96

хде

преди 9 години

Около Путин има един антураж от подмазвачи, които го ласкаят и дезинформират. СМИ са изцяло контролирани и неадекватни. След австралийското му приключение обаче, вероятно усеща международната изолация и неодобрение. Когато един диктатор е несменяем и безконтролен, той прави грешки. Руската икономика е изправена пред продължителна рецесия, а доходите спадат. Населението не може да се нахрани с пропаганда. Духът на Чаушеско върви по петите му, а той се прави на велик и безпогрешен.

95

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 112Когато обявиш война на една държава и нахлуеш в нея - това се нарича Окупация. Не се нарича освобождение. До 5.9.1944 г, СССР и България поддържат дипломатически отношения. Колкото до историята преди това, да не забравяме, че Хитлер и Сталин бяха съюзници. Да не забравяме как си поделиха Полша. Да не забравяме за Катин.

94

Анонимен

преди 9 години

Какво би станало,ако се изтеглят правителствените войски от Донецк и Луганск?Русия няма да присъедини тези области поради ред външни и вътрешни причини.Най-много тези области да бъде обявени като автономни към Украйна.Битката изобщо не е за Донецк и Луганск,а за дестабиллизиране на Русия.Западът,който е за мира във всяко свое изявление ползва,както прави обикновено местни "маши".Човечеството е наивник ВЯРВАЩ на добре изказани фрази,а не на логиката на събитията.Защо ли?

93

неутрален

преди 9 години

Света има да мечтае за такъв водач като Путин. САЩ с Англия са антихристи и искат да заличат точно православните Русия, България, Сърбия. Това е борба от векове а ние православните се продадохме на Илюминатите.

92

Киро

преди 9 години

В главата на авторката на статията нещата са режисирани и програмирани. Путин е голям политик, поддържан от народа си, работи за интересите на страната си, това не е осъдително, а похвално на фона на всякаква дребна риба по света, която се опитва да гради имидж на гърба на големите. Няма много такива политици - с толкова висок рейтинг и влияние в световната политика.

91

HalloWeed

преди 9 години

До писна ми!"Basi и хипер-звездата!Исус Христос да дойде, няма да пишат толкова за него."Hint:Верно пишат неуморно, ама по българските медии. Сещате се защо ;)

90

до 123

преди 9 години

Немският златен резерв е в САЩ, наскоро германците си го поисках, но им беше казано че ще получат 5% от него и то в разстояние на 2 години. Нашият резерв също е там, но и ние ще получим от умрял писмо. Така че можеш да продължиш да виеш жално за златният ни резерв, който явно все пак са ни върнали .

89

Stefan

преди 9 години

koito se kefi na Putin e selqpaha,poradi prostata prichina,che Putin e selski hitrec.skoro shte go d....a 4i4ko vi Putin

88

До 115

преди 9 години

А кой, след втората световна война зароби България? Кой отнесе целият златен резерв на страната ни в Москва още първата седмица след окупацията? Кой разсипа всички модерни български фабрики обявявайки ги за военни трофеи? По чие нареждане бе избита цялата българска интелигенция и елит, пролетаризирайки народа ни?

87

иде пак!

преди 9 години

Снимка: Reuters, архив...разбира се, как не се сетихме!

86

..

преди 9 години

Ами да, и Катар и Саудитска Арабия са суровинни придатъци. Но те не определят глобалния дневен ред, и нямат претенции за това, противно на месианската визия на Путин за Русия. Когато искаш да определяш приоритетите, трябва да имаш нещо да предложиш, а освен нефт и газ, те нямат друго. А и както цената ще продължи да пада, това е лоша новина за Русия.Запада ще позволи на арабите да инвестират в европейска инфраструктура за да запазят богатството си, а на Русия никой няма да и даде да инвестира.

85

1

преди 9 години

Поредното манипулативно заглавие на поредната манипулативна статия на този сайт. Но, така е, когато няма какво смислено да се каже против истинската информация: остава тя да се изопачава...

84

златко

преди 9 години

а нещо за златния стандарт

83

Анонимен

преди 9 години

Интересно е че на запад даже не го споменават, а в БГ вестниците има по 3-4 статии на ден за него. Явно е платено да му създават добър имидж...

82

Анонимен

преди 9 години

До ..Да, сигурно и Катар е суровинен придатък. Както и много други свръхбогати държави - Кувейт, например.

81

Анонимен

преди 9 години

До КОЙ ?кой освободи България от Турско робство КОЙ КОЙ ..не беше ли Риснак?

80

Анонимен

преди 9 години

До ФинландецТи луд ли си бе?

79

Анонимен

преди 9 години

До къса паметДа бе,"обяви"война на България през 1944 и един куршум не изстреля срещу нея. Докато милите британци и янки разсипаха София и изтрепаха хиляди българи с бомбите си - те така воюват - от въздуха, долу не им стиска, че става "Виетнам", когато се излъжат.

78

..

преди 9 години

До 104Колега, хубаво е че ви е забавно. Продължавайте в този дух - всеки има право на самозаблудите си. Следете медиите, но не само руските :)Защо ако в Гермяния не искат да си дупчат земята, ще губят време да прокарват облекчения за добива на шистов газ? Историята не е на страната на Русия и в момента никой не може да защити продължаването на доставки от нея, затова и един от приоритетите на ЕС е диверсификация, и пари за това има и ще има.Четете, но не само на руски

77

Анонимен

преди 9 години

До Финландецнапротив предупреждавали са ги поне 5 пъти ..даже бяха готови да си плащат ...чети история ама финландците се направиха на мъже направиха си някаква фортификационна линия ...и си мислеха че е непревземаема.....и си изядоха надробеното ...е Руснаците си платиха с куп жертви ...но финаландия бе изтласкана на 200 км от Ленинград!