17

Агуп

преди 9 години

По пет на нож!

16

lewskar

преди 9 години

Ако сте Българи не може да бъдете нито за сърбите нито за турците !Българи защитават Българи .Исторически ние нямаме никакви положителни сигнали и от двете страни.

15

неутрален

преди 9 години

Днес БГ е сайт към НОВА ТВ която пък служи на Костов и Борисов. В Нов Български Университет Костов има "институт за изледване на политиката" или по-точно промива мозъци по поръчка на фондация Отворено общество....предполагам всички знаете че тя е на Джордж Сорос. Това са фактите...разсъжденията оставям на вас.....ако не изтрият коментара ми

14

Анонимен

преди 9 години

НЕ МЕ ДРАЗНЕТЕ,БАЩА МИ Е ПОЛИЦАЙ И ЩЕ МУ КАЖА ДА ВИ НАМЕРИ ДА ВИ БИЕ, ВЕЧЕ ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ПИШЕЩИТЕ ГЛУПОСТИ ЗА МЕН , САМО ГОТИНО ОТНОШЕНИЕ ИСКАМ

13

селчо

преди 9 години

а защо ви са изтрити коментарите?намерете си работа ,какво ми висите тука и пишете глупости.как така от всичко разбирате като турците не ми е ясно.

12

Анонимен

преди 9 години

До До МарксИ на мен ми се случи същото преди 4-5 дни.

11

Така е било винаги!

преди 9 години

Ако става дума за Историята Наште "комшии" сърпове оливци туршаци макета и мамалиги... Никога не са искали Силна България.. След Сан Стефано България е 150 000 хил. Кв. Км.. Отделно Русия е нямала изгода Силна България да командва на Балканите.. Така че свиквайте.. На кръстопът е така!!! Грешките са ни ДВЕ!!! Позволяваме на Антибългари да Управляват Народа... И защо върнахме Ядрените Бомби на Русия???

10

Маркс

преди 9 години

Постоянно пиша срещу ДСолигархията, част от която е и Боко Тиквата или ти мислиш, че Герб не е поредния ДС проект ли? Малко ти е багажеца.

9

Шоп

преди 9 години

Руснаците ще направят всичко възможно да превърнат Сърбия в проблем за Европа и тумор на Балканите и най-лесния начин е отново да разпалят див шовинизъм.

8

Анонимен

преди 9 години

До до 8Когато става дума за спорт, защо говорите за политика?

7

До 2

преди 9 години

Съжалявам, не знам ти от кои български раион си, но аз съм от Плевен и никога не съм чувствал турците като братя. Някои като приятели - да.

6

Анонимен

преди 9 години

Спорта е спорт, няма за какво да се бият! Малоумно е! Балканите в развитието си, са около хиляда и петстотната година, в някакво загубено, забравено място, където се е събрал некачествен мат'ериал.

5

до 1

преди 9 години

За първото си прав,така е,когато си другаде си траеш!За второто ще имаш много здраве,не си светил за да знаеш кой кого е дупчил!Това избирателно мислене е характерно за фанатиците,ти си умно момче и внимавай!

4

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--3;Англичаните бяха хулигани но правителството им взе мерки и КРАЙ. Видяхте ли ги как се кротнаха.

3

Венелин

преди 9 години

до 2Доста точно изказване по отношение на сърбите и гърците. Другото е заблуда.Истината е една, и тя е - ЗАОБИКОЛЕНИ СМЕ ОТ ВРАГОВЕ!Затова трябва да търсим приятели малко по-далече (като например унгарците) или да изградим отношения с враговете на нащите врагове (като например хърватите).

2

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--2; Русия насъска Сърбия и тя ни нападна на 02.11.1885 г.Турция беше единсвената която ни изпрати воена помощ срещу Сърбия.Англия призна първа съединението и предопреди Турция ;Никакви воени действия срещу Б--я.

1

Ястреб Великолепни

преди 9 години

Много неприятен случай и жалко за младежа. Но има две неща да кажа:Първо, като си на гости в Истанбул, ще се държиш прилично и няма да се келешиш на домакините,и второ, сърбинът е наръган от някой от тяхната група! И поздравявам привържениците на Галатасарай, че се сдържали и не ги смляли съвсем от бой тия сръбски лигльовци!