19

хихихи

преди 9 години

маймуни на мотори

18

тя

преди 9 години

Под предлог , че са "бежанци"нахлуват най- различни хора от които не може да се очаква нищо добро.А Европа с тяхната демокрация ще ни докара големи бели на нас и особено на децата ни, като отваря границите на ЕС ,а в случая ние сме на "топа".

17

Ари ари

преди 9 години

Европа отива към Родопа. Ша я спаси само попа с топа:))). Тия само кви мотори карат не е истина. Направо ми мязат на ьлодеите от Лудия Макс. То сал такъв ще ги оправи де.

16

читател

преди 9 години

Европа загнива тотално. Става сбирщина от чиновници.Нямат никаква съпротива срещу ислямизма.Преди 70г. една рота от армията на Рьомел би помела тези *** за няколко дни.И векове не биха надигнали главички.

15

читател до до 11

преди 9 години

Нямат колонии Франция и Испания.Имат равноправни територии, със същите закони.Колонии отдавна няма.

14

до 11

преди 9 години

Да прав си до някъде. Колонии имат само Франция и Испания (Великобритания?) в момента. Поправи ме ако греша. Но другите страни като Германия без нито една колония съумяват да се справят много добре. Чрез промишленост и икономика разбира се. Просто фокусът на политиката им трябва да е другаде. Ако ли не, тогава ще има да ги гърмят радикалните маймуни, които са отгледани в собствения им двор!

13

реалиста

преди 9 години

Да си дойдим на думата.

12

Shark

преди 9 години

Ами добре, след като мюсулманските младежи се радикализират, това може да направят и християнските младежи, нали. Скин -мин хедс, ала бала, имаме примери от недалечната история на Европа какво се получава когато се радикализират християните и започнат да чистят нацията.

11

Анонимен

преди 9 години

Лошо няма. Всички да напуснат Европа и да се влеят където искат. Западноевропейците е крайно време да разберат, че българските и румънските сервитьори не са най-голямата заплаха за тях. Нека продължат да внасят *** и бради и ще им се изясне

10

турчин

преди 9 години

Едно време хора облечени с черни дрехи с една книга навлизат в Африка и след дълги години напускат Африка но отнасяйки с себе си богатствата и оставят само книгата. Това се отнася за всички страни от Латинска Америка, Близкия изток и Далечния изток и др. Създават проблеми и после обвиняват обикновените хора.

9

Анонимен

преди 9 години

Като почнат да ги стрелят ще се оправят много бързо.

8

Анонимен

преди 9 години

Решението е просто. Откажете се от тези колонии, че мюслетата да изгубят правата да влизат в страните ви необезпокоявани и не ги пускайте в страните си!

7

голфаджията

преди 9 години

До кога ще се правим на толерасти? До кога?

6

Анонимен

преди 9 години

Прощавайте за грубоста но тия от моторите като ги бих хванал и с една лопата в главата, абе гольо дошъл си в Европа гол като *** тук са ти помогнали да живееш като човек и ти после скачаш по тях ей на това му викам аз храни куче да те лае и мисля ,че е крайно време Европа да престане да приема тубми от гладни за паспорти ***, които после ще я унищожат.

5

ДС

преди 9 години

Меркел да се замисли за 7-те милиона турци в Германия.

4

Знаещ

преди 9 години

Не съм злобар, но мисля че *** от ес напълно си заслужават неприятностите, които тепърва им предстоят. Вместо да се дървят на Русия, да си оправят задния двор. Абсолютни ***. Е, разпада неминуемо вече им е гарантиран.

3

Анонимен

преди 9 години

Всички в пижами и на влака за бухенвалд.

2

Анонимен

преди 9 години

Гледайте на снимката за какви брадати изостанали маймуни става дума... Яхнали разни бракувани мотори и понеже не знаят и не могат нищо остава да са религиозни. Ужас!

1

Анонимен

преди 9 години

Испанци с чистокръвни иберийски имена като Абдул, Мохамед и Джемал