10

gost

преди 9 години

те не са наред 3 на 0 да им дойде акъла и ония тъпъни като замрънкали за стоичков той им каза истината в очите преди години сега да си сърбат попарата и и ако мислят да пробутат стоев само даси измият ръцете с лиубо е просто пародия дето некой си миха ръцете другаде и сега са на ниво 0 от много даване на акъл се същите са смяна които не им изнася докога господ знае

9

Анонимен

преди 9 години

Не стига, че на ЦСКА мачът с Лудогорец им е единствения шанс да играят с отбор от ШЛ, ами и плачат като момиченца.... eeeeeeeeeee tova eeeeee ..

8

Наблюдаващ

преди 9 години

Аз съм ЦСКА-р, ама не ми стана ясно Тунчев специално какъв път е извървял? В Лудогорец има хора, които вървят пътя още от "В" група до групите в ШЛ и мачовете с Айндховен, Лацио, Реал и Ливърпул. Тунчев лично като извърви толкова път, да заповяда да се изкаже подготвен.

7

НВ

преди 9 години

Е защо караш сега западна кола а не си караш Волгата или Ладата по времето на соца това бяха най хубавите коли и какво ме топли какъв отбор сте били .Сега сте жалки и това ви боли много че стегнете се и докажете че сте отбор който заслужава уважение както беше преди ,същото се отнася и за другият отбор Левски .

6

с

преди 9 години

Такива глупости само футболист на ЦСКА може да каже. Лудогорец дума не са казали, освен Петричев, дето им похвали публиката. Всичките циркаджийски изпълнения и женски номерца бяха от страна на ЦСКА. Жената Стойчо и разни други се съдраха да плачат по ТВ, по фейсбук, с декларации с не знам какво. Натиснаха БФС да смени съдията... Ами да си изберат и точен резултат за мача освен?! Не стига, че на ЦСКА мачът с Лудогорец им е единствения шанс да играят с отбор от ШЛ, ами и плачат като момиченца.

5

Анонимен

преди 9 години

Добре че е Лудогорец за да гледаме истински футбол,с участие на Български отбор.

4

Анонимен

преди 9 години

вярно е , че комунистическия път, пътя с подбора на всички добри футболисти от провинцията на софийските грандове ФК.ЦСКА - отбора на Българската армия и ФК.Левски отбора на Народната милиция никой не може да достигне .........!

3

Анонимен

преди 9 години

Имат много да вървят, докато ни стигнат, коментира Александър Тунчевтоя пръдльо много си е повярвал.

2

vesko02

преди 9 години

Кой е по изкуствен отбор?

1

Анонимен

преди 9 години

Капитане, не си заслужава да ги коментираш. ФК "Ферхунде" са еднодневка. Днес ги има, утре не. По-добре ги заведи да разгледат музея.