28

Анонимен

преди 9 години

ТАВА ТРЕБВА ДА ИЗГОРИ КАТО НЯКОГА КАК Е ИЗГОРЯЛ РАЙХ ГСТАГА ТАКА И ЕС

27

Адолф

преди 9 години

Защо се страхувате? Покажете ми цялото творчество. Никъде не видях пречупения кръст............ Аз имах добри намерения, исках да ви отърва от от лапите на Сталин, а вие.....

26

...

преди 9 години

И преди псевдо-националистчетата които биха лапнали х*я на Хитлер ако още беше жив ми сложат минуси на долното съобщение, погледнете работите на един от нашите художници Владимир Димитров - Майстора. ТОЙ е гениален, работите на Хитлер са скучни, прости(в лошия смисъл), повтаряеми и доста от тях са пълни с технически грешки.

25

Анонимен

преди 9 години

Айде сега щото е на Хитлер да плюем, а разни гейзери мажат с валяка напреки по две черти и реват "модърн арт" и чакат луди пари да им се плащат от заблудени псевдо меценати (довчера мафиоти)

24

...

преди 9 години

До ГЕНИАЛНОИ кое точно йм е гениалното - в най - добрия случай стават за архитектурни рисунки. + това хора и животни не може да рисува.Като цяло творчеството му е пощенска картичка и толкоз.

23

Анонимен

преди 9 години

Колко мило, картините на един болен мозък на търг! Е, по-добре да си беше станал художник, отколкото фашистко изчадие.

22

ГЕНИАЛНО

преди 9 години

произведение от гениален художник ! И Джузепе Верди не е бил удостоен с честта да бъде приет в Музикалната Академия в Милано, но какви творци са само Адолф Хитлер и Джузепе Верди- гениални !

21

Анонимен

преди 9 години

Ето какво значи ще подари Путин на Болен за годишнината им.

20

аналнологичен случай

преди 9 години

ми съга, кото хитлир, да ги сберат и 2000 па на куп на мегдано и да им драснат кибритя, по негов почин!

19

Яшко

преди 9 години

Кардиналната грешка е била на изпитващият в споменатата академия,на този който го е скъсал да се прехвърли отговорността за Втората Световна и,жертвите в нея.Най голямата обида за един художник е да му кажеш че е некадърник,само това е достатъчно да подпали челият свят без да му мигне окото..Исторически доказано.

18

Анонимен

преди 9 години

Болене купувай батка !

17

бай Иван

преди 9 години

Може и някой концлагерист да ги е рисувал,а Хитлер само да се е подписвал.Бай Тошо да не би да си е писал томовете,или Доган да е правил проекта за Цанков камък?

16

??

преди 9 години

Какво означава "нереализиран художник"?? Ти или си художник или не си!

15

Stamat

преди 9 години

Dobar e bil :-)

14

Анонимен

преди 9 години

Като артист мога да заявя, че картините му не са никак лоши, особено на фона на разни *** драсканици, които се продават за десетки милиони. А критиците да го духат, хора които не могат да нарисуват един елементарен портрет нямат работа да критикуват изкуството на други.

13

Тихомир Томов

преди 9 години

До Анонимен 4 Бил е невероятен художник и затова евреите , които са били / и сега е така / начело в Академиите са го отхвърляли , защото е бил беден с износени дрехи , без пари . Спял е в приюти ,на гарата и въпреки това е рисувал . Проекта му за развитието на Берлин е уникален . Градът щял да се преименува на Welthauptstadt Germania . Ако той бе успял , в СУ щяха да учат Лунно Право , а в Зоопарка такива като Обама !

12

Анонимен

преди 9 години

Академията го определила като безперспективен, редица "експерти" се изреждат всекидневно да обясняват, че е бездарен, а картините му се търсят и продават и до днес. Да не говорим, че е по-известен от цялата Академия и всичките си критици хаххах

11

Сър Пичук

преди 9 години

А някой ранен Путин няма ли?

10

Мунчо от село

преди 9 години

И Хитлер и Сталин са един дол дренки.Те са имали договор да си разделят Полша,но после мутрите на света се скарали и се сблъскаха.Заради двама ненормалници загинаха милиони.Да се поучат от историята сегашните световни лидери -задължителен психотест ...

9

SS

преди 9 години

До Анонимен 7...да вметна само, че в периода на Втората Световна Война много повече хора са избити по вина на Сталин и предвожданата от него Червена чума , отколкото по вина на Адолф Хитлер...