11

Petar, NY

преди 9 години

До 11 БенитаЗащо да е нещастен? Колкото и щастливо да си женен, няма по-добро от това да си разведен. Това е ако имаш пари разбира се. :))

10

Бенита

преди 9 години

Гледах по телевизия "Дива" любимият ми филм с негово участие "Есен в Ню Йорк". Партнираше си с друга моя любимка Уинона Райдър. Този филм съм го гледала преди много време, но с удоволствие си го припомних отново. Препоръчвам го на всички романтични души. Там Ричард Гиър и Уинона Райдър са великолепни и разтърстващи. Боже, каква игра, какво превъплъщение. Легенди, поне остават в сърцата на хора имащи сетива за стойностните неща в живота! Жалко, че те са нещастни в личният си живот! Но са велики!

9

Анонимен

преди 9 години

Тоя пък не спря да се жени и развежда....беше си грозен като млад, а сега още повече дори и с 82 млн на година. Моя мъж няма милиони, ама е хубав, умен, достоен човек и не работи като имитатор, а строи къщи и след него ще остане нещо.

8

Анонимен

преди 9 години

Ричард Гиър на 65 тя на 53. А винаги съм си мислел че между тях има 30г. разлика, тя изглежда много, много по-млада от него.

7

Маркс

преди 9 години

Аз се чудя тези за какво се женят изобщо, като разводът им е в кърпа вързан?! Ама парите трябва да се въртят, нали?!

6

SS

преди 9 години

тез милиони за нищо ги нямат е

5

Анонимен

преди 9 години

Чудят се как да си разпределят стотици милиони и тия ли сега да ги мислим?

4

Анонимен

преди 9 години

Като се женят за пари, така ще е. Ние като нямаме пари, се женим по любов.

3

Анонимен

преди 9 години

Който кара на ръчна не е застрашен от подобни новини.

2

Анонимен

преди 9 години

Абе що ли ми се струва, че малко си измисляте? Мадона кат се развежда с Гай Ричи преди няколко години й изчислиха богатството накъм 500-600 милиона (а тя е суперзвезда)Тоя пък с какво толкова е заслужил и известен, че за една година 82 милиона?

1

Анонимен

преди 9 години

Божеееее, парите се въртят при всякакви измислени зрелищни атракции. За една гадина получил 82 млн., а хората които бъхтят и се трудят за благото на всички, получават жълти стотинки. Скоро тази световна пирамида ще рухне.