страна, където 12 годишни се разхождат с пистолети и 9 годишни ги учат как се стреля с автомат. Това обаче по никав начин не оправдава полицая дето гърми по деца, които си играят с пистолети играчка. На мен дали ми е приятно това не е от значение, обаче на страхливите американски *** ченгета им доста приятно първо да стрелят, после да питат. Но все пак *** народ, *** ченгета. Само да не си се правят много на ментори.......

16

циника

преди 9 години

до 16, няма да се учудя ако утре някой полицай застреля в Щатите някое двугодишно пеленаче, тъй като си играело подозрително с биберона.

15

Анонимен

преди 9 години

Сега Русия да даде 5 милярда на тези протестиращи ,да ги обяви за борци за демокрация и руския външен министър редовно да ходи там и да им раздава банани,пардон сандвичи, а всички медии редовно да ни заливат с (не) платена информация за американското освободително движение Африкано Майдан....а ,а как е ,кеф ли ви е *** смешници.

14

кур за сащ

преди 9 години

Хей анонимен *** номер 16!Всички добре знаем колко глупави и страхливи са американските ченгета. Това не е нито първия път, нито последния в който тъпо американско ченге застрелва заподозрян, само и защото е напълнил памперсите. Друг е вече въпроса защо великата американска демокрация и цивилизационно развитие е довело до такава агресия, расизъм, психически разтройства и високо ниво на престъпност.

13

rusnak

преди 9 години

Голям купон беше и 1993 в LA:)

12

циника

преди 9 години

16, така разказано става още по-зловещо. Що за общество е това, в което в полицая може да остане убеждението, че 12-годишен хлапак е въоръжен с пистолет. А иначе си мислим, че тези неща са възможни само във фавелите на Рио.

11

Толераст

преди 9 години

Убеден съм че това е мирна демонстрация а така наречените палежи са просто запалени огньове заради големия студ сковал САЩ последните дни!

10

Анонимен

преди 9 години

ЯВанга;-Кога бялата къща почернее( черен президент на САЩ) Тогава Америката ке пропадне и ще се затриа,а Русията ке се въздигне...,,Из книгата -Ванга -Истината"' написана от племеницата и Красимира Стоянова,която е била все до пророчицата и е записвала всичките и предсказания ,книгата излезе от печат през 1996г.

9

Анонимен

преди 9 години

Само преди 2 дена полицаи застреляха 11 годишно дете което си играело на улицата с детски пистолет...В еврейско негърското гето управляващия елит съвсем изперка от страх,заради народната(обич ) която питаят народа на САЩ към онзи ***-илюминатски рептилски и масонски(елит) .На човечеството му писна от тези самозабравили се гадини и съвсем е близко времето когат тоя (елит) ще се крие в миши дупки,за да не бъде линчуван.

8

Циганин

преди 9 години

Русия сега да влее поне 1 милирарда в това движение на чернокожите ЗА ДИКТАТУРАТА НА БЕЛИТЕ към *** и за техните права и свободите както американците ввлеха 5 милиарда в Украйна и "утре" няма да има САЩ!))

7

онбашията

преди 9 години

да са мислили по време на гражданската война, вече е късно.

6

Анонимен

преди 9 години

Ползват всеки повод да започнат да крадът щото ги мързи да работят а наркотиците са със пари.По принцип искането на демонстрантите беше много нагло и безочливо-когато негърчето което краде и бие полицията си вдигне ръцете придобива специален статус наречен "God mode" и никой и нищо няма право да му прави нищо.Очевидно е че подобно безумно искане ще бъде отказано.От безпроблемен и охолен живот толкова са измързеляли ,че вече не са на тоя свят..

5

Алън Паркър

преди 9 години

Мисисипи в пламъци...нищо не се е променило, робите са същите, робовладелците, и те.

4

бай Пешо

преди 9 години

сега Фергюсън, скоро и в други градове...

3

SS

преди 9 години

какво е това автоматично оръжие?? Цветнокожите само такова ли имат? Че къде са им базуките??

2

Черно и Бяло!!!

преди 9 години

Ако там стане Война... Нали знаете.. 250мил. Единици оръжие... По въоръжени от армията... Интересно става...

1

Анонимен

преди 9 години

Солидарност с черните американци, време е белия човек да осъзнае грешките си и да се смири.Всеки който се е родил бял, трябва да осъзнае че има привилегии,за да може да се изравнят тези привилегии трябват закони и че трябва афро-американците, да имат предимство, при водене на дела, при влизане в университета , при наемане на работа и т.н.