63

непукист

преди 9 години

Има ли изненадани ?

62

Анонимен

преди 9 години

Цялата българска преса вони!

61

Анонимен

преди 9 години

по тази логика не трябва да има нито един комунист във властта всички са от ДС, крадци и разбойници

60

Анонимен

преди 9 години

Значи направих си труда да издира статиите на "днес.бг" по повод назначенията на Местан, Станишев и Болен. Въобще имена не се споменават, или факта, че 60% от назначенията бяха на членове на дпс. Сега 8 от 10 статии са за някакъв си заместник. Май стана ясно кой е зад днес.бг.

59

Ö

преди 9 години

Тримата тиквочи се събраха !

58

АК-47

преди 9 години

Протестите няма да помогнат.Дреме им на мекия от протести.Отдавна е време за стрелба!

57

vesko02

преди 9 години

Свестните и наистина способни хора няма как да имат добра биография и тази "учената"дума експертиза.

56

Рали1

преди 9 години

До до ралиЗаконите позволяват.От някъде трябва да се започне.За протестите не знам да са били платени,така и не излязоха никакви снимки или доказателства,но контрапротестите определено-да.Който и да направи простотия,видяхме вече,че хората са будни!"Една земя след 500 години на робство ражда не народ от роби,а мъже като Васил Левски!"

55

Дръндер

преди 9 години

Този път обаче никой няма да чака Бойко да се упражнява в смяна на министри и други "калинки" цели 3,5 години с това темпо на простотии ще изкара максимум година!

54

до рали

преди 9 години

Лустрация -да но много от сегашните които ни се натресоха като управници трябва да бъдат изметени. Борисов, Цветанов, Местан и още стотина подобни. Как Буда ще се съгласи на това? А протестиращите си получиха доста от него около 80 милиона и сега без пари няма да излязат на улицата. Ще се излезе спонтанно след първата сериозна простотия направена от ГЕРБ която е предстояща гледайки как всичко старо се връща.

53

Анонимен

преди 9 години

Нагляри...

52

Анонимен

преди 9 години

Непременно трябва да се намери някакъв пост и на Митьо Пищова!Ще вземе и той да си посегне човекът!Пък и кво толкова,въртял се на времето покрай мутрите,ама поне нито е съден,нито е бил следствен! Пък голям джумбиш ще ще има на заседанията на правителството ! Току виж изкормил някоого при необходимост или пък да го изплющи с питона по главата!

51

Анонимен

преди 9 години

как пък всички паднали "социалисти" разбрахте, че управлението е лошо и не спряхте да сипете глупост, след глупост. Помпите си комплексите и правите опити за манипулиране.

50

Рали1

преди 9 години

2."Раздаваха постове на хора с фалшиви биографии и хора със зависимости." - Президентът Плевнелиев: "Крайно време е комунизмът да влезе в учебниците по история, а ДС в музея";13.11.2014 г.от Международната конференция

49

Рали1

преди 9 години

!.За съжаление в планирането и осъществяването на българския преход основно участие имаха бившите висши представители на комунистическата партия и тайните служби.Те дадоха всичко от себе си да изопачат фактите,за да бъде заметена и забравена истината.В годините на прехода хора,свързани с бившите служби заемаха висши държавни постове или бяха назначавани за политици,бизнесмени,олигарси,банкери,за български дипломатически представители в чужбина,подкопавайки доверието на демократичния свят."

48

Анонимен

преди 9 години

Българин съм,и като такъв знам що за стока сме. Единственият начин за оправяне на тази страна е да направят правителство с експерти от Европа. Министрите да бъдат шведи,холандци,германци итн. Българите доказахме че не ни интересува страната ни. Крадът и разрушават вече 25 год. Народа също е виновен за това че го позволява. Това означава че българите не можем да си оправляваме страната без да я крадем. Щом е така,нека поне дойдат хора с опит и с друг манталитет.

47

Монархист

преди 9 години

Къде са ранобутните студентки, че пак да окупират СУ-та?!

46

Рали1

преди 9 години

За какво са ви протестиращите отново?Да вадят горещите кестени,да ги обиждате пред децата им,че са"***"?Повечето стягат багажа!Другите се надяват Методи Андреев да добута това,което е започнал!Закон за лустрацията на бившите сътрудници на ДС.Но трябва да се мине през промяна на Конституцията!Щи подкрепите ли,всички ревящи по форумите закона,за да няма назначения от рода на"агенти" и "калинки"?!Или ще чакате някой да ви "оправи"!

45

бсп

преди 9 години

ОЩЕ ЛИ ИМА ЧЕРВЕНИ журналисти като ***.

44

Анонимен

преди 9 години

Абе, вие не можахте ли да разберете досега, че тези протести срещу Орешарски не бяха предизивкани от будна съвест и гражданското общество, а бяха платени. Всеки ден им се плащаха заплати на тези хора. За пари повечето хора в Бг са готови и да се съблекат голи пред парламента. В този смисъл не очкавайте повече протести, освен ако сметките за ток не са 500 лв.