15

Кико

преди 9 години

Горане, Горане... Правиш ли разлика между хард рок и алтърнатив рок? Излагате се вече... U2 са титаните на алтернативния рок и вашите "висококомпетентни" мнения няма да променят това.

14

сс

преди 9 години

Много разбирачи се навъдихте тука. Пожелавам ви и вие да паднете с колело

13

циника

преди 9 години

8, велик вкус за кино и музика имаш! Арнолд и Ю-2 ?!?! Отделно, че изпадам в потрес като видя как някой приравнява даден филм до актьор при положение, че един филм е преди всичко реализация на творчески идеи на режисьора.Специално за Ю-2 важи същото, което се отнася и за Пинк Флойд. Големи интелектуални претенции /каквито и велики композитори и музиканти като Шопен не са имали/, при това гарнирани с псевдогражданска позиция /но всъщност силно политкоректна и удобна/.

12

lol

преди 9 години

U2 е най-добрата група в света, смешници!

11

Горан

преди 9 години

При рок титани, като Дийп Пърпъл, Уайт Снейк, Рейнбоу, Блек Сабат, Скорпиънс, къде точно са U2? Ами, никъде! То е ясно... Че е музика, музика е... ама е егати и музиката...

10

циника

преди 9 години

7, явно разграничителната линия за "музикално качество" е чалга - комерс рок/Ю-2. Доста беден ви е музикалния хоризонт, уважаеми фенове на Ю-2. От позицията на пиано концерт 1 на Шостакович, вашият Ю-2 е си е жива чалга

9

Горан

преди 9 години

Учудващо много травми при падане от велосипед... И аз се помлях преди 11 години на спускане от Златните мостове... Да избегна едни пешеходци, и полетях във въздуха, и счупена ключица, и една камара охлузвания... Музиката на U2 не ща да я коментирам, не ме кефи, депресантска ми е, като на Депеш Мод... Не знам защо я водят рок изобщо такава музика... Както и да е! Скорошно оздравяване на Боно!

8

до циниците

преди 9 години

Трябва да си запознат доста с творчеството на такива личности, че да коментираш че музиката им нестава. U2 са емблеми 80 i 90 са на върха последните им албуми да речем, че са по слаби но са водещи в направлението на музиката. Metallica също бяха години наред на върха сега да кажем правят боза, Godsmack също както и с всички останали групи. То и на Арнолд да кажеш че нестава и да се скрие щото последните му филми са пародии е смешно. Така че по добре ти се скрии!

7

с до циника

преди 9 години

Е, не може всички да слушат чалга, уважаеми опериран от чувство за музикално качество, ***.

6

Анонимен

преди 9 години

Да наречеш музиката на U2 "досадна" граничи с нелечима простотия и тотална липса на вкус. Да не говорим за очевидната нетолерантност към всички фенове.

5

циника

преди 9 години

Боно, досаден си като личност, досадна е и музиката ти. Музиката ти може да бъде етикирана като "Музика за един прозяващ се свят".Молим те, скрий се някъде далеч!

4

Анонимен

преди 9 години

господарите му от ада го подсещат нещо .............

3

Анонимен

преди 9 години

toq vsqka sedmica li shte preturpqva incidenti?ili tva e evtin PR

2

съчувствие

преди 9 години

ох, горкият, направо се е потрошил. И то от падане от велосипед!!! Добре, че не е карал мотоциклет. Дано се оправи по-бързо!

1

СС

преди 9 години

Кофти тръпка Боно, но оздравявай бързо, милиони почитатели те подкрепяме.