55

рапирата

преди 9 години

Браво на управляващите!Днес министър турчин утре войската с ***, а оркестъра, оркестъра само с зурни.

54

Анонимен

преди 9 години

Kato nemogat da se razdeliat da si hodiat zaedno s mizeriite koito sa nadrobili

53

Зидаро Мазач

преди 9 години

Тоз земеделец парашутист ( да прощават трудолюбивите селски стопани) е опасен за националната сигурност, но то на онези такива им трябват.... послушковци, без капка разбиране за това, за което "отговарят".... ....всички до стената!!! Веднага!!!

52

Анонимен

преди 9 години

Тогава да се раздилим с Военният министър , комплект с зачестника му , плод на кунева-пръмова с касим дал

51

Анонимен

преди 9 години

А защо точно заместник на военния министър трябва да бъде с турско самосъзнание?Това не е ли заплаха за националната сигурност?Не моижеше ли да бъде заместник на просветния министър?И без това турците в България трудно говорят български и не всички ходят на училище.Май ББ не действа много адекватно още в самото начало.

50

до 56

преди 9 години

Ако видиш военните само каква администрация имат,ако утре има война само с администрация да излезем,ще спечелим войната.

49

Цветан Караилиев

преди 9 години

До КироАман,приятелю,от слабоумни *** !Стискам Ви ръката за коментара,но с вълната от потомци на шофьор и чистачка можеш ли да имаш диалог!От много години познавам Н.Ненчев,явно,че Исмаилов е достоен офицер.Как да се обясни на лаещата ***,че и Обама не е типично име,че не името човека прави,а обратното

48

ФЕС

преди 9 години

А бе, защо ни е това министерство, както и тези кадри - войници (каква полза имаме от тия 200 килограмови "мъже"), нали сме в НАТО! Разпускане на министерството (да не лапат парите на данъкоплатеца, те да се разпределят за образование и здравеопазване); УВОЛНЕНИЯ за войниците и ОСТАВКА на това комунистическо-мутренско-полицейско правителство!

47

change

преди 9 години

nai-dobre da si razmenyat mestata - voennia minister da stane zamestnik.zamestnik voennia minister da stane voenen minister.i nestata si idvat na tochnite mesta.

46

бай Ганьо

преди 9 години

Ей светът ще свърши бай Ганьовщината никога.Българинът заслужава напълно мястото си в света,като най бедния,най нещастния.А бе тези хора когато ви отърва са турци,когато не ви отърва са българи.Хайде сега тези турци в България турци ли са или българи.

45

ракия пият

преди 9 години

много ракия пият по селата и после се чудат каде си излеят злобата си , каде каде само в сайта на днес се коментира без регистрация затова и толкова много глупости написани

44

Добри Джуров

преди 9 години

Прадядовците ми, дядовците ми, баща ми и аз, сме служили в редиците на Българската армия в различни политически периоди. Дядовците ми по царско време, баща ми по времето на соца, аз после по време на промените.Дедите ми по бащина и майчина линия и аз, сме служили в редиците на Българската армия общо над 18 години. Армия вече нямаме, имаме еничарски корпус за подкрепа на американските набези над беззащитни държави.Срам, братя българи, срам и позор. Това, повече не може и не трябва се търпи.

43

Джедай Мастър

преди 9 години

"Не би направил компромис с ценностите си..." Вероятно под ценности има предвид дарове или облаги, които не му се следват

42

Анонимен

преди 9 години

Къв тоя дпс кадър че не можел да се рздели,абе голяма излагация...:)

41

FBI

преди 9 години

ракията и виното са виновни , само за информация Възродителен Процес е стартиран след пиянско напиване на Тодор Живков , за съжаление всички документи са унищожени за да не стигнат в Хага

40

Анонимен

преди 9 години

Валери Симеонов го имах за малко по умен,но за съжаление излезе един голям *** шаран.Хвана се на голата куката.Язак че е от Бургас.България е член на НАТО както и Турция.Анкара каквото каже това ще става.

39

Георгиев

преди 9 години

Навремето 81-83 дори и в бойните поделения имаше турчета. Те ни черпеха сладко покрай техните си празници, ние връщахме жеста покрай коледата и така. Никой не търсеше различия. А сега по корем се влачат и едните и другите да се барат кой е по-българин. Абсурди правите с тези деления. Питайте бащите си.

38

Анонимен

преди 9 години

явно си сам в къщи , щом пишеш само врели некипели тука , самотат убива човека

37

Анонимен

преди 9 години

в някои краища на България някой не се е интегрирал май

36

********************

преди 9 години

заплаха са на бабати нааканите ***