33

ЮГРА

преди 9 години

До ..НОМЕР40 АКО СССР КАРАШЕ ЛАДА,ВОЛГА,МОСКВИЧ БЪЛГАРИН МАГАРЕ,КАТЪР,КОН

32

ха,ха,хаааааа...

преди 9 години

ЕС си има пари, бе ......ше ви бие с пачки по тъпите глави от Париж до Киев!На ЕС , му требва газ ---за да си плаща Украйна за инвестициите в нея!Нема да има друга тръба ----докато Русия воюва!Просто нема начин!!!!!!!!!!

31

РАТНИК1936

преди 9 години

Никак няма да е леко,никой не ги чака с хляб,мляко и мед!!!НО!!!!По добре 25 милиарда и в ЕС от колкото цял живот роби на Русия и Евразийският(еврейски съюз).Борбеният арийско сарматско кимерийски народ не иска да бъде роб на овчедушната славянска пасмина от еврейската Москва разберете го и си го набийте в тъпата глава *** русофили ЗА ДА НЕ ВИ ГО НАБИЯ АЗ!!!

30

Румбо

преди 9 години

Голямо дърпане ще е за парите,дето ще се налеят в бездънната яма Украйна!Разбра се,че отвъд океански пари няма да дойдат и сега в ЕС всички гледат с притеснение кесиите си!Американците поръчаха музиката,ама карат Евросъюза да я плати,хитро,а!?

29

28 Оди Сей

преди 9 години

от 15 за колониялните западни държави "а онзк дето тръгнал с история да претендира щом западнитр страни са били колониални което си е така то Руската империя каква е била аре у лево чрвенотиквеници"Браво Оди Сей. Ето така се громят червенотиквеници ! С аргументи! И за Швейцария е вярно , и за Люксенбург е вярно, но то Руската империя каква е била!Аре у лево!:)))

28

Имани

преди 9 години

Новият глобален ред на финансовия империалиэъм и международния циониэъм се прокрадва АГРЕСИВНО по Света от САЩ, Иэраел и Европейския съюэ!!!

27

..

преди 9 години

Тежко е да си почитател на Русия в БГ - всички те карат да се обясняваш за това дали сега вече Русия ще потъне, заплащането ти е паднало с 30% заради обезценяването на рублата тази година. Караш руска кола, тя все се троши, гледаш руски телевизор РУБИН, който трябва да го налагаш за да показва цвят, ползваш си руския компютър, и оправяш руската си жена, голяма като руската страна. Но стискаш зъби - чакаш запада да се срине сам, чакаш победата!!!Забавни сте, приятен понеделник!

26

Анонимен

преди 9 години

Руска подлизурка.

25

..

преди 9 години

Тук някои даже пишат САЩ като США :) Може би руската *** е записала курс по български, и са им дали да се упражняват тук.Орбан не е фактор в ЕС, и разчита на някакви трохи от Путин, който си отглежда пудели като него в Европа. Той е просто бял шум.Европа е Германия - там се вземат решенията, и Меркел е най-яростния критик на руската политика в Украйна. Така че Русия ако иска някак да възстанови статута си, ще работи само с Китай, а оттам нищо добро не ги чака.

24

Анонимен

преди 9 години

"Орбан: Желаем членството на Украйна в ЕС Не искаме отново обща граница с Русия, заяви унгарският министър-председател...Будапеща иска да наложи Украйна като буфер срещу Русия. Ние имаме интерес да се гарантира, че ще има нещо между Унгария и Русия - и това е суверенна Украйна", казва Орбан. Имахме обща граница със Съветския съюз, и отне много време, докато не се отървем от нея. Не искаме това да се повтори".

23

Анализатор

преди 9 години

Крайно време е БЪЛГАРИЯ да осребри правото си на глас и вето при вземане на Решения от ЕС и ЕП . Но с такива дупедавци политици едва ли.

22

Анализатор

преди 9 години

До 31 Европрограмите са помощ която дават тласък на българската икономика и в дните - годините на рецесия са ни необходими. Иначе икономиката ни ще се срине . От друга странаако си в час САЩ са гласували военна помощ в долари заУкрайна и настояват ние /ЕС / да поеме част от финансирането на Украйна с военна техника и оръжие. За товапак трябват пари но откъде. Не ти ли омръзна дазимат от Б-я и да дават на други -Гърция Франция и др.закъсали от санкциите страни на ЕС ,а за нас среден .ДОКОГА

21

Анонимен

преди 9 години

30 пак грешен отговор мнохо ди далеч от плащане за събашение барабар Петко с мъжете не си страна донор .А май ти йаресеат европрохрамите и не искаш да секватОдисей 1

20

Анализатор

преди 9 години

Кой ще плаща ли ? - ЕС - Българите пак ще плащат , ще им одрежем фондовете заради нарушения по европейски програми и сме събрали парите за година , догодина пак и така до безкрай. За благодарност Украйна ще ни завърти кранчето и спре газта доставяна от Русия за България, а може и да я открадне ,то на гърба на българите ще се пише .

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен-Одисей----пак ли ти бе комсомолецо-от теб мнение не искаме....и ти си като ***---фурнажииска лопата

18

Анонимен

преди 9 години

20 Иване за пенсията ти се сърди на червените ти братя ноито унищожиха пенсионната система още през 1950 и едва в 2000 тя беше възстановена а онзк дето тръгнал с история да претендира щом западнитр страни са били колониални което си е така то Руската империя каква е била аре у лево чрвенотиквеници Язъм ти за езиците Иване щом не ди разбрал как са те работоли комунягитеОдисей 1

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28"Орбане на всички по света им стана ясно, че Путин ти го е наврял до сливиците и молиш за още"Путин го е наврял и на чешкия президент, почва да го навира и на германския канцлер, ще го вре постепенно и на други от ЕС , като видят сметката за Украйна и кой ще я плаща. Няма да е кръчмаря. Той дале вече предплата - 5 млрд.Няма да го навре и на Канада, Австралия , Нова Зеландия ...Ама сте комсомолци- Демократите щурмуват небесата, комсомолците след летят...:)

16

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли от къде ще дойдат парите за урките? От нашите вноски за ЕС и от спрените ни програми от евро чиновниците......А пичовете от США само ще ни се хилят и ще ни викат "конкрачулейшън"!

15

ВСЯКА ГОДИНА

преди 9 години

по 25-30 млр евра. И ние ли да плащаме НАГЛОСАКСОНСКИТЕ ГЛУПОСТИ

14

Анонимен

преди 9 години

Мирише на унгарски Майдан--------щом не се съгласни със САЩ--това ги чака