70

Анонимен

преди 9 години

Koga nay setne ste se raboti za sigornosta na naroda a ne tazi na biznesmeni i mutri pitam az gn zvetanov.kakvo otlichie imas ti bg naroda.traybvase da te napravim min. Na otbranata

69

Анонимен

преди 9 години

Znzchi ima zemane davane s evreite a bulgarina da mre.BRAVO zanko

68

Хахах

преди 9 години

До Анонимен 95Приятелю как реши че еврите ценят живота на свои и на който и да било? Може би защото си чул от някъде че когато собственоръчно си взривиха търговския център от 4500 евреи нито един не е отишъл на работа? Или защото познаваш еврейската култура начин на мислене ценности и разбирания? В днешно време няма нищо ценно освен егото на властта! Егото на богатите определя житието и битието на бедните! Никой не се стреми да е градивен, всеки иска да се покаже колко е голям и велик!

67

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTi ot kade znaesh koi napravi atentata ? az neznam i nemoga da kaja . Horata koito nai mnogo ceniat jivota na svoite hora tova sa evreite. Ne dopuskam che te sami izbivat naroda si pri atentatite koito pri tiah e ejednevie.

66

Анонимен

преди 9 години

Hisbula i Hamas niamat li nagrada za Sergei Stanishev ? Tezi arabi hich ne se seshtat da blagodariat na svoite poddrajnici

65

Анонимен

преди 9 години

До МарксMnogo pravilno. Ot kogo poluchava narejdane Hizbullah ? Na kogo e podchinen Nasrala ? Dnes Hisbulah pomaga na Asad v borbata s bednite, prostite gerpoi i bratoubiici no obshtia vrak kakto na Iran. al kaida, Hizbula i Hamas e Izrael. Naskoro dori Jordanskia kral privetstva semeistvata na ubiicite koito zaklaha molishti se evrei v sinagoga v erusalim.

64

информиран

преди 9 години

Съдбовна награда. Ако човек прочете разкритията в книгата "Дуел" на известния разследващ журналист Григор Лилов, ще научи, че атентатът в Бургас е част от световен заговор с интереси на редица държави и части от висшите им управляващи и финансови елити. А Цветанов потули истината, която можеше да обрули не само евреите, но пътьом да сложи и България на топа на устата. Но съдейки от скандалното разследване в "Дуел", си мисля, че развръзката тепърва предстои, заради което се дава и наградата.

63

Анонимен

преди 9 години

ОЩЕ ЕДИН КРАТУНАР С ВИЗА ЗА ЗАТВОРА СЕ ЩПАЦИРА И ТЪРСИ МАЙКА СИ

62

Жалки Сте

преди 9 години

Абе неудобните коментари много бързо ги триете бе умници??! Незнам за кой работите ама триете коментари против ЦЦ и ББ което директно Ви прави техни ***. Това са коментари в които хората да изкажат гледна точка и Вие които и да сте не може/трябва да манипулирате и да триете мненията на хората! Това не подобрява нещата а ги влошава, ако имате гражданска позиция и някой ви запушва устата това е ДИКТАТУРА!!! Осъзнайте се и си искайте демокрацията след 25-30 години най-после поне да се осети !!!

61

arhar

преди 9 години

Цветанов е награден за пореден път от световно признати организации ...Сега разбирате ли защо червеният трафикант на германски марки през сръбската граница , който е ортак на Йосич и който открадна тефтерчето на Златанов, в което бе изписано името Д. Пеевски , е нервен ?

60

arhar

преди 9 години

Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкoв - все ортаци на Йосич .Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ...Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ...Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?Цветанов е награден за пореден път от световно признати организации ...Сега разбирате ли защо червеният трафикант на германски марки през ср

59

аз

преди 9 години

Лелееее, колко си гнусен!!!

58

Victimized

преди 9 години

И като за последно , не съм расист , не съм антисемит , не съм и нацист . Просто ненавиждам хора които използват исторически манипулации за да дирижират световния прогрес в посоката която искат те . Не е тайна , че създаването на крайните ислямисти е такова дело , което Израел насърчава целия свят да се бори с него . А и щях да пропусна създадената турска държава и последните управници на Отоманската империя са също потомствени евреи .

57

Victimized

преди 9 години

На този етап е ясно , че холокоста е скалъпена работа , като е имало тормоз и лагери но цифрите са силно преувеличени , идеята обаче е подмолна и свършва много добре работата . От тогава до сега , всеки който има нещо против евреите се смята за анти семит и нацист , откъсват територия от палестина и създават там държава която не е съществувала повече от 2000 години . От тези хитлерски начинания евреите само печелят като се превръщат в жертви едва ли не и всички хора трябва да милеем за тях ...

56

Victimized

преди 9 години

Маркс е писал книгите си по поръчка на Ротшилд , понеже последния е обещал на император Николай , че ако не спре да тормози евреите в русия ще му спретне едно превратче ,както по рано направиха във Франция . СЪщите създават капиталистически режим като противопоставят двата режима като + и - да има масите от какво да ги е страх и да си дават свободата с цел да бъдат предпазени от съседната заплаха . Желязната завеса свършва много добра работа но е до време .

55

Victimized

преди 9 години

Още една велика лъжа е , че днешните евреи са потомци на тогавашните евреи , има да но много малка част , европейските евреи , които са били участници в холокоста са потомци на хазарите , като хазарската държава е единствената в исторически план която е приела юдеизма за официална религия , освен самите евреи разбира се . Хазарските евреи , изграждат и обособяват комунизма ЙОСИФ Сталин е един от тях , те създават и капитализма , Хитлер също е евреин и е финансиран от американски еврейски банки.

54

Victimized

преди 9 години

Бягайки крадат нещо от Рамзес 2 което явно е от огромно значение , и е било важно за египтяните и тяхната развита култура , исторически това е последния велик фараон , а след това както знаем от коляното на Давид , Соломон се слави като велик строител архитект и финансист , А след като тамплиерите разкопават соломоновия храм те стават велики строители , финансисти и пазят древно познание , а те копаят там под предтекст че пазят миряните по светите земи .....

53

Victimized

преди 9 години

Малко хора тук са наясно какво точно са сътворили така наречените евреи . Първо стария завет е компилирана книга от по стари митове и легенди прекроена така , че да пасне на доктрината на евреите , Моисей и неговите хора се спрягат за роби на египтяните , но скоро стана ясно , че египтяните са били демократично и мултикултурно общество и евреите не са им били никакви роби , а са били нещо като най нишата каста , крадци и разбойници , като бягат от там взимат кивота ,

52

БАБА КУНА

преди 9 години

ЦВЪКИ Е НАГРАДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ, ЗА ПОГОЛОВНО ПОДСЛУШВАНЕ, ЗА ЮВЕЛИРНИТЕ МУ ПОЛИЦЕЙСКИ АКЦИИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАМЕРИ, ЗА КОИТО БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ОСЪДЕНА, ЗА 6 "ЗАКОННО" ПРИДОБИТИ АПАРТАМЕНТА, ЗА ЛЪЖИТЕ СРЕЩУ ЛЕКАРИТЕ, ЗА ИЗВИВАНЕ РЪЦЕТЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ВСЕ ЗА ДР. ТАКИВА ГЕРБАДЖИЙСКО-МОШЕНИЧЕСКИ ЧУТОВНИ ПОДВИЗИ. СРАМ И ПОЗОР !!!

51

Анонимен

преди 9 години

То хубаво го наградили, ама нали не хванаха атентаторите?