59

аз

преди 9 години

Ами те ония от Брюксел не са чак такива големи балами, за каквито ги смятахте. Вие с това крадене се самозабравихте вече! Естествено, че ще ви спрат кранчето... Трябва и всички проекти с раздутите цени да ви ревизират, и да връщате даже!!! Затвор за вас!!!

58

681

преди 9 години

До Анонимен 64 Кажи бе жалко поплювче ,какво построиха сегашните крадци? Домовете ви ли ,заводите ли в които да работите ли ,ТЕЦ и АЕЦ, за да няма режим на тока,училищата в които да учите ,музеите, за да не забравяте ,че сте българи ,язовирите, за да се полива цялата българка земя и да ядете евтини зеленчуци(които вече ги няма, защото крадливци ги наеха и сега има само наводнения от тях!)А да построиха ви сескшопове ,игрални зали ,кафенета,бинго зали,т е важи римското правило " хляб и зрелища ",

57

175

преди 9 години

Очевидно това е борбата - твоята и на това правителство. Защото сте мишки и разчитате само на подаяния. Само за това ви стигат възможностите. Това впрочем е валидно за всички политици от т.нар. преход.

56

Само питам...

преди 9 години

А ,моят въпрос е Вие , колко от тези пари ще откраднете ???

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 64ТЪПАКООО - построеното беше преди 1989 г. от тогава само се руши .

54

eбашев

преди 9 години

некадърни ***

53

Кой е виновен

преди 9 години

Господин Дончев, защо ни правите на ***. Европа на три пъти прави ембарго на Русия, Русия отвърна най-накрая с контраембарго, което донесе загуби за милиарди за Евръсъюза. Тези милиарди трябва да бъдат обезщетени. Хазната се изпразни за големите в Евросъюза. Още - подпомага се Гърция, много пари се дават на Украйна. Това че ние получаваме 200 до 300 милиона от 860-те които всяка година даваме е виновна политическата Българска олигархия, че ни вкара в Евросъюза. Всички политици сте виновни.

52

русофил

преди 9 години

А пари от Русия няма ли ?

51

Анонимен

преди 9 години

Стига плюхте, това са единствените, които постройха нещо! И да искате и да не искате само те изградиха нещо което да остане за поколенията, или има някой тук който да ми изброй какво постройха БСП или ДПС!?!?!??!?? Ако има, кажете, или МЛЪК ГНУСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***, МЛЪК!!!!!!!

50

Анонимен

преди 9 години

Ха и ти си там. В диска на Меркел. ЧЕСТИТО!!!!!

49

Анонимен

преди 9 години

Чудя се тоя далеи е по-грозен отколкото *** или точно обратното.

48

Томислав

преди 9 години

Борбата е България да загуби колкото може по-малко европари, за да има повече за нашият обръч от фирми подизпълнители.

47

БАБА КУНА

преди 9 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД КАТО КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ МНОГО ПАРИ, А ОСТАНАЛИТЕ ГРОБАРИТЕ ЩЕ СИ ПРИСВОЯТ.

46

4oko

преди 9 години

Уникален ***! Завършил философия,преподавал психогия и етика в училище в Габрово.Верен съратник на тиквата от мутринските времена.Бил е управител на едно от заведенията на сикаджииската мутра през 90 те. В момента "вицепремиер по европейските фондове и икономическата политика" .Без коментар за тая плоска тиква!

45

Анонимен

преди 9 години

Колко още да Ви казвам. Край на парите и то за много години напред. Меркел Ви даде диска. Специален компютър изчисли точната сума спрямо сметките на българските крадците. Компютърът е "Звяр". Вие избирате, дали искате държава. Ако МАФИЯТА изгуби държавата си, пак ще изгубите парите от диска на Меркел. Разберете няма измъкване и не може да се противите на Звяра. Той управлява от древността

44

Анонимен

преди 9 години

абе ..*** off уморих се бее. на всеки 4 години/ с всяко ново правителство / сме зарити в *** ай сектир бе..

43

АТАКИСТ

преди 9 години

Пуснах три-четири плювни за Томислав по-долу ама........каръшка раута...........Сал тъпни пиша, няма за кво да се хвана...... Моникеееееееееее, дай опорни точки ***, гювендийо!

42

Бешир ага

преди 9 години

Томиславе стига театро чожум парите бяха спряни умишленодокато не бяхте навластТпва е раменцето на Юнкер подадено на герб.Сега преекспониратеи се правите на големи герои.Със стари тикви нов бустан не става.Старата песен на нов глас пеете.

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50Не, не е този. Този само го начуква на платените атакистки тролчета.

40

do 50

преди 9 години

До АнонименАбе да. Това е оня дето ги зложи тея капани а са го играе спасител дето абе за малко да хвана ако ми следиш мисълта, но другите са виновни.