72

Анонимен

преди 9 години

който и да е няма да е като Пенев...ако му пречат или не се докаже би трябвало сам да си тръгне ,а не като Пенев да си гушка 150 хил. и да чака да го изгонят

71

Анонимен

преди 9 години

загубиха 150 хил. ,но си спестиха 2.5 милиона ,ако бяха се класирали...ако с новия треньор имат успехи националите значи вината е в Пенев

70

червея

преди 9 години

ПЕРУЦИ МАЙ ЩЕ ТИ ПАДНЕ ПЕРУКАТА СКОРО..ТИ СЕ ОКАЗА ПО НЕКАДЪРЕН ОТ ПИЯНДЕТО СЛАВКОВ.

69

коко

преди 9 години

До ЛЕВСКАРА кой няма да иска да лапне 300 бона трябва да е луд

68

M

преди 9 години

Кога ще доживеем да бъдат уволнени всички хрантутници на този гнил израстък БФС????? Ако не се поеме от нови хора, българският футбол ще затъва все повече.

67

Kalin

преди 9 години

Sega chichovoto i perukata si delnat Po 75 kaimeta v evro .i mislqt Che nie sme mnogo tapi i ne moje se usetim.

66

Shark

преди 9 години

И какво от това! Който и да дойде все ще е тая, в отбора няма футболисти, няма патриоти, няма дисциплина, няма отговорност. Има само алкохолици, които мислят за пари. Това е!! да се закрива националния отбор, по-добре никъде да не ходи да се излагаме и да ни подиграват.

65

Bobi

преди 9 години

Защо толкова бързо забравихте за мачовете който направиха преди световното, много си е добър Любо Пенев футболистите са за гонене. За тия от БФС нещо да кажете най-голямата мафия.

64

Морал

преди 9 години

Морал на първо място, дисциплина, себераздаване. Това се иска от спортиста, а не самочувствие, простотия и скатаване. Пари сякаш за футбола има. Виж за пенсионери и работници-не. Ама ги уволняват тях, а не шефа.

63

Ганчо

преди 9 години

Най-накрая го изгониха.

62

Супата

преди 9 години

Чичовото още веднъж доказа че е ***! Чака да го уволнят за да си прибере неустойката! Виж Методи Деянов бе, така постъпват истинските мъже, с достойнство! Айде, и ако не ме уважаваш, духай супата!

61

Анонимен

преди 9 години

Хубаво ,че сменят Пенев ,*** трябва и всички останали да се сменят и даже давещите мъката от загубите в алкохол. Всички те са забравили за морални ценности а мислят само за материалното (нищо против парите, все пак са средство за живот) , но трябва да имат респект ,когато представят РОДИНАТА. Ще ми се всички да се замислим това ли искаме да сме последни и да стават футболистите ни за ПОСМЕШИЩЕ на всички. Ако искат това давайте -това е пътят...

60

муспи

преди 9 години

Перуката заплашва: Ако го уволнят, ще поеме национала!

59

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

Кой е по-подходящ?

58

sallaadin

преди 9 години

Браво на мето Деянов, човек трябва да знае кога трябва да тегли чертата. За Любо Пенев не се учудвам ако си иска неустойка, идеалният пример за това е престоят му в Ботев Пловдив където взимаше 50 000лв. на месец, КТБ фалира/фалираха я, парите свършиха и Любо си би камшика, иначе хубаво говори за младите, що не остана да ги води в Ботев Пловдив *** за по-малко пари?

57

Анонимен

преди 9 години

Не става само с пиене требе (диалек.) и игра.

56

Дон Дуци

преди 9 години

Перука,*** си с мир....,демек доброволно.

55

Пако Глупако

преди 9 години

Новият да не се казва случайно.......Ники Перуники?Штото тая работа взе да мирише та се не трае,и никой го не е еня.

54

Анонимен

преди 9 години

С тези футболисти който и да дойде нищо няма да направи.

53

Бобката

преди 9 години

И Свети Петър да им е треньор на тия убитаци пак ще сме слаби.