12

Орфей

преди 9 години

Нас *** траки, никой не не ще.Крадливо племе сме. Лява резба.

11

Анонимен

преди 9 години

До Багатур Смееш ли да отидеш да живееш в Детройт ,а ? (Това е САЩ))

10

L. .

преди 9 години

Предпочитана дестинация е САЩ или Канада , къде все се бутат и тези , много добре се знае , но продължават с глупостите за острова , най много източно европейци има в Сев. Америка щото им трябват бели хора за империята .....

9

Трънчанин

преди 9 години

А колко британци са се населили по цял свят...избиваика населенията на цели континенти...

8

Сибир--г.Мегеон

преди 9 години

До багатурАз се запътих към Русия и вече 2 години съм тук-НЕ съжалявам и никога вече няма да стъпя в Европа.А и доста български студенти почна да има в Русия,както и хора търсещи по-добър живот.Преди седмица се запознах с семейство то Плевен които са емигрирали в Русия--да...да --емигрирали.....и вече доста българи идват тук.

7

БУЛГАРОС

преди 9 години

Англичаните не искат бели европейци - християни, предпочитат черните пакита и индоси с брадите... Нищо де света е голям.

6

стефчо

преди 9 години

нищо им няма,още могат да поемат

5

ЛЪЖАТ

преди 9 години

Да не лъжат........много от хората се върнаха в страните си--в това число и българи.

4

Румбо

преди 9 години

То сега реват заради емигрантите от Източна Европа,а какво ще стане като нахлуят украинците?Особено тия от Западна Украйна-безработни десносекторници и друга такава ***!Тия са доста буйни и мързеливи.Тепърва ще почва шоуто!

3

Keegan

преди 9 години

Поне малко да им побелее населението.В Лондон ако видиш случайно бял човек,той сигурно ще е от Източна Европа.Но за това не правят статистика колко *** , арабески и индо-пакистанци има.

2

партиен член

преди 9 години

А защо не казват колко Британци има по света.Преди години в Италия в един вестник имаше таблица на чужденците в Италия и на Италиянците по света.Разликата беше много малка.Ако Англичаните работят това което работят имигрантите няма да има такова " нашествие" там.

1

ля ля

преди 9 години

ние пък заради това ги приемаме "британците" да си купуват земи тука за малко парички - тия гадни колонизатори!!! гнусни!!!