52

елена

преди 9 години

До АнонименБраво! По-точно не може да бъде казано!

51

Анонимен

преди 9 години

NAY LOSHOTO TEPURVA PREDSTOI!!!!

50

Анонимен

преди 9 години

Денят, в който замениха айдуците с дудуците.

49

Българофил

преди 9 години

До 123Забрави да кажеш, че зареждат западните си коли със западен бензин.

48

Анонимен

преди 9 години

И ние вярвахме на 10 ноември само че 25 години по-късно се събудихме от демократичния сън и разбрахме че сме колонизирани ! Бъдещето на Украйна е нашето настояще! Сега ще пада яко стригане западните корпорации са много огладнели ...да не мислят че украинците ще живеят като европейци пари ще има само за олигарсите а иначе мариополското пристанище ще пълни корабите с жито и суровини за колонизаторите а Украйна я чака тотална деиндустраилзция тя ще стане суровинен придаък

47

Златен лъв

преди 9 години

"Денят, в който започна ПОДмяната" би било по-точно заглавие.

46

непукист

преди 9 години

Какво беше това Украйна ?

45

Анонимен

преди 9 години

Ако си бяха кротували *** сега Украйна щеше да е цяла и няколкото хиляди загинали щяха да са още живи...Всъщност възмездие май трябва да се търси на които участваха в тъй наречения "Мейдан" и най-вече фашистите от Десен сектор, последователи на СС

44

Леле че народ

преди 9 години

Ама да почакат малко ,да видят 2015 как ще им се стори Газта ще им свърши тотално,без руския пазар,няма кой да им да им кърпи бюджета Айде ,да видим на 5 година ,как ще са Моя въпрос ще е След 5 години,ли ще са надминали Сомалия и Ангола по мизерия или в по-кратки срокове И да,Порошенко иска да надхърли убитите укр. воиници със САЩ във Виетнам ли? Ако продължава с тия темпове още 1 година и ще надмине 50 000 убити укр. воиници Въпреки,че от сега нема много желаещи да умрат де

43

Маркс

преди 9 години

Най- лошият ден на Украйна и предстои! Украинците се накървавиха с братска кръв, като Кайн с Авеловата, смятайки, че като изпълнят заповедите на щатите, в Украина ще потече мед и масло и те ще благуват до самия Съден ден. Е няма да стане точно така, ще гладуват и студуват, докато се хванат сами себе си за гушите и закрият олигархичната *** създадена от коминтерна.

42

Нищо не Става!!!

преди 9 години

Е кво' се промени??? От едни айдуци при други... Едните червени другите шарени кво се промени... И на запад и на изток -Айдуци!!!

41

вече не съществува

преди 9 години

От момента, в който киевската фашистка хунта започна война срещу собствения си народ, Украйна вече не съществува!

40

без пардон

преди 9 години

Джон Байдън дойде в Куев, за да назначи правителството. Пардон, колониалната администрация.

39

Наблюдаващ

преди 9 години

Няма по разрушително и тежко робство от лъжливата евроатлантичска ГМО свобода.Освобождението от такова робство е възможно само с реки от кръв и след пълна национална катастрофа - икономически колапс и държавен разпад.Е... разбира се, не е нужно да се пролива кръв - примирението с пълната мизерия или използването на "великата свобода за свободно придвижване" - до тоталното опустяване на държавата (де такъв късмет за Запада) също са решение.

38

Идиот

преди 9 години

Жалки парчета пушечно месо във войната, която Щатите водят, за да отмъстят на Русия, че почна да търгува газа и нефта си в рубли и юани. Тия все още си мислят, че са важни за някоя от двете страни. Те са средство за натиск върху противника и докато не се усетят ще продължават да *** като мухи.

37

Анонимен

преди 9 години

А междувременно днес украинския народ освирка Порошенко с викове "срам" и "долу Порошенко". Това вероятно е местен обичай за изразяване на благодарност и признателност, а ако Джо Байдън не се беше скрил в колата си, вероятно и той щеше да се къпе в народната любов. Не знае какво е изпуснал.

36

златен стандарт

преди 9 години

питам защото не ми ясно как ще го въведат и какво ще представлява

35

Анонимен

преди 9 години

Тебе па какво те грее този златен стандарт, че си заповтарял като папагал?Или си мислиш че не е вярно? Боже, колко си далече от истината. Даже въобще от обикновенните мисловни процеси.Това, че Русия от няколко години усилено нараства златните си запаси въобще не е случайно. Нещо се мъти. Путин никога не прави нещо току така.

34

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ за какво беше всичко това?---------------- За да не са под Путин, затова. И няма да са - обратното, Путин ще пукне, но няма да дочака да влезе в Киев.

33

до 36

преди 9 години

до 36 , Тъкмо ще освободят място да преселим нашите кухо-русофили на тяхно място :D