10

Николай

преди 9 години

Аз пък вече 4 години си карам само на електронни. Рядко на места, където е забранено пушенето, но в кина и заведения си я ползвам. Като изключим едно потапяне в морето, не съм имал проблеми с устройствата. Такива обикновено имат хора, които имат трудност да научат и копчетата на дистанционното си. Не съм искал да откажа цигарите с нея, просто ги замених, понеже е по-малко вредно и не смърди. Подигравките подминавам, обикновено са от ***, които си дават половината заплата за пиене и тютюн.

9

Анонимен

преди 9 години

До насила пушачТи нямаш никаква представа какво е нормален човек бе , *** !

8

Анонимен

преди 9 години

В развитите страни отдавна вейпинга е нещо нормално и обикновено го практикуват хора с над средното ниво на интелигентност. Само в България все още си мислим, че сме много готини, като пушим тютюневите ***, които убиват милиони хора всяка година, а още толкова пращат в болница, където им съдират кожата за лечението. *** народ сме и и това си е, а после имаме претенции - няма как да стане само с искане, а трябва и акъл!

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова може да го каже само един полуинтелигентен човек... Каквито жителите, такава и държавата. Не случайно сме на това дередже... :D

6

До вейпър №5

преди 9 години

Този съвет да опитат на децата си го давай! ***

5

насила пушач

преди 9 години

Електронната цигара е бизнеса на някой тарикат, който успя да си направи рекламата. А овцете вкупом блеят и купуват, че да са електронни и модерни. Хайде няма нужда! Скъп ***. Нормалните хора знаят кое е цигара и кое е електронно лай-о.

4

вейпър

преди 9 години

Пълен *** са нормалните цигари с електронкасъм от година.Разликата е страхотна едва ли бих пушил пак тютюн.Кафа е в началото после е върха.Важно е много как ще си направиш изпарителя каква течност ще изпаряваш и др дребни нещица.Бях пушач над 30г.Един съвет от мен -пробвайте.

3

Jamaica

преди 9 години

А електронен коз от къде можем да си набавим?

2

Анонимен

преди 9 години

аз пък не съм виждал почти хора да пушат електронни цигари, още повече да говорят пък за тях. :-) В наше село или си пушач и пушиш отвън заведенията или си непушач. Това с електронните цигари ми е много грозно..

1

Анонимен

преди 9 години

Когато "кожена пура" стане дума на годината, ще съм заинтересован ;)