27

желко

преди 9 години

Колко хора изгоряха до сега и нищо не взеха от банки, пирамиди,като гледам и на вас ще ви замажат очите,те бе зтова са затворени,я компютри ще изгорят ,я списъка с клиентите на банката ще изчезне с народа става лесно все пак сме известни с ниския си интелект и високата си тъпотия така че споко,кораба потъва вода ще има за всички!

26

реалист

преди 9 години

Играчите са си играчи те са недосегаеми! *** са си *** те са окрадени,само скимтене никакви решителни действия как да ви дадат пари бе,те са ви обрали не са мислели за вас,ох защо се мъча да ви убеснявам,няма да ме разберете,тъй че вече сте каилни на колкото ви дадат на толкова ще сте съгласни.Цял свят ви гледа и се чуди как е възножно да съществува такава тъпотия и бездушие,и една ограмна НЕНАКАЗАНОСТ.Чакайте търпеливо и бъдете културни и уважителни!

25

Идеалист

преди 9 години

Ако не са били налети нарочно толкова много държавни пари в инвестиционната пирамида КТБ, нямаше да има и възможност за раздаване на толкова много кредити и преференциални лихви. Най-много държавни пари са вложени по време на първото управление на ГЕРБ. Невинни няма. Ако ме питате за какво са си говорили агентите Буда и Павел на прословутото кафе, ще ви кажа:"За КТБ и как да си заметат следите и да накарат народът да им плати далаверите"

24

тито

преди 9 години

КТБ да се спасява сама.Народа няма да плаща никакви депозитиЯсен ли съм ше ви е---ба и м---та или гражданска писнало ми вече...8%10% когато лапахте ни ривахте...

23

До асд

преди 9 години

Всъщност къде е и Цацаров ? Нали щеше да разследва как е изтекла информация от ДАНС.Откакто минаха изборите май и той се покри , като Станишев и Бисеров...

22

Анонимен

преди 9 години

Ха че то си се знаеше ,че това е банка на ДПС още преди ГЕРБ да дойдат на власт.Лошото на Борисов беше , че не посмя да промени правилата .Всъщност го направи чак 2013год.

21

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

ВЛАСТТА НИ е НОМЕНКЛАТУРНА! Или с други думи, ИЗБРАНА ГРУПА ХОРА, управлява ПОД СЯНКА, като си разменя постовите. Според мен ОСНОВНИЯ ИНЕЦЕАТОР е Станишев, но и Борисов е вътре и Орешарски. АКО ТОВА ЗАМИТАНЕ на КТБ, не е ПРОКЛЕТ и АНТИБЪЛГАРСКИ ход за нас и бъдищите поколения, ОБРЕЧЕНИ СМЕ на НЕПОПРАВИМ БРАК и МОРАЛ..

20

аз

преди 9 години

Доган май си изпуска нервите.Добре,добре.Може пък да има някакъв Видов ден и за хората на Доган.Дай боже,и аллах също.

19

РадостинРадуков

преди 9 години

Отговорността за Корпоративна банка и която и да е друга институция е на всички там вътре не само на нас .ТъЙ че бай Местан да не се извърта .Колкото останалите имат, вина толкова и ДПС !

18

асд

преди 9 години

Абе, къде е Христо Бисеров? А Станишев къде се завря?

17

Анонимен

преди 9 години

още 8 години така и България отива в орбитата на Русия и Евразийския съюз...А тези в парламента ще бъдат по стълбовете и жълтите павета ще станат червени!Парламента ще гори а главните виновници ще харчат народни пари в някой затворен комплекс на някой курорт или остров! ...

16

МестиМестанМастанли

преди 9 години

... обясни Местан.

15

Скумриов

преди 9 години

България ще започне да се оправя след като се каже истината в парламента, след като в конституцията пище че, не може да се създава партии/я на ЕТНИЧЕСКА И ВЕРСКА основа, и последващите разследвания ии съдебни процеси на създателите на ДПС, нейното ръководство и внесените предложения, закони, искания да се преразгледат !!!!

14

Данъкоплатец

преди 9 години

Какво стана с ХРИСТО БИСЕРОВ ?

13

РадостинРадуков

преди 9 години

То хубаво да се гласува задължително обаче и математиката на броене на гласовете да се смени ,не може турският вот да е по -значим от вътрешният български . БКП/БСП и СДС доведоха това изродче на полит . природа ДПС те трябва да поемат отговорността за него !

12

Лумпенщилцхен

преди 9 години

Една ЗАБРАНА НА ДПС ще е добра ваксина!

11

sdf

преди 9 години

До Крайопел омега хаха а това бмв 7ма серия от новите сигурно мама му го е купила ;))

10

V

преди 9 години

Местане,не носите само отговорност за оптимизма при приходите,по-голямата отговорност е в харченето.Безогледно наливане в регионите където е вашия електорат и усвояване от ваши фирми,унищожение на вековна гора и не накрая дебилизмът на Чобанов.

9

Край

преди 9 години

Гласувайте братя гласувайте. Другия път даже и задължително. Така и не разбрахте че няма значение как гласувате като не сте разбрали правилата че даже и не броите вие. Позволени са ви само изборите които нищо не променят.

8

изнемогващ

преди 9 години

Не понасям този прифинен ***,но в случая е прав.Забелязахте ли,че изведнъж всички млъкнаха за КТБ-защото решиха да вземат заем.Къде сте реформатори-демократи?Ставате съучастници в новото ограбване на д-вата.Защо веднъж няма нито един виновник-висш чиновник наказан?Защо сме в ЕС?Та нищо не се е променило от Виденовата криза с банките.Нямам сили вече да се възмущавам.Годините ще минат и ще забравят новият дълг кой го е сътворил,както забравиха дълга при Царчето.Липсата на памет е проблем