161

До информиран

преди 9 години

кой ви е научил така да лъжете бе? Излезе скоро бивш свидетел , който ребром е постовил въпроса за връщането на Македония на България.Отговорът на Тито е бил "...кога е виждал победител /във войната/да връща територия на победени"...Аз за да бъдем към победените , основна заслуга е имал Сталин !

160

Анонимен

преди 9 години

Когато икономиката се крепи предимно от износ на суровини , а не на производство, се казва че такава икономика е присъща само ог гретия свят

159

Анонимен

преди 9 години

Хахахаха,направо се пукам от смях като чета някакви си коментарчета,че Русия била страна от третия свят!Абе хора вие били ли сте някога в Русия въобще?Били ли сте в Русия да видите как живеят хората там,какви са им средните заплати,как изглеждат руските градове вобще,каква инфраструктура имат?Русия е водеща страна в космоса,дори и американските астронафти летят със"Съюз",истрелват си спътниците с руски двигатели,а вие ми говорите че Русия е изостанала страна!Смешници,поне четете,а тогава пишете!

158

Дамян

преди 9 години

На тоя май ,нещо му запари под краката.Купувайте си шансов инструмент.

157

Almasy

преди 9 години

До АнонименАман от ***. За справка на термина: svobodata/page.php?pid=13548

156

Анонимен

преди 9 години

До Almasy А бе *** ако не беше дядо Сталин тебе нямаше да те има или дядо ти щеше да е пепел в някой от "разкошните концлагери ".Eй, аман от профани и едностранчиво мислещи ***!

155

Анонимен

преди 9 години

Е, умен е няма що и предвижда ходовете в голямата политика с най-малко три крачки пред бананите!ВЕЛИК Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

154

Анонимен

преди 9 години

интересно с каква валута ще работят в брикс ?май трябва да е в юани, от което следва че китайците се оправиха.а рублата ?

153

титу

преди 9 години

До АнонименДо 164 Ами не внасяйте ,не купувайте и не яжте.

152

Almasy

преди 9 години

До ЙорданНе се заблуждавай - те се готвят кръв да леят /и вече го правят/. След Украйна следват и други. Ако света не се освести и не спре навреме ***, изверга Сталин ще ни се струва вече като добрия чичко Йосиф

151

ОБИ....

преди 9 години

Както винаги Лавров е прав-факт.И спамовете на Щеревци,Иордановци и други овцеглавци НЯМА да променят нищо.Колкото и да спамят,реалито е такова-Русия е световна сила,а САЩ стават все повече отвратителни и все повече държави се обръщат срещу тях-факт.

150

Йордан

преди 9 години

Алкохолизираната русия си играе с огъня..дано изтрезнеят всички путиновчета по скоро.!

149

Щерев

преди 9 години

"смяна на режима в Русия"- В РУСИЯ "РЕЖИМ"(диктаторски) ли командва? Как дрессировать собаку?Владельца хочет контролировать собака-путеноид хранит его с пица.

148

Към 178 неинформиран

преди 9 години

178, Македония ни я отне Фердинанд,отнеха ни я неговите ***. Като си толкова загрижен за Македония, защо през 1993 год. не се отзовахте на молбата на Югославското правителство за диалог между България и Югославия. Даваха ни цяла Македония без пушка ***. Правителството на Беров и ДПС отказаха такъв диалог, а се надупиха на Щатите. София ни носи само загуби - най-малко жертви давате във войните, най-много грабите от държавната хазна. Време е да сменим столицата и управниците.

147

Към русофобите

преди 9 години

Господа русофоби. В тая икономическа война между Русия и Евросъюза, загубиха всички - и Русия, и Евросъюза. Война, наложена от хегемонията на Щатите над Евросъюза. Русия трътна да се спасява чрез БРИКС и успява. Европа изхарчи резервите си да потуши загубите си. От това пострада България - няма и няма да има Еврофондове за нас. Браво на Унгария, че гледа интересите си. Ние сме държавата "YES" винаги, защото елитът ни е продажен. Защото има такива като вас кьоравци, та не виждате Еврозлото.

146

Анонимен

преди 9 години

Руски вестници не четем ***...

145

Анонимен

преди 9 години

До братанХапчетата брато хапчетата.....пий си ги...и бегай да спиш

144

Анонимен

преди 9 години

Газета.Ru03:17Полицейский тяжело ранил подростка в американском Кливленде! - проспахте новината!

143

Т.Т.Ю.

преди 9 години

Правилно говори Лавров.НЕ съм русофил,или НЕДАЙ боже комунист,НО това което е казал Лавров е самата истина.Просто,нито Европа, нито другите страни имат суверенитет--всички се контролират от Вашингтон,а това все повече НЕ се харесва от хората.И заради алчността и арогантността на американците страда целият свят.Тази ситуация донесе много смърт и нещастие по-цял свят.Затова и симпатиите към Русия растът.

142

Анонимен

преди 9 години

Германия може пак да разреши добива на шистов газ с търговска целУправляващата коалиция в Германия е решила да промени строгата забрана за добив на шистов газ, съобщи БНР.