42

Анонимен

преди 9 години

Дали да не нае...ем и после набийм, после пак понае...ем и после пак понатупам експерта дето саму откраднали тетеря от колата?! Кълна се, другия път нем ада има загубено веществено доказателствено средство съсъ или без причина....

41

бай Иван

преди 9 години

Тоя събори Бойко с Костинбродската история.В деня за размисъл разпространи слухът на Мая Манолова за едни джипове с чекмеджета на дъното и т.н. Сега може би чрез Златанов подготвиха тия тефтери,но...нещо се обърка в режисурата им и " откраднаха" тефтерите ,дадени на вещо лице агент на ДС. Това е здъвкан материал за крими филм на криминалния преход,от криминалната съдебна система и комунистите.

40

бай Иван

преди 9 години

"Златанов бе готов да издаде инициалите от тефтерите". Тя и Мимито бе готова и прие парола "бял чаршаф",но после се поразмисли и не дойде на "кафе с райбер"...

39

Маркс

преди 9 години

Считам за редно господин Цацаров да си подаде оставката!

38

Звездите шептят

преди 9 години

Забележете, че след като е разговарял с прокуратурата и е искал сделка, прокуратурата може би е звъняла на Банкера и след няколко часа Златанов сам се е отказал, даже е напирал с гърди сам да влиза в затвора! Изводът, който се налага сам е, че този дето е предупредил евентуалните потърпевши, сам е извършил и фалшифицирането на инициала ДП на числото 10. А това число има голяма роля в масонството, то бих казал е един сбор от други числа и техният подробен анализ би отговорил на въпроса, кой- кой е...

37

pet

преди 9 години

Този е за Белене, доста прасета могат да се нахранят с него!!!

36

Отврат

преди 9 години

Да поднесе на пресконференция фалшифицирано веществено доказателство и да твърди , че това не било важно! Що за прокурор може да е това

35

Отварт

преди 9 години

А бе Цацаров , ти впрегна цялата поръчкова прокуратура за политически натиск , пък сега виждаш ли тефтерчето било важно.Какво стана с Костинбродската афера, какво стана с изтичането на информация от ДАНС за ХрБисеров, кой ограби КТБ...Щял да се разследва за политически натиск... Пълна пародия ! Ако си мисли че някой му вярва!

34

Анонимен

преди 9 години

"Тази оферта бе валидна една нощ на другата сутрин бе предадено, че е готов на всичко /обвинение, съд, затвор/, но не и да дава обяснения"Ясно, Б.Б. му е пъшкал по телефона и на сутринта Златанов се е събудил с амнезия.

33

Анонимен

преди 9 години

КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ???????

32

Анонимен

преди 9 години

Тия инициали цялата държава ги научи наизуст. И как пък така всичките водят към ГЕРП. Ако ги омешаxа малко можеxме и да се чудиме, ама откъде толкова акъл

31

Тихомир Томов

преди 9 години

До vesko02 Нашите политици не са от вчера . В бюджетите няма пари за нови затвори или работни обекти за тези , които са взели по някой милион и това е обективна причина за тези ВИП персони да не стоят при простосмъртните престъпници !

30

Анонимен

преди 9 години

то оставаше и да не изчезне тоя тефтер :) Иначе Мая, Сарафов, Цацаров и т.н. направо горят.

29

Анонимен

преди 9 години

KOI PODADE INFORMAZIA NA ZZ BB IF.NIKOI NIAMA DA SPODELI,ZASHTOTO.........

28

Кабули

преди 9 години

От нова изказване проличава под какъв натиск се е самопоставил този човек, който говори с недомлъвки и в някакво уклончиво време, което маже да бъде разположено в пространството между Земята и Плутон.Има една приказка: В тези потури има мъдури, а в тези дънки дрънкат дренки. Много е важно той какво носи - потури или дънки.

27

Анонимен

преди 9 години

Тези, които ще протестират тази вечер срещу прокуратурата, за това кое е първично ДП или 10, ще ги призная за искрени и борещи се против задкулисието при едно условие. Да излязат и да стачкуват , дотогава докато институциите, не се установят кои е ИФ, ЦЦ и ББ. но няма да го направят, защото са *** и обслужват определени интереси , а не интересите на народа. Двуличници!

26

vesko02

преди 9 години

Трябва ли ни прокуратура ,която не може да вкара нито един престъпник в затвора

25

риба цаца

преди 9 години

"Щеше", "ако"...ама вие така може да раздавате правосъдие безкрайно. Гл.пр.бил казал, че не са безгрешни - не само че не сте безгрешни, ами много,много сте ГРЕШНИ - и то съвсем съзнателно, а не по некадърност/макар че сте и такива/. И не сте ПОСОЧЕНИ за мишена, а сте една перфектно организира мафия - адвокати, съдии, прокурори; всички сте оплетени в грамадна корупционна схема.Така че - радикална реформа за вас; и избор от нас - хората! А не назначения отгоре - политически или лобистки. И т.н.

24

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Боже господи какви масони какви 5 лева . Нали почти всичките т.н. масони са бивши ченгета . Това ли е масонството в България . Просто нямам думи, пълна порнография . Вижте го Цацаров колко е жалък . Всеки път обяснява как някой имал интерес да няма силна прокуратура . Абе другарю Цацаров то няма никаква прокуратура , а ти ми говориш за силна и слаба . Примери хиляди: - Какво стана с Вальо топлото вече 10 години, какво стана с Костинброд , какво стана с Алексей Петров ? Много още кой и какво .

23

Анонимен

преди 9 години

До inedСарафов