124

148 до 151

преди 9 години

*** си ти. Германия обича Америка - за нея тя е по-големият брат, който я освободи от комунистическата заплаха, даде й демокрация, свобода и благоденствие - от руините на войната стана 3 стопанска сила в света! Германия си прави законите по американски образец, държи си златото в Америка, германските студенти учат в чужбина единствено в Америка... Въобще Германия е най-близката неанглоезична страна до САЩ - факт. Е, сега и ти понаучи нещо, кажи мерси.

123

тя

преди 9 години

Германия не харесва Америка по една единствена причина: никоя велика сила не обича някой да й се налага.

122

тя

преди 9 години

Време е, да се чуват повече такива трезви гласове в цяла Европа.

121

Анонимен

преди 9 години

Изборите в Украйна бяха фиаско за Запада, хората от тази териотория наречена Украйна явно изразиха, че 65-75 % се чувстват свързани с Русия и независимо от пропагандата, натиска и липса на перспектива и партия, не са изгубили чувството за обич към РОДИНАТА. А Байдън ясно показа, какво е американец - страхлив и *** полудиот, жител на една държава, която скоро ще плати за всичката скръб и болка, която е причинила на тази земя.

120

до 148

преди 9 години

Ха-ха, ***! Германия не обича Америка, защото са им извити ръцете за всичко. Просто продават повече Мерцедеси в Америка и затова си кротуват. Попрочети форумите на ZEIT DE и ще видиш мнението на германците за Америка, Украйна етс. Ти живи германци които работят с американци познаваш ли? Аз да.

119

Анонимен

преди 9 години

Живеем в свят, в който големия изяжда по малкия. "Няма по добър тиранин". И американците, и руснаците,и китайците, и германците ...... и всяка една голяма държава иска да живее на гърба на по малките. Най доброто е да стоиш в страни и да не се буташ в мелето. Нашият път е друг. Да оправим нашата "кочинка" да излезем от всякакви "алианси". И ако решат да се бият зверовете да се оправят, а ние да се надяваме че няма да унищожат "Планетата "

118

Даниел

преди 9 години

До Анонимен (138):Що не попита източно-германците какъв "подарък" получиха от Русия / СССР ? Та дори и сега след 23 години Източна Германия все още не е настигнала напълно Западна Германия. Хайде стига, все още има живи хора, които помнят онова време и не са с промити мозъци или платени *** на Кремъл. И да - руския народ не е виновен за безумията на Путин, но ще страда заради неговите глупости. Да са мислили като са гласували.

117

145 до 146

преди 9 години

Мисленето ми е много по-добро от твоето и затова те информирам: Германия ОБИЧА Америка! Повече от всеки друг на света, защото на нея дължат демокрацията и икономиката си!Друг път внимавай като попръцкваш лъжи - някой сме по-умни и ги хващаме лесно.

116

Анонимен

преди 9 години

До :)))))защото е пет пъти по голяма,за да не кажа повече.

115

до145

преди 9 години

В Германия мразят америка, защо?. Те не мразят Русия а мразят Америка. Ти не можеш да отговориш на този въпрос, сто процента съм убеден. Защото имаш ограничено мислене. Типично за зомбираната десна софийска младеж.

114

лек мих ам арш

преди 9 години

Германски русофил, платен от Кремъл.Изобщо "германски русофил" звучи като "германско порно" - отврат!

113

ръмпи

преди 9 години

в Китай като сменят не само министър-председателя, а и целият изпълнителен орган на всеки 5 или 10 години, да не би да е тръгнала страната в друга посока, неможе един човек да стои вечно във властта, изкривява му се мисленето и губи реалност, няма да се учудя Путин да тръгне да се клонира след година - две, разберете че той не е Русия, а трябва да служи на Русия

112

grjgkrjgr

преди 9 години

Всички злобни коментари по адрес на Русия са от завист че някои имат достойнство и независимост. А не като България изтривалката на Запада и надупена пред всякакви дребни еврочиновници. Никой не обича измекярите, затова дори Сърбия например ще ни задмине. Ухажвана е постоянно от ЕС и САЩ заради отстояване на позиции!

111

ръмпи

преди 9 години

защо трябва да е пияница, достатъчно е да не толкова самовлюбен като Путин, който съобразява всичко с рейтинга си и властта, а е само един временно управляващ, той ще си отиде, но руския народ ще остане

110

ръмпи

преди 9 години

ЕС и Русия трябва да работят в много тясно сътрудничество, само така ще са достоен опонент на САЩ, но Путин трябва да бъде свален, той води страната към разруха и изолация

109

Анонимен

преди 9 години

do 140Чудесно е сравнението ти между ирак и русия хахахахаха еднакъв тип изостанали "държава"-бензиностанции

108

Браво

преди 9 години

Зер гуут, хер Хофман!Идва времето, когато германците ще се усетят, и тогава всичките микрофони, които ЦРУ е наблъскало по дупките на Меркел няма да помогнат на ционистите.А, между другото, отказът от долара в системата на БРИКС бавно и постепенно напредва.

107

Румбо

преди 9 години

Руските пари загубиха и няма да си ги върнат!В Русия печелеха от 1 евро 10,а за да изкарат от САЩ 10-трябва да дадат 9!Числата са примерни,но съотношението е такова!Най-големи са печалбите на неразвитите още пазари-факт.Сега Китай ще обере каймака и има да мигат на парцали!Но така е-слугинажа на САЩ се заплаща скъпо-със собствения упадък!

106

до 136

преди 9 години

Да пишеш глупости. Толкова ли са ограничени твойте мисловни възможности?. Не можеш ли да напишеш нещо смислено , хитроумно, за да обориш опонента или глупостта те съпътства в живота.

105

:)))))

преди 9 години

руснак, защо руските скотове не могат да доживеят до 60 години в "хубавата" русия? Защо русия е първа по употреба на хероин в света? Защо русия е втора по производство на порно в света? Защо русия е първа по алкохилизъм в света? Защо всеки ден по 30 човека загиват в катастрофи в русия? Защо убийствата в русия са 5 пъти повече от тези в България? ОТГОВАРЯЙ!