86

Анонимен

преди 9 години

Белите чаршафи реват , че черните чаршафи са много прозрачни .

85

по света

преди 9 години

На два пъти са ме наричали ливанка, и впоследствие разбрах, че това в арабския свят е голям комплимент. А либийците например даже си имат поговорка "Ако съм достатъчно богат,ще си взема ливанка". Ако потърсите снимки или гледате някое тяхно предаване много от жените имат същата структура на лицата и хубави плътни коси , като нас българките. Говоря за нормалните ни жени, не за перхидролните силиконови недоразумения.

84

един българин

преди 9 години

susu e прав/а. Бил съм в Ливан около 6 месеца и знам за какво става въпрос.Ливан е държава на контрасти.Там се изсипват всички богати шейхове на арабския свят, да вършат всичко което в техните държави не им е позволено. Алкохол, хазарт, жени... бе всичко!И разбира се оставят сериозни пари там. Затова Ливан е богата държава. Макар че все пак ислямското влияние се вижда осезаемо, обичайна гледка е да видиш млади жени с ултракъси поли по улиците. Дори мюсюлманки (неортодоксални де).

83

rokoboko

преди 9 години

Невероятно! Особено отзад, малее, сладкиш!

82

До 92

преди 9 години

Най-лесните жени са българките... за съжаление.

81

Анонимен

преди 9 години

Ха, красота вече е недостатък

80

тя

преди 9 години

Фалшива консервативност, едни от най- "лесните" жени са арабки.

79

dim

преди 9 години

на пук на всичко тази песен ще стане хит

78

Анонимен

преди 9 години

Хубавка е, но чак пък умопомрачителна... Някои си падаме по русото, но и тази заслужава безспорно внимание. Кой извратеняк плати много пари, за да изпратим на конкурс за красота поредния крокодил? Да бяха хванали със затворени очи девойка от някое уни, вероятността за удачен избор щеше да е по голяма!

77

SeoKungFu

преди 9 години

Убава е !Талибаните да си направят по една Алах е Злобар злобарка и а се успокоят !

76

Анонимен

преди 9 години

Браво, страхотни извивки има момето. Песента е ***.

75

ЖичкаджиясОпит

преди 9 години

А бе едно време Ливан не беше ли християнска държава преди гражданската война от 70-80 г.? Сега е гнусна мюсюлманска държава. Май и ние вървим натам. Европа се напълни с тая имет, Англия, Франция, Германия, Косово, Албания, скоро и Македония, като гледам как шиптърите ги претопяват като нация. Имаме нужда от нов кръстоносен поход защото нещата ще ескалират и ще почнат да режат глави по улиците и да взривяват магазини и кръчми пълни с "неверници". Крайно време е да ги пратим при педофила Мухамед!

74

7909

преди 9 години

Религиите са вредни за цивилизацията и трябва да се забранят със закон!

73

клио

преди 9 години

Коментарите във фейсбук не са от жени, а от техните съпрузи. Всичко е под мъжки контрол, така че не си мислете че това е реакцията на мюсюлманките.Голяма част от тях искат да дефилират като певицата, но няма как да си го признаят. Просто ще бъдат набучени на кола

72

Shark до 78

преди 9 години

Ако зависи от тях сигурно ще го направят, но не могат. Мъжете от семейството ще ги убият, лично бащите или братята им ще го направят без да се замислят.

71

СС

преди 9 години

Абе защо така *** пушки няма тази сутрин тук. Айде де, къде сте да хвалите дивата си религия

70

Shark

преди 9 години

Дива, двулична и морално пропаднала релия е исляма. Значи 2 млн. души първо се наслаждават, а после плюят по социалните мрежи. И тези се имат за цивилизовани, каква цивилизяция сте бе, та ви е сте в средновековието. Дори и тогава Европа е била по-цивилизована и демократична отколкото сте вие сега, в 21 век. На всичко отгоре сте и педофили, масово жените ви са по на 13-14г. Извратеняци. Време е Европа да спре с тая толерантност към тези животни и да затвори границите си за тях. Както е в Япония!!

69

TOTO

преди 9 години

Публиката я аплодира през цялото време, че после я плюе!Е няма такова лицемерие, прав си, Julis!

68

Julis

преди 9 години

Дори в Европа има жени, на които бурката би им отивала, примерно създанието което изпратихме на мис свят, то забулена определено ще изглежда по - добре, обаче тази певица е красива жена и да я увиеш с чаршафи си е грехота.

67

sara

преди 9 години

mnogo hubava roklia, tova e show , ne e semeina vecheria