24

trener p

преди 9 години

обучавал ги е допълнително на фелцирани топки хихихи ! инък присъдата скандална ! Вярвам с българската правосъдна система. Сега няма да се тревожа като си пращам децата на даскало.

23

ТТТ

преди 9 години

До БГНапротив. Има западни държави с партии, ратуващи за озаконяване на педофилията като нещо естествено.

22

Рина

преди 9 години

Права на гейовете в действие.

21

Анонимен

преди 9 години

ВЕНЦИ МАРИНОВ,КАТО ФУТБОЛИСТ ГО ПОМНЯ КОГАТО ИГРАЕШЕ В ДОБРУДЖА,ТВА ПЕДОФИЛИЯТА НЕ СЕ ЛЕКУВА И СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАСТРИРАН.КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА ,ЧЕ ДЕЦАТА НЕ СА ИЗНАСИЛЕНИ ??? БОЖЕ И АЗ ИМАМ СИН И АКО РАЗБЕРА ПОДОБНО НЕЩО ЩЕ НАРЕЖА ПЕДОФИЛА НА ПАРЧЕТА,ЗА ТЕГЛИЧА НА КОЛАТА ВЪРЗАН И ВЛАЧЕН

20

Панталеев

преди 9 години

Съдията иска да му опънат и неговото дете затова е издал УСЛОВНО,а пък и треньора е човек просто му се е приискало та Съдията го е приел като смекчаващо вината обстоятелство.Браво на Българското правосъдие

19

пк

преди 9 години

хей тренойрче ако си в нашия град те правиме автоматически момиче

18

Smatarok

преди 9 години

Варненски районен съд - НОХД 4734/2014 г., 2-ри съставСъдия: Антони НиколовСтрани: Районна прокуратура - Варна срещу В.А.МПредмет: Глава 2 - Блудство по чл. 149 и 150 от НК (без 149 ал. 5 от НК)Заседание: 18.11.2014 г. - 14.30 ч.

17

!!!!!

преди 9 години

Напишете името на съдията, който е издал тази присъда. Да знаем поне кой ще е виновен за следващото изнасилено дете!!!!!

16

!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

Щях да пожелая на съдията да изнасилят по същия начин някое негово дете/роднина, но никое дете не заслужава това, дори и да е роднина на съдия-***.

15

Анонимен

преди 9 години

Това е в съгласие с новите *** ценности. Ха - да ви е честито!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази присъда бе, като че ли е хвърлил камък и е счупил някой прозорец?То бива, ама това вече е подигравка с хората.Крумови закони за такива ***!Тоя трябва да се третира като убиец!

13

Анонимен

преди 9 години

*** в съда с тези неадекватни присъди ще докарат хората до варианнта всеки сам да търси възмездие.

12

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези съдии, какви са тези хора. Такъв *** не трябва да излиза от затвора. Дали ако е тяхното дете ще дадат такава присъда тези бездушници алчни.

11

БГ

преди 9 години

Такова нещо може да стане само в България. Педофил с условна присъда!!! Ходи после обяснявай на *** кое било правилно.

10

Анонимен

преди 9 години

Разберете едно - докато не се наслагат камери по всички места, където има достъп до деца, винаги ще е така. С това порно народът се побърка. Пълен разврат. То и едно време си беше така. Борчетата как ги правеха хора?! Пловдивската школа е най най...

9

читател

преди 9 години

В други страни би изгнил в затвора, или просто родителите щяха да го очистят.Българското правосъдие е едно издевателство над цял народ.Виновен е народът, че го търпи.

8

Ивайло

преди 9 години

Поредното решение на съд, което оставя единствен избор на родителите саморазправа.

7

наивен

преди 9 години

А за тренера с бухалката-по г...,у г..., по г..., у г... до насиране.

6

Анонимен

преди 9 години

Струва ми се, че тоя няма да го бъде много - за такива издевателства и гавра, че и още по-голяма обида от "независимия съд" се раздава обществено правосъдие. Този ще бъде ако не убит, поне обезобразен... (ако бях някой от бащите на тези момчета....не ми се мисли - бездна)

5

наивен

преди 9 години

Ко са чудити ва! Нъл сми у Европата?