48

...

преди 9 години

ne komentiram

47

Анонимен

преди 9 години

Буда ке ни оправя отново!

46

кузман шапкарев

преди 9 години

мазна самодоволна ТИКВА!!! национално безотговорен политик, мутра, разбойник, рекетьор, лъжец, демагог, популист, *** на ФАЩ, излъга хората за пореден път че ще оздрави банката, вместо това я фалира и сега ще тегли заем за да облажи енергомафията вместо да стабилизира банковата система! няма да има никакви реформи, а само лапане и назначения! това е БОКО ТИКВАТА и неговата банда !!!!

45

Кали

преди 9 години

Обнародвано във фейсбук щом е значи закон направо! Колко сте ми смешни само, нали ви знам, че сте всите в кюпа!

44

Емил

преди 9 години

Кадиев да се занимава с фирмата си за онлайн залагания, където е специалист.

43

Ботев

преди 9 години

Всички знаят че Искров ще отиде като Посланник някъде. Примерно Азърбайджан или Таджикистан. Ако е по-послушен - може и в некоя по-бяла държава като Канада.

42

mun

преди 9 години

toi imashe dostatachno vreme sam da si tragne.a sega ste e uvolnen.i tasi mafiotska nerabotesta slujba ste bade zakrita.

41

Наблюдател

преди 9 години

Единствения "спокоен пристън" за И. Искров е Централния затвор! Незнам защо всички продължават да се правят на ощипани и нанеразбрали! Единственото смислено обяснение за което би могло да е,че трябва време за "замитaне" на следите от грабежа на милиарди...

40

Анонимен

преди 9 години

Според ББ излиза,че България не е парламентарна република,а некаква бананова-банкова държава,ръководена от гуверньор,щом като нито правителство нито парламент могат да сменят този Искров.Тогава защо харчим пари за избори за народни представители,след като те на практика защитават престъпниците в този страна.Това ли е ползата от влизането ни в ЕС.

39

МОРАЛ

преди 9 години

"гуверньорът трябва да напусне поста по морални причини" Как така по морални причини ще напуска? Да съсипеш една банка не е аморален акт ,а престъпен акт. Искров и компания трябва да бъдат разследвани за банката КТБ. Защото или са си затваряли очите какво става там или не са си вършили работата за контрол над банката или нарочно фалираха КТБ за да бъдат откраднати няколко милиарда от съответните хора. И не ни разсмивайте с това ,че нищо не може да се предприеме срещу Искров.

38

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Бойко,не си длъжен да даваш на никой обяснение, освен на тези ,които са те избрали.Тия дето пиха бира и ядоха кИбапчета на Бузлуджа,да търсят сметка на очилатия беглец.

37

Анонимен

преди 9 години

Тоя, оня, още не знаем кои са кредитополучателите, които не са обслужвали кредитите си в КТБ. Къде все пак са парите?

36

Анонимен

преди 9 години

Добре де тоя Искренов *** ли е или се прави на такъв? Нарочно проспа далаверата на пирамидата-банка и сега сигурно е забогатял с няколко милиона за услугата към Ц. Василев с нарочно занижения даже никакъв контрол.

35

Анонимен

преди 9 години

НАЙ САМОДОВОЛНИЯ ***

34

Анонимен

преди 9 години

МЕНТРА СТОЯНАОВА ВДИГА ДАНЪК ЛИХВА НА 10% СВЕЩИ ДА И СИ КУПИТЕ

33

Анонимен

преди 9 години

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ГЕРБ ЩЕ ХОДИ НА МАЙНАТА СИ

32

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ НЕМА ЛИ ДА СЕ УРИНЕ БЕЛКИМ КРОТНЕМ И НИЕ

31

Мда

преди 9 години

Абе не търсите. Само се чудите как да си заметете следите всичките, които сте крали! Все пак не става дума за няколко хиляди, а за милиарди левове, което отново хората ще трябва да плащат!

30

Анонимен

преди 9 години

защо бе Тиква,в затвора няма ли да му е най спокойното място

29

Анонимен

преди 9 години

ЕС също избра Юнкер, банкер и перач на укрити данъци. за президент на ЕС.