141

Анонимен

преди 9 години

Големи сме мазохисти...пак тях гласувайте.

140

Анонимен

преди 9 години

еми така е...с нашите политици..цедят до дупка и чакат пари от вънка..ама на нааайй...един лев няма да вкарам в икономиката отвънка да се оправят..достатъчно данъци плащам тука! Проблема е че сега и депозитете ще трябва да местя извън БГ.

139

CVETA

преди 9 години

Тия пак започват с изтупването на брашняния чувал.В такава мизерия ни вкараха по времето на Дянков,но като продължават пак така,ще стигнат там,където бяха миналата година/народът по площадите,а те - в оставка/

138

Анонимен

преди 9 години

ДАНЪЦИТЕ ЩЕ ГИ УВЕЛИЧАВАТ СЪС ВСЯКА ГОДИНА, ЗАЩОТО РАБОТЕЩИТЕ НАМАЛЯВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ, ЗА СМЕТКА НА ПОЛИТИЦИТЕ, *** И ХОРАТА В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.

137

хх

преди 9 години

Бостанско плашило. Вапир.

136

Един

преди 9 години

Баба ви Мента, тиквата и техните съмишленици, ето какво сътвориха. Тия не се наядоха, е че се удават у казана, че се задават...дано ви приседне. По противна от тая жена не съм виждал. Тая дето прави "Бюджет" ... Ооо пази боже. Данъците, които плащаме: минимум 30% -осигуровки, 10%-плосък данък, 20% -ддс, повече от 50%-акциз върху горивата... Това са 80%-данъци, които плаща бедния, нещастен и болен народ! Това са реалностите!

135

Анонимен

преди 9 години

НЕМА ДА СЕ ВЪРНАТ ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ СЪС СИГУРНОСТ !!!

134

Анонимен

преди 9 години

нека залудяването започне точно сега.

133

коко перник

преди 9 години

А не може ли народа да го върне тоя тлъст алчник отново в пожарната?

132

sallaadin

преди 9 години

БОЙКО, БОРИСОВ, КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, че БЪЛГАРИЯ е брашнян чувал, дето колкото и да го тупаш той все пуска, ти ни убеждаваш всеки път когато се докопаш до властта, що всички депутати от ГЕРБ и патериците ви от АБВ, БДЦ, РБ и ПФ не дадете светъл пример, като се откажете от заплати, бонуси и всички привилегии и не работите ей тъй безкористно на полза роду, без да съдите предишните, дет се вика бъдете вие първите, че то както сте я подкарали, да не дойде ден всички вкупом да ви обличат в чували!

131

Алекс

преди 9 години

Ще накарате всички вложители да си прехвърлят парите в чуждестранни сметки и след това ще си бъркате в носа заради тъпотията ви ! Една умна мисъл няма в главите ви,не мога да повярвам направо !!!

130

Анонимен

преди 9 години

Имаше един борец за свобода и демокрация, Генов му бе името. Имаше едно нещо като Протестен блок с една женица, нито жена нито мъж, дето лапна с другите борци малката сума от 6.2 милиона. Къде сте мили протестъри? Пеевски е отново в парламента и...нищо. Буда започна грабежа и...нищо?!? Нали сте борци за справедливост, защо не протестирате? Защото Буда вече не плаща а и вие *** захлебихте и сега пърдите самодоволно в некоя вила и печете пържоли. *** долна сте вие!

129

Vinetu

преди 9 години

Освен да качват данъците ГРОБ друго не могат ... а и да "усвояват" европари .

128

Бадемов

преди 9 години

Поздрав за герберите, това е хубава новина за тях!Другата хубава новина за тях е, че се гласи да се въвежда такси за преминаване през основните магистрали. За да не ги разплача гласоподавателите на ГЕРБ, спирам да тук, защото следва въвеждане на още един данък. Няма да кажа какъв.

127

Анонимен

преди 9 години

Няма по *** народ от нас. Срам ме е

126

Анонимен

преди 9 години

DA SE KONFISKUVAT VSICKI CPESTIAVANIA NA FIRMI I GRAGDANI--TEZI PARI SA OTKRADNATI OT DARGAVATA I NARODA.

125

Поп Грую

преди 9 години

Хайде бе, скачахте, жалки мишоци!Още брашно може да пусне чувала, ощееееееееееееееееее!!!

124

партия ГРОБ

преди 9 години

ДДС върху лекарствата няма да ви го махаме, но ще ви компенсираме с данък десятък върху депозитите и по-високи сметки за ток.

123

Анонимен

преди 9 години

Нали господарите наредиха да им купим самолетите втора употреба,тези пари трябва да се набавят с цената на всичко.

122

герб=бсп

преди 9 години

Уж сa про-европейци, a не искaт дa имaме държaвни монополи и секториДругaркaтa Ментa кaзa преди месец, че държaвaтa билa лош собственик - зa подобно изкaзвaне и нa зaпaд и изток би билa изритaнa мощно от нaродa От къде се нaмирaг още комунaзи дa глaсувaт зa Гроб, изглеждa се дaвaт яки бонуси нa aдминистрaциятa и фирмaджиите слaдички проектчетa зa милиони