9

кк

преди 9 години

Узаконява се бягството и неходенето на работа...Срам за "целий болгарски народ", би се провикнал Иманчо Йотата...Но кой го пита...Народе???? Избрали сме си мързеливци и лентяй....

8

Анонимен

преди 9 години

DR. MIKOV SAMO TAKA,NAPRED I NA BORBA SRESHTU TAMNATA KRADLIVA OBSHTNOST.BSP E ZASHTITNIK NA PRAVATA NA TRUDESHTITE SE.

7

Анонимен

преди 9 години

къв реваншизъм бе пиянде махат *** дето ги насадихте

6

Анонимен

преди 9 години

До избирател-безпартиен еввала пич !! най точната реплика ,която съм прочел в тия *** форуми ,дето пишещите мразят себе си до обяд ,а после всички останали !!

5

историк-анализатор

преди 9 години

Всички средства са разрешени само и само БСП-ДС да се махнат от политическия живот на България. След 70 години тормоз и мизерия за народа мисля, че това е най малкото , което може да им се случи. Другото е да дойде Пиночет и на стадиона .

4

234

преди 9 години

Золумите ги прави др. БОРИСОВ. За него няма закони и когато не е в управлението е готов да срине цялата държава чрез протести, окупации, дескрититиране на институциите, оплюване на всички опоненти. Сега всяка сутрин по всички медии са министри и само положителни новини. А преди 4-5 месеца се търсеха из цяла България само негативите, които се показваха. Затова сега задача 1 на медиите е да осигурят комфорт на правителството и то да изкара мандата си. ПРикриването на проблемите не е решение.

3

Анонимен

преди 9 години

Наглата мутра законите никога не ги е спазвал и по действията ще го познаете а не по ломотенето лъжовно и измамно!

2

Анонимен

преди 9 години

Наздраве другарю Миков.

1

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другарю Миков, Мая , Нинова и всички около вас , как е като ви вадят зъбките боли ли а , боли ли . Вие още нищо не сте видели , тепърва ще има не реваншизъм , а жестоко отмъщение за вашите золуми . Нали Станишев и Пеевски се заканваха да ликвидират Бойко Борисов и ГЕРБ , сега какво очаквате да ви черпят по едно уиски ли . С вас само разправа и затвор.