7

безпартиен

преди 9 години

Почти всички специалисти работят за трудов стаж в държавни и общински заведения,а за пари в частни.Трябва моите здравни вноски да се ползват само от мен.Защо ще ги слагат в кюпа и от тях ще се ползват *** които нито лев не са дали за страната ни.

6

АНОНИМНА.

преди 9 години

БРАВО БЕ 4. ПОДКРЕПЯМ ТЕ, НО ТОВА НАДАЛИ ЩЕ СТАНЕ, ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ КОЙТО Е ПО ВЪРХОВЕТЕ И ДА НЯМА ЧАСТНА БОЛНИЦА. САМО ПОЧАКАЙ ДА ВИДИШ ОЩЕ КОЛКО ЩЕ СЕ НАРОЯТ ПРЕЗ 2015 Г. И ВСЕ НА КОГО ?! ДА НЕ СЕ СКЛЮЧВАТ ДОГОВОРИ С ЧАСТНИТЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ А ДА СЕ ЗАСИЛЯТ С ДЪРЖАВНИТЕ. АТЕСТАЦИЙТЕ, КОИТО СЕ ПРОВЕЖДАТ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗАЩОТО........

5

REALISTA!

преди 9 години

Na tozi ministar imam chuvstvoto,che shte mu stana fen!:)

4

сестра

преди 9 години

Никой никъде пък и тоя новия не говорят за човешките ресурси с които разполага здр с-***!Това че няма сестри и повечето са в пенсионна възраст не се говори,при лекарите е същата картинка- младите вземат дипломите и беж в чужбина.За какви реформи ми дудне тоя дето си няма хал хабер от нищо!Колкото и да мрази думата планиране трябва да му е ясно че нито една област от социалния и иконом живот не може без нея.Китайците знаят какво ще правят след 20г а ние не знаем какво ще е утре в държавата ни!

3

ТОРАШКО

преди 9 години

Резнете кранчето на частните болници, те са точиларките на здравната каса, обаче ако нещо се влоши човек , веднага дигат ръце и го пращат в държавната болница. Който иска де се лекува в частна болница да си плаща на 100 %.

2

Анонимен

преди 9 години

Докато не махнете НОЗК, няма да има никакво положително развитие в здравеопазването ни!Знаете го много добре, но искате да лапате още!

1

пенсионер-

преди 9 години

нАЙ ПОСЛЕ един МЗ да се нагърби и осъштестви 25 год. очаквана и желана здравна реформа .Напоследък не малка част от лекарите са за приличали на търговци .Често пъти не е нужна дадено заболяване да се лекува по оперативен път но клиничната пътека дава доста високо заплаштане и те те обиждават че е наложително и штом е в интерес на здравето пациента се съглася.Обшто практикуваштите лекари при потребителската такса не издават касов бон .