92

Анонимен

преди 9 години

Среща на два титана, на мисълта и тъпотата. Вие определете кой кой е.

91

анонимен

преди 9 години

Верно бе,Боко-рапоня е най-известния астрофизик.Той прави път до Луната от там отива и се моли на Слънцето-мафията ,после прави лек завой минава през Накурий и Мадурий Айщана в българската политика-мога ли да ви попитам един въпрос?Пишете,че Теодосиев,оня де без професорската титла ама професор,явно е нямал пари да си купи дипломата.Та искам да попитам вие видяхте ли бараката в която той учи тези със златните медали по-физика?Сигурно не!Но аз я видях и трябва да ти кажа,че с тв

90

шоу

преди 9 години

В Казанлък има големи физици а в Банкя-световно- известни агрономи.Когато постиженията на агронома се съчетаят с постиженията на физика се получава всестранно развита социалистическа личност-хибрид между Айнщайн и Пацо Бухалката.

89

Анонимен

преди 9 години

Ако зависеше от коментиращите, щяха да оставят училищата без издръжка, а учителите - на фотосинтеза.

88

гого

преди 9 години

Ей, не съм привърженик на Борисов, но той наистина милее за българското. Този човек, Теодосий Теодосиев, от години подготвя медалисти, но от никое правителство досега не се сетиха да му помогнат: vbox7/play:4a0bab65ee

87

Дръндер

преди 9 години

"Тоше виж направи нещо там за тия физици в Казанлък" Смех баце! Не ме разбирайте погрешно радвам се за децата наистина се оказало, че малко е било необходимо да се направи за да се получат нещата. Но не разбирам защо е трябвало Бойко да го нарежда - за да реже лентата после? И да се хвали колко е направил?

86

Разни мисли

преди 9 години

Това, което ме удивлява е че когато искаме - може да се получи. И то без много усилия. Когато народа диша във врата на политиците, те нямат избор. Няма значение кой е на власт. Борисов, Местан, Станишев, Сидеров. Всички са маскари. Но когато всички ги ръчкаме в меките части с ръжена нещата се случват. Виждате ли колко малко е нужно. Тези *** в народното събрание трябва да разберат, че времето на "онбашийството" свърши. Думата има Народа. Нищо че "матряла" е келяв.

85

анонимен

преди 9 години

Думата *** ,преведено на български значи Ряпа.Имаше една българска приказка за един дядо дето посадил ряпа и не можел да я извади защото станала голяма.Свикал цялото домочадие и никой не можел да махне ряпата,накрая дошла последно мишката и с нейни усилия помогнала най-накрая да се махне ряпата от земята явно ряпата така се е вкоренила,че никой не можел да я помръдне.Тази приказка ми напомня за сегашното положение!

84

майтапи бульо ,Пено

преди 9 години

Пред министрите Борисов обяснява накратко кой е Теодосиев. В Казанлък има един професор той не е професор, но така го наричаме, ама как ще е професор? То истинския професор си е асъл Борисов тоз Теодосиев е пиара в науката и физиката!!

83

наблюдател

преди 9 години

Професор,Борисов ако сте добре запознат със теорията на относителността,която вие държите да подкрепяте ще знаете,че според Айнщайн всичко е относително и зависи от състоянието в което се намира наблюдателя.Ще оставя вие да размишлявате,какво искам да ви кажа........

82

Хаджи Димитър

преди 9 години

Рапоне,ако случайно върнеш заграбените пари от народа ,може и да помогнем за напредъка в науката!Вашата работа с чужда пита майчин помин правите!За 26г.обрахте всичко що има и сега се правите на големи благодетели и меценати и чак взехте да разбирате изведнъж от много неща.Не те ли е срам поне малко от българския народ!Забрави какво беше преди няколко години с едно черно бомбе и черно пардесю,като те гледаше човек да потъне от срам ,сега не се прави на такъв,какъвто не си!!!!!!!!!!!

81

Дядо Петър

преди 9 години

"...като Айнщайн стои, като си говориш с него."Браво бе, не знаехме че Рапонът е говорил с Айнщайн.Какво ли още има да научим! Време - бол. Изцепки - още повече.

80

Селянин

преди 9 години

Тъпанаре, -по-тъпани и други писачи отдолу. Когато човек иска да направи нещо, прави го. Вие защо не отидохте в Казанлък и да дадете по лев на човека, щеше да вдигне школо за чудо и приказ. Сега като се намери няко да направи нещо по-въпроса - дежурните плювалници започнаха да намират косури.Хайде стига!

79

Пънчо

преди 9 години

Тиквето на снимката какво ли отбира от физика?!То едва ли е чувало нещо повече от закона на ром за част от бутилката и евентуално за цялата бутилка.... как да не ги изправиш до стената цялата любима наша полит класа и така... така... така...

78

до бокич

преди 9 години

от терапиите,това ли искате за целия народ-по корем да се влачат само вашата да е ,с какво се различавате от комунизма -тези хора са изолирани ,не се показват ,не се говори за тях,само в някакви измислени кампаний,защо не кажете за мега остарялото оборудване ,за малкото онколози ,за вида и условията на работа-неееееееее-те ще се снимат с Крисия и едновременно мразейки този който я откри,ще се правят на велики с 40 лв.за моята дъщеря с инвалидна пенсия не се полагат надбавки ,на нея не се полага

77

Анонимен

преди 9 години

един овчар ни управлява по-вече от 44години лижейки гъзът на СССР - сега една Тиква определя кой е Айнщайн и кой прилича на него - умствено - още колко нагли *** ще ни управляват - жалко - помните ли ----- от сън дълбок се събоди !???

76

до бокич

преди 9 години

е ,като си започнал да се правиш на добър/ха,ха,ха,/ знаеш ли ,че онко болните в Пловдив в КОЦ 2 седят в коридора и им включват вливанията защото няма места а,знаеш ли мед.сестри и целия персонал правят чудеса за да помагат на болните,че консултациите се правят в коридора на пейката ,защото в една стая 4мх4м. работят 4 лекари,а ти си строи магистрали и оня габровец ще ми говори ,че по корем ще се влачим ,ами елате в коц 2 -там ще видите млади жени как се държат за стените защото не могат да ходя

75

рес еоод

преди 9 години

дайте му сградата на рес еоод

74

Даола

преди 9 години

Е, това четиво е написано добре.

73

Анонимен

преди 9 години

Тато рече - върнахме се десетилетия назад във времето, ама явно на материяла това му харесва - циркаджийство и простотия.