89

Анонимен

преди 9 години

Ненчев какво ще кажеш ако в САЩ назначат зам. министър при тях в отбраната талибан или с арабски произход тип Ал Кайда? Дали ще стане Ненчев това там? А? В историята на РБ е пълно с предатели и продажници. Ти си и двете! Като си го оценил и предложил айде да обясниш откъде и откога го познаваш? Съчини някаква що-годе достоверна историйка. Неможеш? Естествено че неможеш да дадеш смислено обяснение! Предател мръсен и все още се наричаш българин! Ти си срам за България Ненчев! И да им върнеш парите

88

Анонимен

преди 9 години

като няма да оттеглите кандидата си и вие си подайте оставкатав България няма място на хора от различен етнос да са в управата на страната

87

Бх

преди 9 години

Не му разбирам на симеонов какво говори тоя май не е чист българин фъфли каракачанов е за гората, какво се пънат тия при една балканска разправа СА първите които ще избягат патриоти ми били, простаци са това.

86

е

преди 9 години

ахааа и ще проговори

85

😪

преди 9 години

Симеонов не му е до Исмаилов, расистите не националистите, ааа да питам аз това име Валери не е ли Руско? Талибаните няма да ни простят, какво значение има кой как се казва? Станишев да не би да е българин? Та той дори не е християнин. Новобогаташи когато се избират за депутати, така ще я караме. *** народ сте. Великите османски везири са били християни. Турция ни се присмива и ни гледа сеира.

84

Шумен

преди 9 години

Служил съм на турската граница и са ни прожектирали турски парад с танкове на които имаше надписи с български градове. Не мога да повярвам, че след 40 години се появиха доганови дупелизци и продадоха България с цел забогатяване.

83

Непознат

преди 9 години

Престанете бе Папагали, писна ми от ваште просташки разсъждения, накрая Местан ще напише едно отворено писмо до Европейския парламент и ще глътнете водичка , както си лаете!

82

Анонимен

преди 9 години

До PILOTВ Турция шефа на МИТ е кюрдин

81

556

преди 9 години

Вън...и с него всеки с турско име... Когато видя в турция зам.министър на отбраната да стане Иван Иванов или Георги Георгиев - тогава....

80

до 97

преди 9 години

до 97Поне пиша на грамотен български език и най-важното на КИРИЛИЦА! Велик "българино"!

79

Анонимен

преди 9 години

Направо се чудя на глупаците, които коментират.Голяма работа, че бил с турско име. Ако си мислите, че министерството на отбраната има някакво значение за националната ни сигурност, сте ***. Ние въобще не сме военен фактор на световната карта. С техниката и оръжията, с които разполагат страните като САЩ и Русия, могат да ни избият за няколко часа ако решат. Турция също би могла. Не би им пукало кой е бил зам.министъра. Вие си вярвайте, че имате значение.

78

PILOT

преди 9 години

Пропуснах нещо, не знам случайно или не , но ДПС при всяко правителство се опитва да си пробутва негови хора на важни постове ДАНС сега Армията !!! Как мислите дали е случайно това ? Дали не искат да са по близо до секретната информация !!!

77

PILOT

преди 9 години

По времето на Тодор Живков си имаше ДС и преди да те вземат в армията те проучваха до десето коляно. Този с турското име най-много в строителни войски . Нямам думи некакъв *** хванат от гората за министър си играе с националната сигурност на БГ. Все едно турците да си сложат кюрд от ПКК за министър. До къде доживяхме . А и Бойко явно си е *** или е взел много пари !!!

76

ддддд

преди 9 години

Кой сте Вие господин Ненчев ,че да предлагате турчин за нашата национална отбрана???????Кой,кой сте????Не ме интересуват Вашите "наблюдения"!Историята няма наблюдения,тя говори с факти!Най-последните "добронамерени" "жестове" от Турция -20 юли 1974 год.-десант в Кипър,а 1983 год. нашите"добри"съседи основават Севернокипърска ТУРСКА република!Внимавайте,господине,сериозно си играете с огъня!Направо,четеш и тава не може да е истина!

75

хахаха

преди 9 години

Няма по-*** и *** народ от българския! Продължавайте да вярвате на медиите и да обвинявате ДПС за всичко случващо се докато истинските етнически партии и слуги на ердоган забиват яки бургии в държавата ни...

74

Анонимен

преди 9 години

Простащината край няма!

73

МУЦИ

преди 9 години

ЩОМ "ГЕНЕРАЛ" АНЮ ЩЕ СЪВЕТВА БЕЗХАБЕРНИКА ,ЗНАЕМ КАКВО ЩЕ СТАВА ПО НАТАТЪК В АРМИЯТА ! ТОВА ,КОЕТО СТАНА ПРИ ЖЕЛЮ , ФИЛИП И КОСТОВ - А ,ТО Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ И ЛИКВИДАЦИЯ ! ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЛИКВИДАЦИЯТА НА СДС ! АМА ,НЕ ГО РАЗБИРАТ ДЪРВЕНИТЕ ИМ ДЕСНИ ГЛАВИ !

72

4.5

преди 9 години

До АнонименС четири месеца и половина специализация в Канада...Абе нака да са на околната стреда , на земеделие , туризъм и т. н. , но на отбраната турчин слуга на Ердоган не бива . Ако беше верен на родината си българия , нека да е и президент дори . ДПС и Корман-Даловци са двете лица на една и съща монета (турската лира).

71

RADETCKI

преди 9 години

LIKVIDIRAXTE IKONOMIKATA S TOZI HTE LIKVIDIRATE I DARJAVATA -B.G.!!!! P R O D A J N I T C I!!!!!

70

Анонимен

преди 9 години

То беше ясно, че на тези комунистически доносници няма да има хареса името на човека.Еми, до прокарат втори Възродителен процес тогава, та от Корман на Калоян- можеби тогава ще са съгласни.Не знам колко е квалифициран Исмаилов за такъв пост, но държава в която зам. министрите се избират по имената, а не по качествата им ми прилича повече на авторитарна африканска такава ,а не на европейска демократична.Като не го харесват-да предложат някой по-квалифициран, а не по-неможещ, но с друго "име".