80

Аспарух

преди 9 години

Много страно,убийците на децата им са пред тях,а те да питат къде са.Толкова ли не разбраха,че Майдана е един дерижиран от САЩ с 5 мрд$ преврат.Та отговорни за убиствата са естествено са тези които са взели власта вседствие на преврата.

79

Той е

преди 9 години

Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън, който е на посещение в Киев, присъстваше на събитието, но в крайна сметка реши да не слиза от колата си. Голяма "любов", няма що! Американския *** е решил, да си пази скъпоценната кожичка от тая "любов", която сами създадоха!

78

иван

преди 9 години

До бандеровчеГледай да не напипат тебе, много тясно ще ти се види Пространството!

77

Анонимен

преди 9 години

Сега народа те *** ще протестира , тепърва започва беднотията и непоносими цени ? Кога са искали такава " демокрация ". Порошенко е готов - продаде си бизнесите в Украйна и ще забегне, когато стане невъзможно ... Каква беше целта на всичко това , пък и санкции??Европа се разклати !

76

Анонимен

преди 9 години

на дежурните триполови *** дето дебнат ппо сайтовете и плюят по Русия и България мога да им кажа само едно .Яжте фашкии нещастници,

75

Анонимен

преди 9 години

ПОНЕЖЕ ЕВРЕЙСКИТЕ ПОДЛИ СТРАХЛИВЦИ УПРАВЛЯВАЩИ САЩ И СМЕШНАТА ИМ АРМИЯ ПЪЛНА С *** И ГЕОВЕ И ТРАВЕСТИТИ НЕ СИ И ПОМИСЛЯ ОТ ШУБЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПРЯК КОНФЛИКТ С РУСКИТЕ МУЖИКИ,КОИТО ЩЕ ГИ НАПРЯВЯТ СМЕШНИ ,ТИПИЧНО ПО ЕВРЕЙСКИ СКАРАХА ДВА БЛИЗКИ НАРОДА И СЕГА ГЪРБУНОСИТЕ КЛЕПОУХИ *** ПОТРИВАТ ДОВОЛНО РЪЦЕ ,НО НЕ СИ ПРАВЯТ СМЕТКА ,ЧЕ ХОРАТА ПО ЦЯЛ СВЯТ ВЕЧЕ ГИ НЕНАВИЖДАТ И ТАЗИ НЕНАВИСТ Е ТАКАВА МОЩНА ЕНЕРГИЯ,ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО ЦИОНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ.

74

ни съ знай

преди 9 години

Тези, които убиваха на майдана,опитаха да убият и президента Янукович. Не само това, направиха и опит да убият и президента на РФ, Путин.Но успяха само да убият 298 невинни пътници в малезийския самолет!

73

Death for EU

преди 9 години

Сръбските политици и преса излязоха с гневни заявления и статии,за това ,че еврпейските комисари поставили като условие за влизане в ЕС ,Сърбия да наложела санкции на Русия,което доведе до масов протест в Белград на който протест сръбски младежи полеха и гориха знамена на ЕС

72

Анонимен

преди 9 години

Отскоро в Киева и други големи градове на украйна всекидневно все повече и повече хора излизат на протест заради безобразната скъпотия и мизерията която започна да засяга всеки украйнец .Вчера кмета на Киев Количко едвам се отърва от разгневена тъпкла която искаше да го линчува заради това,че на протеста на хората ,че транспорта и метрото били много скъпи ,Кличко им отговори да ходели пеш.Това се случва сега в Украйна ,,ама по нашенските медии нито дума,ама по руската предват всичко директно

71

Маркс

преди 9 години

Самият Потрошенко си продаде шоколадовия бизнес на американска фирма. Парите са му в американска банка и е въпрос на време да полети към САЩ! Ето такъв управлява днешна Украина!

70

Поросенко

преди 9 години

Убийците на децата ви, убиват сега деца в Донецк. А, Парубий го направихме шеф.

69

Маркс

преди 9 години

И преди и сега Украина е държава на олигарсите, нищо не е променето, нищо няма да се промени. Просто Раша им ограничаваше кражбите, сега това ограничение отпадна и рано или късно те ще продадат и Украина и т.нар. украинци и ще избягат в САЩ, пфу!

68

Маркс

преди 9 години

Нео, ще го турна на ***, на американците им викат янки!Относно глупоста, че Беркут стреляли по жени и младежи, това е абсолютна лъжа. Ако Беркут бе стрелял, то биха стреляли по въоръжени бандерки, по жените и децата стреляха от покрива на едно друго посолсгво с цел да радикализират почти замрялия протест. Бог да съди тези!

67

нео

преди 9 години

защо Байдън не излезе сред благодарните хора от Украйна????????????????От какво се притеснява. Нали освободиха народа от омразното Руско влияние?????????????Ето го знака който всеки трябва да види. Това е истинското лице на американската политика. Как може да има толкова заслепени и зомбирани хора. *** разпалват войни в техен интерес и не им пука за жертвите и хората. ***

66

Българин

преди 9 години

"Към Порошенко: Къде са убийците на децата ни?"Как къде са ? Единият е пред вас ,а другия се "крие като мишка" в колата си. Пристигнал е от далечна Америка да ви се насмива ,че успя да ви унищожи държавата.

65

rumen

преди 9 години

Честито Украинци, днес ;Кьде са убийците на децата ни ; утре кьде са заводите и природните ресурси .-- Попитайте Бьлгарите какао и се случи.И ако ви отговорят колонизирани и поробени ,не се страхувайте не боли много.

64

от кубрат

преди 9 години

До ТервелКакъв е проблема Беркут да се озове в хотел на опозицията? малко кютек на входа и готово. И не са стреляли по свои, а убиха над сто демомстранти. Друг е въпроса, какво са казали по руските тв канали.

63

отлуната

преди 9 години

Убийците взеха властта и продължават кървавата вакханалия.

62

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно диктаторите отговарят за престъпленията си.

61

Анонимен

преди 9 години

Време е Янукович да бъде поискан от Путин !