142

Юри

преди 9 години

До hahАЗ ОБИЧАМ РУСИЯ

141

hah

преди 9 години

подчиниха и цветанох - надупи им се в бруклин на евреите

140

Анонимен

преди 9 години

Днес е голям ден от християнския календар- молете се за този голям БОЖИ ДАР - В.ПУТИН!

139

Анонимен

преди 9 години

До няма що: В грешка си с цифрите пич-първо 50 процента от бщджета в страната е от износа на суровини!Второ Русия е водеща страна в космоса и космическите технологии-и американските астранофти летят със "Съюз"и си истрелватспътниците с руски двигатели,така че чети преди да пишеш глупости!Относно кацането на самолети на червения площад вмомента Русия разполага с най-добрата системаза ПВО-C-400 и C-500,комплекс който поразява и космически цели!Четете за съвременаРусия и тогава пишете!

138

Анонимен

преди 9 години

СА6Т няма да под4инят москва а руснаците сте под4инят москва да приеме западната политика,и рано или късно 6те излезне някои руски президент да премахне руските атомни оръйя и да приеме политиката на Америка.Америка 6те влезне в Москва рано или късно.Водката това 6те направи.

137

няма що

преди 9 години

Щом плямпа толкова много пак ще им кацат самолети на Червения площад .Имат една шеста от земного кълбо а не могат да си поизведат храна. Имат цялата Менделеева таблица , а не могат да направят нищо свясно. Икономиката им е колкото на Холандия , а 80% от нея са износ на суровини. Горна Волта с ядрено оръжие. Направо са смешни и скоро ще ядат танкове.

136

Румбо

преди 9 години

По-добра пропаганда от истината-няма!Време е да се свалят картите,няма за кога да се чака!Всичко вече е на ръба!

135

Анонимен

преди 9 години

RUSIA E GOTOVA ZA TRETA SVETOVNA VOINA ,DA MU MISLIAT USA I SATELITI.

134

анализатор

преди 9 години

Първи стъпки към началото на една нова студена война.Но ние къде сме и нашите национални интереси ????????

133

Анонимен

преди 9 години

Това за подчинението е ясно и за малките деца!Въздигащасе и силна Русия е опасност за хегемонията и световно господство на САЩ!Ама късно е вече Русия за радост е доста силна вече и никой и нищо не е в състояние да я подчини или унизи!

132

#$&

преди 9 години

Разликата между обама и Путин е в това, че един от тях лъже.. Познайте кой:-)

131

юбералес

преди 9 години

Руската империя и СССР и преди са определяли какви трябва да са националните интереси на европейските страни, така че, нищо ново под слънцето.

130

АЗ

преди 9 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ

129

бесен

преди 9 години

До Austin PowersКакво да кажем за България- бедна,не експортира,не произвежда,няма технологии,не става за нищо освен за ромска махала,но пък има народ за чудо и приказ- завистлив,злобен,предателси,мрънкащ,робски,политикански и неблагодарен,мразен от всички по света

128

Анонимен

преди 9 години

да си седят там в руската си *** и да ядат корени и грудки, само да не тръгнат пак да сеят комунизъм и светло бъдеще, а да оставят народите около тях да избират на къде да гледат

127

Анонимен

преди 9 години

До Българин в БългарияМай в момента описа себе си.......

126

Анонимен

преди 9 години

До баба тиБоли ме за рублата толкова колкото и за родната ти страна! Айде на влака и обратно щом не ти харесва в Европа

125

appi

преди 9 години

За южен поток--тръбата минава през България--трябва да е българска и да има възможност към нея да се включват и други източници на газ--това е независимост и български интерес.Интереса на учтивите хора май е друг?...иначе си е пълна зависимост и манипулация---

124

Българин в България

преди 9 години

"Интересите на собствените им нариди" Много важен цитат изречен от лидера на една от най бедните страни в света, народа му бедства, гладни необразовани, алкохолици , *** . Държат ги бедни и в страх............Тръгнал да говори за интересите на народа в Европа. Това вече е наглост, абе този народ тяхния няма ли да се опомни най на края и да ги изрита тези *** от кремъл!

123

баба ти

преди 9 години

Прав е както обикновено. Защо България (и не само) действа против собствените си интереси? Рублата пада, защото нефтът пада и спекулантите я атакуват. А защо нефтът ей така точно сега пада? По заповед на САЩ към износителите в Близкия изток. А ние ще купуваме полски ***, защото ТЕ не могат да изнасят за Русия. И ние не можем вече. И руските туристи намаляват. Но *** ги грее че рублата пада. Отделно вече сме пушечно месо за САЩ. Радост...