44

дедо Ташунко

преди 9 години

Истински мъж не се жени никога!

43

нона

преди 9 години

много добре, но чак пък новина :) всеки ден се правят предложения - по един или друг начин ... и какво от това!?!

42

Анонимен

преди 9 години

аз пък не харесвам такава показност и лигавщини "вижте ни колко се обичаме"ами обичайте се обаче няма нищо по-приятно и хубаво двама души да си изживяват любовта непарадирайки с нея на публично място

41

Разведен

преди 9 години

Кое това толкова хубаво нещо което не можеш да правиш/имаш/получиш без брак?Освен че някоя започва да ти пили по нервите защото няма къде да живее а на 30 майка й не я иска в къщата си и гледа да я тропоса на някой балък

40

Един

преди 9 години

Поредния ***. Да пише каквото има на фирмите че при развода започва от нулата, ако изобщо има къде да живее. Но странно че ако мъжете играем играта на жените сме свестни мъже а ако играем собствената си т.е. без обвързване ставаме несериозни, не може да се разчита на нас, не сме мъже и т.н. Това че на жената биологичния часовник се е разхлопал не означава че ние имаме такъв. И накрая какво се оказва? Че жената не търси мъж който я обича или го обича а някой, който да й ходи по акъла...

39

keles

преди 9 години

Бракът си е много хубаво нещо, но не е за слабохарактерни! ;)

38

Мария

преди 9 години

До АнонименАз също след 9 месеца се омъжих, а ето вече 20 години сме заедно и въобще нямаме намерение да се разделяме "приятелски", Завистта не е много полезна както и злобата.

37

Калоян

преди 9 години

Това хич не ми изглеждаше романтично а доста добре обмислено решение, планирано с цел да се покаже по телевизията, което само по себе си принизява цялата идея. Затова че не ахвайте със захлас, защото е много лесно да направия едно нещо, но това не е най-важното. Най-важното е без да приказваш много много, да покажея стабилно отношение за цял живот. Разни пу...тиовци съм виждал, дето много говорят и до там :)

36

Никой си

преди 9 години

Браво на децата, като се обичат - да се вземат. Но... защо това е новина? Коя сълзлива редакторка/майка/леля е решила че това е "супер-сладко!" и трябва да ни загуби времето?

35

Анонимен

преди 9 години

Момчето поне се е осмелило да предли брак, а тарикатите страхливци си ходят ергени с надеждата да открият красивата, сексапилната, богатата....без да им идва на ум, че такава жена няма да иска хора като тях. Тези деца имат много по-голям шанс да са щастливи, отколкото вие- намаханите, хитрите и безсърдечни хора!

34

читател

преди 9 години

Тук е пълно с елементарни и *** завистници.Може би от двата пола, на едните не им се е случило, а другите не го могат. За това и злобеят.Браво на момчето, знае какво иска, и как да го направи по най-добрия начин.

33

PUA

преди 9 години

Само отчаяните пациенти без избор от жени предлагат брак след девет месеца връзка! :D

32

rusnak

преди 9 години

"Юлиян се преструва, че му е прилошало", а ако не се е преструвал?:)))

31

Мъж

преди 9 години

Бляя, много мазна история:(((

30

бачи кико

преди 9 години

сигорно му е първата - пълен балък

29

Анонимен

преди 9 години

Ивчо, *** на някой мост и сложи катинарче с формата на сърчице, за да се почувстваш удволетворен.

28

Анонимен

преди 9 години

Не е ясно дали перхидролката не е по-прецакана с тоя мазньо.

27

BMW Driver

преди 9 години

Ехе още будали имало.... дупе да му е яко с тази перхидролка....

26

Иво

преди 9 години

До местещите го и омаловажаващите случката. Вие, драги, сте лузъри без капчица въображение и това, че някой е отделил време и усилия да направи една толкова важна стъпка незабравима за бъдещата си съпруга заслужава само адмирации а не подигравателно и пренебрежително отношение. Такива хора добавят цвят в живота а не сиви, хленчещи лузъри на които света им е крив, че всичко им е скучно. За негативните коментари, които ще последват - местя го :)

25

:)

преди 9 години

До Някоя си до 27Хахахахахахахаха хааааааааа