103

Анонимен

преди 9 години

"заяви Кънев и допълни, че не бива да има нищо лошо в общуването на чужд език." ... ДА ! Само да не турски или арабски с молитвичка на края на всяко изречение по килимчето с прасти у гъзо...

102

Жорж

преди 9 години

Ако НФСБ наистина се борят срещу етническите партии, би трябвало да привестват всеки български турчин,който без да бъде член на някоя етническа партия ,е предложен от българска коалиция за някакъв държавен пост.Всичко друго е недопустим популизъм и заиграване с историко-политически наслагвания,които нямат нищо общо с действителността.Нали искаме да откъснем българските турци от кагебистката прегръдка на ДПС? И дали НФСБ найстина искат това?

101

до турчин

преди 9 години

брат, на мен жена ми е 1/2 туркиня -1/2 кюрдка, родена в анкара (колкото и странна комбинация да е това), аз съм българин. от една година е в България и макар че никой от нас не се интересува или занимава с политика, след като разбра какво се случва тук, повярвай ми, взе да се кръсти :)..накрая каза, че колкото и да мрази режима в турция и постоянните конфликти там, очевидно и у нас политиците ни имали нужда от сопа в главата и военно положение..

100

турчин

преди 9 години

Образованите много отдавна не гласуваме за тях, а и много като мен никога не са, защото номерата им просто не минават. Много турци, които знаят кашите на ДПС се опитват да събудят своите хора, но в крайна сметка те биват ''замълчани'' по един или друг начин. Имам познати, на които именно ''братята'' от ДПС им съсипаха бизнеса принуждавайки да избягат в чужбина и да започнат от начало. Темата е много комплексна, общо взето, няма турци и българи - всички сме жертви на хунтата, но само се ядем.

99

Анонимен

преди 9 години

Български турчин е същото като дървено желязо.

98

турчин

преди 9 години

До SharkГласуват по същия принцип, по който гласуват и за АТАКА, примерно. Хората по селата, тези които нямат достъп до външния свят и се борят да оцелеят ден за ден ги лъжат, че българите пак искат да сменят имената, да ни убивате и т.н. С чисто насаждане на този илюзорен страх, хората гласуват за тях в опита им да се предпазят. По същата логика и някои българи продължават да си мислят, че турците искат да превземат България и така гласуват зза съответните нацоналистически партии.

97

до shark

преди 9 години

и двете. дпс плашат бедните, и купуват умните. моя близка приятелка отчаяно искаше да учи висше, но нямаше пари. прие 'оферта' от дпс за пълна стипендия в анкара, завърши, върна се и даже й бяха 'уредили' работа. изкара 3 месеца, забърка се в гадни каши, сега е на успокоителни и нарежда щандовете в хранителна верига..не мисля, че има какво повече да ти обяснявам..

96

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев: Ултиматумът на ПФ заради Исмаилов е притеснителен...Не Раданчо, мамин златен..Ултиматумът не е към Исмаилов, а към Касим Дал и Корман Исмаилов, бивши шефове на ДПС, сега тръгнали да се вайкат за свобода и достойнство..И притеснителното е какво всъщност точно 'реформират' тези двамата, и какви демократи се извъдиха изведнъж, та чак направихте коалиция?

95

ЧИТАТЕЛ

преди 9 години

"....на живота в долапа се ширнали плъхове,заменили с високите звания разума..."П.П.

94

Shark

преди 9 години

До турчин. Добре, като е така защо гласувате за ДПС. Плашат ли ви, купуват ли ви, какво?

93

Анонимен

преди 9 години

мръсни политици..! като искате турци, или арменци, или българи, или каквито и да са, без посредници във властта, защо не ходите по университетите и не предлагате на млади и кадърни хора държавни позиции? това се прави във всяка нормална държава. защо въвличате всички да стават членове на някакви гнусни политически партии? поредният долен, лъжлив и фалшив мошеник..много се загрижил за бъдещето на хората...пфуууу..

92

турчин

преди 9 години

Кой каза, че ДПС е гласа на нас турците в България? Тази *** е един проект, който успява да си свърши работата по един прецизен начин - а, именно - разделят и владеят. Убеден съм, че и турското и българското население не иска нищо друго освен един нормален и уютен живот. Омразата я сеят тези в парламента. И честно да си кажем, и българите и турците доказваме, че сме изключително глупави, след като позволяваме на група бандити да се подиграват с животите ни. Лек ден.

91

Анонимен

преди 9 години

американските мексиканци ..и аржентинските бразилци...аре бегай бе ....еничари

90

анонимен

преди 9 години

От тия раформаторчета направи ми се повдига-толкова жадни за власт,толкова самовлюбени,готови *** да станат но да са във властта.Като им гредам блесналите очи ,самодоволството от това че са във властта ,даже не могат да го скрият -но дано си получат заслуженото.Кариеристи!!!!!

89

Анонимен

преди 9 години

Българските турци,егати безмислицата,егати агонизиращите кадри на дс

88

Циганин

преди 9 години

Абе то и аз искам да има български *** във властта и то без посредници -но да са стойностни а не "андрешковци" -ама откъде да се вземат от *** като и от българите няма стойнсоти политици .А за мен няма разлика какъв е политика по етнос главното е да работи за народа ! (Ауу къде сте ?))

87

ОТГОВОРНОСТ

преди 9 години

"но има отговорност към избирателите, на които Блокът е обещал конгрес..."В предизбоната кампания нямаше и намек за коалиция с мутрата.С подкрепата на ББ,вие вече нямате никакви отговорности пред избирателите си,а само пред себе си.Не мога да повярвам,че умни хора,юристи,станаха *** на мутра.После защо не вървят нещата-когато умните(ако са такива)се кланят на необразования как да вървим напред.Радан каквото и да каже,никой вече не му вярва.Загубеното доверие трудно се връща.

86

Osman Aga

преди 9 години

mnogo govorite no,vie nemojete bez turcite jastoto prez vekovete savi vleznali v krivta,,sis turcite v uoravlenieto problem ,a sega kakvo vi sirbi nali DPS nesa vace v uparavlenieto,,oste edin pit se dokazvate nemojete sami

85

Анонимен

преди 9 години

Е да де Рамаданчо,ама ние БЪЛГАРИТЕ не искаме!

84

Стършел

преди 9 години

Какво означава "българските турци" или са българи или са турци, такова определение не съществува....стига сте писали и говорили глупости.