87

Рамзи

преди 9 години

До ФатмеБългария е нашата родина и нека всички българи да свикнат с това.

86

кики

преди 9 години

Sega na parvo mqsto e problema s g-p Ismail toy ako si podade ostavkata vsicko shte se opravi glupaci

85

Анонимен

преди 9 години

Хайде фес, давай таз оставка!

84

Фатме

преди 9 години

Махнат ли този човек заради името му, тогава наистина ще стане много опасно, ама много опасно!

83

МАХАЙТЕ СЕ АГЕНТИ

преди 9 години

АЙДЕ ПОДАВАЙ Я ПО-БЪРЗОВЗЕМИ СЪС СЕБЕ СИ И КОРМАН

82

До 89

преди 9 години

Анонимния, за разлика от вас - нългарите, ние фесовете се поздравяваме, както поздравяваме и вас, но като не получим отговор 1-2 пъти, не намираме смисъл от това да ви кажем - "добър ден".

81

ФЕС

преди 9 години

А бе Орханчо, каква е роднинската ви връзка с Кормана ?!?!

80

Анонимен

преди 9 години

До УМЕНVQRNO VIE BALGARSKI GOVORITE SAMO S KONETE SI ,ZASHTOTO AZ TI PISAH NA BALGARSKI I TI NE SI RAZBRAL

79

Анонимен

преди 9 години

До УМЕНNIKOY NE TI ISKA I MNENIETO

78

..

преди 9 години

До хаПомислете малко, колега - България с кой е била съюзник последните 2 световни войни, срещу кого е воювала и защо. Ще си отговорите на някои въпроси, и ще ви олекне.

77

Анонимен

преди 9 години

S IZOLIRANETO NA TURCITE DOKADE MISLITE DA DOKARATE NE MI SE MISLI DAJE

76

до 74

преди 9 години

България няма претенции към Турция,.....това го знаят и малките деца...ама Турция към България има ли? можеш ли да заложиш живота си или този на близките си за това? да не говорим какво се случва в момента в тази държава, аз за разлика от теб, съм работил в Анкара и съм видял проблемите отвътре.

75

О.ИСМАИЛОВ-МИНИСТЪР

преди 9 години

НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ----КОМУНИСТИЧЕСКА ПОДМЯНА НА ЕТНИЧЕСКИЯ МОДЕЛ В СТРАНАТА НИ!ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА РАВНОПОСТАВЕНИ И РАВНОПРАВНИ!ДОЛУ РАЗЦЕПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ----ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!!!!!

74

ц.ц.

преди 9 години

ето това е е РБ реват скачат срещу комунизма, а назначават ***, любовници и ДС агенти.

73

Анонимен

преди 9 години

ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ В БЪЛГАРИЯ --ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!АКО НЕ ПРИЕМАТЕ О.ИСМАИЛОВ------ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО НС!ОТИВАТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 9 години

Какво нещо е простотията ни. Ние сме срещу тези които са ни освободили - Русия, а сме с тези и сме позволили да ни управляват такива които са ни поробвали. Ревем срещу комунисти и агенти на ДС и само такива са в парламента от страна на ГЕРБ, Оная евро про.......та и ДПС. Това е резултат на изключително затъпялото българско население, което като УФЦЪ попива от телевизията това с което са решили да ги облъчат. Е много скоро с БГ е свършено и всишки вие ще сте виновни за това

71

..

преди 9 години

Разбира се че Турция е ключов партньор на България, икономически, и в НАТО, и като брой български граждани които живеят там. България няма претенции към Турция, и разбирането за Турция като пре-Кемалистка на *** в ПФ е толкова изостанало, ракети щели да насочват! Тези хора май даже не са в 20век, и май само Под Игото са чели и им се привиждат заптиета.

70

За информация

преди 9 години

Хайде про-туските клакьори да не изопачавате ситуацията! Аз съм българка и имам приятели мюсюлмани, които обичат България и са много свестни хора. Тук става въпрос за ПОЛИТИЦИ, които са проводници на чужда държава, на политиката на Ердоган. Има разлика, нали? За това хората са нетърпими към ДПС и в същото време харесват обикновените българи мюсюлмани с които живеят нормално. За мен България е едно цяло, но няма да търпя чужди проводници, още по-малко турски! Сега ясно ли е?

69

НЕ НА ОМРАЗАТА!

преди 9 години

ДОЛУ РУСКИЯ ОЛИГАРХИЧЕН И ЕТНИЧЕСКИ МОДЕЛ!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВЕРИ И ЕТНОСИ!ИСМАИЛОВ --БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР!САМО ДА ПОСМЕЕТЕ ДА ГО МАХНЕТЕ!ДА ЖИВЕЕ НАТО И ЕС!!!!!

68

Анонимен

преди 9 години

този орхан исмаилов, просто да стане член на която и да е друга партия в реформаторския блок и надали някой въобще ще се занимава с него, дори и да се казва нгобози мбабантиде..макар че малко ще е трудно да скрие дпс миналото си...все едно делян пеевски да оглави партия 'чисти ръце'...:)