22

sekirata

преди 9 години

Продуценти! Нека разсъдим логично,последователно.Първият биг брадър с Въргала и Данчето Христова,Албена и др.мина повече от сполучливо и това се хареса на връзкарите които сега напълниха къщата и изобщо не са интересни.Нека Алекс се напъва ,но нищо не става,не може да ни запали пълна скука.Значи искат още печелба сценаристи,режисьори и др.там,но този път не става,този път е супер неуспешно по добре го спрете преди да сте се олели съвсем.Вече няма какво да гледам.Жалко.За Вас.

21

sekirata

преди 9 години

Направо -провал! Евгени позна-"Евгени Минчев пък срина хвалбите на продуцентите за уникален кастинг с мнението, че тези хора могат да бъдат интересни само за хората, които ядат лютеница." Миналият вече кастинг на биг брадър с победител без награда Въргала беше много по интересен,сега ми е повече от скучно.Не ги гледам,както и новините-едни и същи.Скука,никакви предавания,никакви шоута, а това с кутиите и парите е повече от отврат и лицемерие.

20

Miro

преди 9 години

катето,емо и тошко ще направят шоуто,другите да си ходят :Dи аз ще си купя такива белезници от sexshop.bg и ако някое девойче иска да се оковем да заповяда :D

19

Наблюдател

преди 9 години

От както пуснаха тази простотия престанах да гледам НТ

18

Отврат!

преди 9 години

Пак ще отслабна с 5 кила! Вечер като хапна, после като видя брадърите и повръщам всичко!

17

От врат

преди 9 години

Изглежда,че продуцентите печелят много от това отвратително и грозно предаване, не знам защо наречено"шоу", та го продължават! Трябва да се сезират Хелзинския комитет и Комисията за защита на човека, защото то уронва престижа и принизява човека до животно, както и Комисията за защита на животните,защото човекът е също е животно, а с животните не могат да се гаврят!

16

Пари,пари и.......

преди 9 години

Гледах предния Биг Брадър. Имаше няколко свястни личности.......другото ***. Сега изобщо не мисля да си губя времето. Тези са още по-смешни. Какъв пример от Китаеца, а Еврото явно е безработна и т. н. и т. н. Какво може да се научи от тях. Готови са на всякакви простотии, само за пари. И се чудя какви хора се връзват да пращат SMS. Уж беднотията е голяма в БГ.

15

Цецо

преди 9 години

Биг,Вип,All stars...... и т.н .Всичката тази цапаница е театрална индустрия-на средноинтелигентния човек му е ясно и директно сменя канала !!За съжаление са ,обаче ,тези,които емоционално се ангажират с това гнусно предаване.Аз лично съм способен да се дистанцирам от човек,който коментира и се интересува от изяви на парцалите в предаването.

14

stan

преди 9 години

Като чуя ,,биг брадър,, си представям *о обвито с целофан..., a тези, които го гледат и му се радват, като човек клекнал в градска тоалетна, в обедна почивка, да яде обяда си обвит в аромата на *ната... жална и майка на България!

13

Пателина

преди 9 години

АААА, какво има тоя против хората, които ядат лютеница?

12

иванко

преди 9 години

Няма такава помия като това предаване

11

фдфсф

преди 9 години

Хората вътре са скапаняци!

10

fdfsfds

преди 9 години

мутри-***, *ви и простаци, това е в бб ал старс

9

кратко трая радостта

преди 9 години

Световната повърня се завърна вече като (ан)ал старс , верни на девиза : "Нито ден необлъчени с простотия "

8

Монархист

преди 9 години

Винаги съм се чудил коя част от населението гледа подобна глупост и какво е средното IQ на зрителите му...

7

гей-брадър ол чалга

преди 9 години

само чалга, ***, алкохол и псувни! и всичко това пред децата в най - гледаното време! защо сем не си свърши работата и не го забрани, а само чака рушвети?!

6

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали има в света държава, с толкова долонкачествени хора, наречени "звезди" на глава от населението!Някои от тях още не могат да говорят и мучат!

5

'48

преди 9 години

Всяка година става все по-тъпо и по-тъпо това "шоу"!!!

4

Анонимен

преди 9 години

"нацепената батка" Христо Трифоновкоято нашумя с книгата "Дневниците на една ***""къртицата" Емо КаменовНики Китаецаактьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото------------------Вие не сте в ред честно. Местя у ляво, после у дясно и в крачол става тясно. Няма да се гледа. Не на простотията и чалгията.

3

Анонимен

преди 9 години

Страхотно шоу, цялото семейство го следим с интерес.