13

читател

преди 9 години

Ако се *аха по-малко и мизерията щеше да е по-малко.Плодят се като зайци, а после Европа е виновна.Иначе същата картина може да видите и на околовръстното шосе на Чирпан, до отбивката от магистралата. Даже по-грозна.Причините са едни и същи.

12

Анонимен

преди 9 години

в турската махала в Пловдив(столипиново) е по зле

11

fuckitall

преди 9 години

emblematichniq blok , za koito govorish ti veche ne sashtestvuva :) razkataha im KATUNA

10

Анонимен

преди 9 години

Все едно гледам крайните къщи на *** махала в Нова Загора. Дори там е по-голяма мръсотия и мизерия. А сещате ли се за емблематичния блок в Ямбол, за който Карбовски ни запозна?

9

Анонимен

преди 9 години

Вижте таговете към статията :"мизерия", "бедност", "ежедневие", прахоляк"... после наистина си пуснете търсене в Гугъл за Исламабад, и преценете! Замислете се, колко рушвет са платили на преподавателите си уважаемите Джурналисти и колко ги сърби да отразяват обективно нещата...

8

Do 4

преди 9 години

Bravo tochno go kaza!!!Ima i izkliuchenia razbira se no na 90% si prav!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Аз имам къща с двор,кокошки,зайци,скоро ще взема и млекодайно,не искам да менажирам между бетоните,синхрон с природата му е майката

6

Петолъчката

преди 9 години

Така си живееха и преди 5,50 и 500 години.Ислямските държави,богати на петрол извън орбитата на Русия си играят със жълтици и притежават всички западни играчки,за които обикновеният българин може само да мечтае.

5

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости, в Исламабад има сгради дето тук не сме и виждали. Снимали некво село... смях.Хората не са прости, пишеш Islamabad в гугъл и гледаш какво всъщност представлява градът.В скоро време думата "журналист" ще стане върла обида...

4

До 3

преди 9 години

Колко *** човек трябва да си за да изкарваш 280 лв. е въпроса? А още по интересния въпрос е кой ти виновен, че в онзи кръгъл израстък на раменете ти има единствено вакуум.

3

Анонимен

преди 9 години

До 1 Като гледам , България си същата и след 25 години , хората имат всичко за живот и развитие , дори повече отколкото в половината страни от света.НО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МРЪНКАТ И ОПЛАКВАТ !!!

2

Анонимен

преди 9 години

При нас картината не е по различна, няма какво да гледаме чуждото нещастие. Родители с по 280 лв. заплата какъв живот могат да предложат на децата си освен глад и мизерия, че частника дори и тези пари ги дава с месеци закъснение. Всички знаят за некоректността на работодателите, но никое правителство нищо не направи. Чудя се защо потърпевшите от тези *** не подадат масов иск срещу този тормоз на който са подложени. Щом не може да плаща няма да наема работници, ще бачка той, а не да лъже.

1

Анонимен

преди 9 години

Скоро и в българия ще живеем така.