5

Анонимен

преди 9 години

Авторката, какво предлага? Какво ще ги правим, онези с мазните коси?Не знам, кой за какво бленува,но авторката за сетен път, доказа своята компетентност и по този въпрос.Както винаги веща и по тази тема.лолПретрупа хората с информация.Заболя ги главата.В депресия ли са?лол.

4

Анонимен

преди 9 години

Да се виждали човек в депресия,как изглежда?Не компетентни журналисти да не пишат по въпрос за състояния на хората.Все едно да поставиш диагноза на човек само, че в качеството си на кой и каква?

3

Анонимен

преди 9 години

До колега+Абе бизнеса ми е такъв ,че имам няколко шантавели тв за клиетки ! Според ментелевизиите трябва да си назначат психиатри само със психолози без хапчета няма да мине тази работа!

2

Дедо Мъди

преди 9 години

Демек повишете чашите на повече от две и борете депресията със сутрешен секс или как ?

1

колега

преди 9 години

Работя в телевизия.Колежките ми са адските истерички с промит мозък в стил преди '89.Когато ги накарам да се замислят върху напълно нелогичните и необосновани неща които ми говорят ... започват да ми развиват теории кой съм аз,че да им правя забележка...били над мен в йерархията.Дали депресията и агресивността са от сексуално незадоволяване,подчинението на родителските прищевки и определянето на живота им от тях,че не приемат истината ...или от всички неща и куп други взети заедно ?