24

колибри

преди 9 години

miroivanov/2014/11/lafka.htmlхвърлете едно око

23

колибри

преди 9 години

Кадиев и КТБ ? Е, това вече е новина ! И то задължаваща да си направим правилна преценка за безупречния до сега депутат . И той обаче се оказва не бил безупречен със задна дата.

22

Вая

преди 9 години

Бойко грам не е наясно с тях, но от друга страна няма да се учудя, ако позволят да се разиграе КТБ 2 с Виктория и Кадията на чело!

21

Анонимен

преди 9 години

V BALGARIA OTKRADNATITE PARI SA ZAKONNI.

20

Анонимен

преди 9 години

Поредния PR и кьорфишек на ББ. Просто тъпотия.

19

Фактор

преди 9 години

Ще има адвокати по медиите в скоро време -А закон може лда се приеме и със задна дата -за тарикатите и техните адвокати и юристи .

18

Анонимен

преди 9 години

Колко пари е получил Кадиев като консултант на КТБ?

17

Мда

преди 9 години

То и публичното ограбване на банката също е незаконно, но някои хора, като кадията, изобщо не ги бъркаше това...

16

Васил

преди 9 години

Няма законно, незаконно. Хората правят пари на гърба на другите.

15

Momo

преди 9 години

Няма закон който да влиза със задна дата!Законът влиза в сила от публикуването му в държавен вестник, а до тогава всичко, което е направено си остава редовно и законно.Иначе пак ще завалят дела в Страсбург и ще плащаме по два пъти, заради евтин популизъм.И не е луд този, който яде зелника, а е луд този който му го дава.

14

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

13

Анонимен

преди 9 години

Депутатът Георги Кадиев се оказва неочакваното име, замесено в историята с КТБ. Спряган за скъп консултант на банката, акционер (признал неохотно това) и сега бъдещ управляващ на ТБ Виктория в сянка. Интересно каква е връзката му с банкера Василев и как един депутат, претендиращ за защитник на морала, се оказва сред големите имена на олигарсите у нас.

12

до 18

преди 9 години

С приемането на закони които ще бъдат отменени не се предотвратява краденето точно обратното създава се анархия и се благоприятства по-голямо крадене.

11

Уви

преди 9 години

Появи се любимеца на простия българин и започна отново незаконно, но да се хареса на масите, промени в законите, нови такива, дори и с ясното съзнание,че съдът ще ги отмени. Но...докато ги отмени ще има пиар , ще има показване по телевизията, ще се вдига рейтинг...а пък хората и държавата...те ще се оправят сами.....тъжна гледка е БГ.........

10

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов може да промени закона с голи ръце! Той може дори и винкели да извива с голи ръце!

9

Гого

преди 9 години

Добре де, няма ли да се намери един журналист да се осмели да пита Кадиев за КТБ?

8

Дани

преди 9 години

To ako имаше закони,Кадиев щеше да е на топло

7

Един

преди 9 години

Клецан Кольо, Веждито парите си ги взе на 100 процента. Най-много да го издуха този, който му е купил депозита. Така че Веждито не го мисли.

6

онбашията

преди 9 години

е, че незаконно си е, ама тая мантра за върховенството на закона да си я наврат в аспусите. законите са за да служат на нас, а не ние на законите.

5

колибри

преди 9 години

Добре, че се произнесоха експерти по въпроса. Иначе беше доста смущаваща тази статия със заглавие " ГЕРБ ще отмени цесията със задна дата" - сега, повече от когато и да било хората искат точна и правилна преценка, а не интерпретация и вторични далавери.