7

Анонимен

преди 9 години

Този защитен костюм е менте 100%!!!! Нема такъв смачкан модел!!

6

Анонимен

преди 9 години

иначе в БГ няма опасност,за 2 часа правим тестове...и чернобилската катастрофа тук беше много благоприятна....тъмно,тъмно....та чак затъмнение!

5

ER_Dr

преди 9 години

До Tea_marian***yahooБолни бежанци от Сирия водят почти ежедневно и в Бургаската болница и повечето са точно с температура. Но Близкият Изток все още не се води ендемичен район, епидемия има само в Африка.

4

ER_Dr

преди 9 години

До тайгатаЗащото, ако се чака първо да дойде болестта, пък след това да се търсят предпазни средства, ще измре един куп народ, включително и бебета с аномалии и без. Противоепидемичните мерки винаги изглеждат прекалени, излишни и ограничаващи, но просто няма друг начин. Тук не коментирам конкретно готовността за ебола в българските болници.

3

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

3.Костюми - На тези болници - по на юг.Нали непрекъснато влизат през Турция " бежанци " и от И.ДА също до Истанбул летят от Африка , и идват в България.Доста сме уязвими , но официално не се дава гласност !

2

Анонимен

преди 9 години

да ги пробват в Столюпеново

1

a taka

преди 9 години

на всички е известно, че костюмите осигуряват защита само известно време след което трябва да се сменят. Освен това са от специална материя която е много скъпа. Имайки впредвид осигуреното количество май ще стигнат само за да погребат пациента не и за друго. А относно специалните стаи , изолация на пациента с ебола тези с обратната тяга ? Относно лабораторията с ниво на достъп 4 , където се прави изследването на кръвта на пациента? Боже кат гледам как" действат" направо ще са мре.